Konu: [28.07.2020] Arkell Tone - Alexandro Tone - Daymond Schwanger.[ OCC YALAN ]  (Okunma sayısı 437 defa)

#20 - 29.07.2020 13:23
IC OLARAK ARKADAŞIMI KAÇIRMIŞ OLMANIZ VE BUNU İHBAR ETMEM GAYET NORMAL BİRŞEY

#21 - 29.07.2020 13:25
YERİN KESİNLİĞİ İÇİNDE ARKELL TONE'DEN AGPS İLE KONUM DOĞRULUĞU SAĞLADIM BENCE BUNDA BİR İHLAL YOK

#22 - 29.07.2020 13:40
Sürekli yeni birşey yazmak yerine hepsini bir şekilde düzenleyerek yazman admin arkadaşların işini kolaylaştırır. Sürekli söylediğim gibi chatlog kontrol edilebilir.

#23 - 29.07.2020 15:19
Edilebilir karar adminlerin elinizde birşey olmadan şikayet açmanızda ilginç

#24 - 29.07.2020 16:10
Edilebilir karar adminlerin elinizde birşey olmadan şikayet açmanızda ilginç
Seninle polemiğe girmek istemiyorum, burası tartışmak veya kavga etmek için kullanılmıyor. Size şikayet açtım, siz savunmanızı yapacaksınız. Karşı tarafa laf atmayacaksınız.

#25 - 29.07.2020 16:32
@daymond

Klavye'de sadece enter tuşu olmadığını, space tuşununda olduğunu hatırlamak lazım, spam sebebiyle uyarı puanı ekledi.

Lütfen şikayet konularında yetkililerin daha sağlıklı incelemesi adına savunmalarınızı tek post halinde yapın, karşılıklı polemikler kirlilikten başka hiç bir şeye sebep olmuyor, konu ilncelenmek üzere kilit.

#26 - 29.07.2020 16:59
Öncelikle Arkell Tone, Alexandro Tone ve Daymond Schwanger isimli karakterlerin sunucu politikasını ve kurallarını okumadığı kesin olarak gözükmekte.

Thorin'in daha önce söylediği gibi;
Alıntı
Ek olarak tekrar belirtiyorum "BİRLİĞİNİZ YOK" herhangi bir illegal birliğe bağlı olmayan oyuncuların hakkında yazılan kurallarımız var ve bunları okuyup anlamak ve kabul etmekle mükellefsiniz. Diğer herkes gibi sizde kurallara uyar ve uymadığınız kurallardan yargılanabilirsiniz. Gözünüzün gördüğü şeyi reddetmeyin.

Bu tutumların devam etmemesi ve diğer oyuncularımıza da bu tutumlarınızın yansımaması adına cezai işlem yapılacak.

Arkell Tone ve Daymond Schwanger'ın birbirleriyle olan iletişimi nasıl ve nereden gerçekleştiği kesin olmamakla beraber, rolün gidişatını doğrudan etkileyecek bir hareket söz konusu. Arkell Tone'un GPS bilgilerini Daymond Schwanger ile paylaşması zincirleme kural ihlallerini gözler önüne seriyor.

Alexandro Tone karakteri ile ilgili net bir kanıt, ilhlal gözükmüyor. Fakat yukarıda belirttiğim Thorin'in alıntısıyla beraber cezalandırılacak.

Arkell Tone karakteri daha önce uyarılmasına rağmen aynı şekilde bir gidişat sergilediği için caydırıcı bir ceza alacak.

Daymond Schwanger karakteri OOC yalan kapsamında cezalandırılacak.