Konu: [02.08.2020] Jeremy Lynch  (Okunma sayısı 492 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.08.2020 18:21
Benim söylediklerimi ya okumuyorsunuz ya da anlamıyorsunuz, ben zaten size kışkırtıcı şekilde konuşmadan önce de siz küfür ediyordunuz. Ben sadece fear rp yapıp yapmayacağınızı merak edip buna göre bir rol sergiledim. Siz de yine yapmadınız. Kuralı tekrar alıntılamama gerek yok sanırım. Tekrar ve tekrar söylüyorum; ben size "Biraz önce küfürler ediyordun, yine etsene." demeden önce de küfür ediyordunuz zaten. Ayrıca kişisel PM'lerim olduğu için kırpmak zorunda kaldım fakat olaya şahit olan Forrester zaten SS'lerin tam halini atmış, oradan bakabilirsiniz. Daha fazla bir şey yazmayacağım, yetkili kararı beklenebilir.

#11 - 02.08.2020 18:21

#12 - 02.08.2020 18:24
Benim söylediklerimi ya okumuyorsunuz ya da anlamıyorsunuz, ben zaten size kışkırtıcı şekilde konuşmadan önce de siz küfür ediyordunuz. Ben sadece fear rp yapıp yapmayacağınızı merak edip buna göre bir rol sergiledim. Siz de yine yapmadınız. Kuralı tekrar alıntılamama gerek yok sanırım. Tekrar ve tekrar söylüyorum; ben size "Biraz önce küfürler ediyordun, yine etsene." demeden önce de küfür ediyordunuz zaten. Ayrıca kişisel PM'lerim olduğu için kırpmak zorunda kaldım fakat olaya şahit olan Forrester zaten SS'lerin tam halini atmış, oradan bakabilirsiniz. Daha fazla bir şey yazmayacağım, yetkili kararı beklenebilir.
Dostum ben dışarda küfür ettiysem bu ihlal değildir, ki orta parmak gösterdim. Karakterinin ukala tavır sergilemesinden dolayı biraz daha sinirlendi karakterim, bunda sıradışı ne var? Orta parmak göstermek yasak mıdır sinirlendi diye? Yazdıklarınızda kendinizle çelişiyorsunuz, yaptığım ihlal içerde ettiğim küfür demedin mi biraz önce? Kodeslere girdiğimde fark ettiyseniz size hiçbir küfür etmiyorum başka(kışkırtılmadan önce).

#13 - 02.08.2020 18:30
Attığım ilk iki SS'te nerede olduğunuza iyi bakın o halde.

#14 - 02.08.2020 18:38
  SS'ler otoparkta çekilmiş, zahmet etmeyip kodeslere girdikten sonra da çekebilirdiniz. Baştan beri sırf orta parmaktan bu yana olayı SS'lemeniz şikayet açmak için yer aradığınızın bir kanıtı, orada ihlal bile olmamasına rağmen.

#15 - 02.08.2020 18:43
Ben tüm yaptığım rollerin SS'ini saklıyorum, ayrıca bunu şikayet açmak için değil gözaltı raporu girilmesi için SS almıştım, amacım şikayet etmek değildi. Ortada bir ihlal yok diyorsunuz, fakat size attığım sunucu kurallarından bir alıntı, yani ortada bir ihlal var. Ayrıca bu rollerin çok fazla yapılmasından dolayı artık biraz sıkıldım, bazı şeyleri göz ardı edip o an halledebiliyoruz ve şikayete gerek kalmıyor, ama sizin yaptığınız rolü birçok kişi yapıyor, bunları bizim her saat bir kere yaşadığımızı düşünürseniz bize hak verebilirsiniz belki de. İlk defa da bir şikayet oluşturdum. Bu sunucuda kay aydır rol yapıyorum ve ilk defa sizin için şikayet açtım, belki de kendinizi sorgulamalısınız. Sürekli açık arayan ve şikayet açan biri olmadığımı buradan anlayabilirsiniz, eski iletilerime de bakarsanız anlayacaksınız zaten.
« Son Düzenleme: 02.08.2020 18:48 Mnemosyne »

#16 - 02.08.2020 18:47
Ben tüm yaptığım rollerin SS'ini saklıyorum, ayrıca bunu şikayet açmak için değil gözaltı raporu girilmesi için SS almıştım, amacım şikayet etmek değildi. Ortada bir ihlal yok diyorsunuz, fakat size attığım sunucu kurallarından bir alıntı, yani ortada bir ihlal var. Ayrıca bu rollerin çok fazla yapılmasından dolayı artık biraz sıkıldım ve ilk defa bir şikayet oluşturdum. Sürekli açık arayan ve şikayet açan biri olmadığımı buradan anlayabilirsiniz, eski iletilerime de bakarsanız anlayacaksınız zaten.
IC olarak bu şekilde tavır sergiledikten sonra bunlara maruz kalmanız gerçekten doğal.

#17 - 02.08.2020 18:49
Ben tüm yaptığım rollerin SS'ini saklıyorum, ayrıca bunu şikayet açmak için değil gözaltı raporu girilmesi için SS almıştım, amacım şikayet etmek değildi. Ortada bir ihlal yok diyorsunuz, fakat size attığım sunucu kurallarından bir alıntı, yani ortada bir ihlal var. Ayrıca bu rollerin çok fazla yapılmasından dolayı artık biraz sıkıldım ve ilk defa bir şikayet oluşturdum. Sürekli açık arayan ve şikayet açan biri olmadığımı buradan anlayabilirsiniz, eski iletilerime de bakarsanız anlayacaksınız zaten.
IC olarak bu şekilde tavır sergiledikten sonra bunlara maruz kalmanız gerçekten doğal.

IC olarak size nasıl bir tavır sergiledim? Sadece "Senden fazla katil görmüşümdür." dediğim için orta parmak gösterdiniz. Bir polisin sivilden daha fazla katil görmesi gayet doğal burada seni kışkırtmak için bir şey söylemedim. Tekrar bir şey yazmayacağım, bundan önce de birçok kişi bu yüzden ceza aldı. Şikayet gayet açık.
« Son Düzenleme: 02.08.2020 18:51 Mnemosyne »

#18 - 02.08.2020 18:57

IC olarak size nasıl bir tavır sergiledim? Sadece "Senden fazla katil görmüşümdür." dediğim için orta parmak gösterdiniz. Bir polisin sivilden daha fazla katil görmesi gayet doğal burada seni kışkırtmak için bir şey söylemedim. Tekrar bir şey yazmayacağım, bundan önce de birçok kişi bu yüzden ceza aldı. Şikayet gayet açık.
Sırf onu dediniz diye değil, yukarda açıkladım.

#19 - 02.08.2020 19:42
Pd neden sürekli şikayet açıyor. Olaydan ilgim yok bu arkadaşıda tanımıyorum ama  Rütbeli memur arkadaşlar ic olarak bu arkadaşı sorgu odasında biraz korkutsa madem zorunuza gidiyor , Hani orada fear rp yapmazsa şikayet açsanız mesela