Konu: [19.07.2020 - Patirizo Carpino ve Nicholas_Sindone Non-rp, Powergaming  (Okunma sayısı 297 defa)

#10 - 21.07.2020 20:29
Yalan falan söylediğimi nereden çıkardın? sadece panikten iki hit vurdum diğeri ittirme hiti olarak sayarsak, bunun lafını yapacak kadar inmek istemiyorum son postum.

#11 - 21.07.2020 23:48
İyi akşamlar, oradan Raul'a kaçmak için IC panikten ittirdim, Noob DM ile alakası bir hit yedi o da ittirmenin hiti, yok eğer bu küçük ayrıntıya şikayet açacaksan ve benim IC yaptığım hassas rollerle gidip rütbeyi karıştıracaksan gidip Dingo'nun ahırında açabilirsin, POWERGAMING konusuna gelecek olursak, zaten ileri bardeskin oraya gittim ve Castucci'ye yaklaştığım gibi ayağıma mermi yedim.

Yalan falan söylediğimi nereden çıkardın? sadece panikten iki hit vurdum diğeri ittirme hiti olarak sayarsak, bunun lafını yapacak kadar inmek istemiyorum son postum.

Önce şu tavrını üslubunu bir düzelt silahlı bir kişiye açıkça görülüyor ki yumruk ile saldırıyorsun buda bir ihlal bahanesi yok burada kabadayılık yaparak veya iğneleyici laflar sokarak bir yere varamazsın o dilde konuşulmasını istiyorsan emin ol en iyide ben konuşurum çocuk gayet düzgün bir üslup ile görmüş olduğu ihlal ile ilgili şikayetini oluşturmuş burada savunmayı yaparsın ardından yöneticinin kararını beklersin yok efendim dingonun ahırında şikayetini aç yok bunun lafını yapacak kadar inmek istemiyorum tarzında bir konuşmaya giremezsin.

Şahitliğimi ONAYLIYORUM kişi görüntülerde de görüldüğü üzere silahlı olmama rağmen üzerime koşarak yumruklamak suretiyle canımı azaltıyor gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

#12 - 22.07.2020 04:51
Lütfen konu başlığınızı örnekte görülen şekilde düzenleyin.

ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP

#13 - 22.07.2020 12:29
Lütfen konu başlığınızı örnekte görülen şekilde düzenleyin.

ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP

+

#14 - 22.07.2020 16:51
Merhaba, incelendi.

@akaDORABELLA "Hatamın farkındayım" diyen bir kişiye bile sırf bulaşmak için repost atıp bit yeniği arıyorsun. Objektif bir pencereden bakıldığında bu hoş görünmüyor, tekrarında ceza alırsın.
@Mithos  @lower kışkırtıcı konuşma tarzlarınıza son verin.
Kimse mafya/kabadayı/gangster falan değil, bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Burası sanal bir eğlence ortamı bunu aklınızdan bir kez daha çıkarmayın. Forumdaki bu postlar dışarıdan bakan biri için oldukça kötü ve çirkin görünüyor, forum kullanımımız bu şekilde olmamalı.

Patirizo Carpino karakteri powergaming kapsamında ceza alacak.
Nicholas Sindone karakterinin yaptığı şey kasti değil, Patirizo gibi peşinden gidip devamını getirmiyor, zorlamıyor. Bunu yapmak gibi bir amacı yok, rolün akışına da bir değişiklilik katmamış, zaten her yer kargaşa. Bu bağlamda ceza almayacak.