Konu: [19.07.2020 - Patirizo Carpino ve Nicholas_Sindone Non-rp, Powergaming  (Okunma sayısı 302 defa)

#0 - 21.07.2020 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Penthos Patrizio Carpino  ve @lower Nicholas_Sindone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) NON RP ve Chicken Run, Powergaming
NON RP  ve Chicken Run, Powergaming
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma esnasında silahlı kişilere yumrukla saldırarak ateş etmelerini engelleyerek gerçek hayatta yapamayacağı şeyleri yapmakta.Arkadaşımızın In Game seviyesi 31 olmasına rağmen rol kurallarına, rol konusunda yardıma ihtiyacı olduğunu görüyorum.Gerçek hayatta bir çatışmanın ortasında silahsız birisi neye güvenerek koşuyor, silahlı kişiye yumruk atıyor, yaklaşık 15-20 kişinin arasında koşmaya devam ederek yumruk atmaya devam ediyor.

@lower karakterini etiketleme sebebim kişilerin yüklediği video da ki ihlalerinden olması Patrizio karakteri ile aynı hatayı yapmaktalar.
Nicholas karakteri 4.10'u saniyede Raul Reyes karakteri ateş ederken arkasından yumrukluyor, aynı şekilde Power gaming, NON RP, uygulamakta. Yaptıklarının rol çerçevesinde hiç bir şekilde yeri yoktur, birliğin SOLDIER rütbesi ayırtetmeksizin  bu hatayı yapıyor, tabii ki bu hata konusu rütbe görmez ama belli bir rütbeye gelmiş kişilerin yapması biraz birliğin adına da lekeleme açabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 22.07.2020 12:29 akaDORABELLA »

#1 - 21.07.2020 18:14
Şahitliğimi onaylıyorum, gereğinin yapılmasını istiyorum.

#2 - 21.07.2020 18:44
Hatamın farkındayım, kusura bakmayın.
Powergaming den ceza verilebilir.

#3 - 21.07.2020 18:53
Hatamın farkındayım, kusura bakmayın.
Powergaming den ceza verilebilir.

Cezamızı kendimiz seçebiliyor muyduk? yanlış anlama merakımdan soruyorum.

#4 - 21.07.2020 18:53
Sorun değil yaptığım bir ihlal var neyse gereken ceza verilsin.

#5 - 21.07.2020 19:34
Şikayete Petrucci birliğinden bir kişi daha ekledim, aynı birlik olduğu için farklı konu açmak yerine burada birleştirdim teşekkürler.İyi forumlar.

#6 - 21.07.2020 20:03
İyi akşamlar, oradan Raul'a kaçmak için IC panikten ittirdim, Noob DM ile alakası bir hit yedi o da ittirmenin hiti, yok eğer bu küçük ayrıntıya şikayet açacaksan ve benim IC yaptığım hassas rollerle gidip rütbeyi karıştıracaksan gidip Dingo'nun ahırında açabilirsin, POWERGAMING konusuna gelecek olursak, zaten ileri bardeskin oraya gittim ve Castucci'ye yaklaştığım gibi ayağıma mermi yedim.

#7 - 21.07.2020 20:14
İyi akşamlar, oradan Raul'a kaçmak için IC panikten ittirdim, Noob DM ile alakası bir hit yedi o da ittirmenin hiti, yok eğer bu küçük ayrıntıya şikayet açacaksan ve benim IC yaptığım hassas rollerle gidip rütbeyi karıştıracaksan gidip Dingo'nun ahırında açabilirsin, POWERGAMING konusuna gelecek olursak, zaten ileri bardeskin oraya gittim ve Castucci'ye yaklaştığım gibi ayağıma mermi yedim.

Öncelikle şu lakayt konuşma tarzını düzeltirsen sevinirim.

Video da hiç panik gibi durmuyorsun bunu 0.50 hıza çekerek görebilirsin, silah çekme emotları görür görmez video çerçevesine giriyorsun ve Raul'a en az video da gözüken kısmıyla 3 yumruk atıyorsun. Yani savunma yapacağım diye lakayt bir konuşma, bir yalan girişiminde bulunacağına diğer birlik üyeniz gibi suçunu kabul edebilirsin, her şey ortada zaten.

Eğer dingonun ahırından bahsedeceksek bahsedeceğim çok fazla barınak var, konuşabiliriz no problem. (:

#8 - 21.07.2020 20:21

Öncelikle şu lakayt konuşma tarzını düzeltirsen sevinirim.

Video da hiç panik gibi durmuyorsun bunu 0.50 hıza çekerek görebilirsin, silah çekme emotları görür görmez video çerçevesine giriyorsun ve Raul'a en az video da gözüken kısmıyla 3 yumruk atıyorsun. Yani savunma yapacağım diye lakayt bir konuşma, bir yalan girişiminde bulunacağına diğer birlik üyeniz gibi suçunu kabul edebilirsin, her şey ortada zaten.

Eğer dingonun ahırından bahsedeceksek bahsedeceğim çok fazla barınak var, konuşabiliriz no problem. (:
Sen merak etme, lakayt konuşma tarzı değil senin anlayabileceğin bir dilden konuştum yanlış anlaşılma olmasın, atacağım ssde gittiğim belli eğer ceza yersem haksızımdır. bu arada 2 yumruğu panik olarak sayıyorum,
Spoiler: GösterGizle

#9 - 21.07.2020 20:27
Çok fazla merak etmiyorum açıkcası, neyse adminlerin işini zorlaştırmaya gerek yok, son postumu göndermekteyim.
2 yumruk değil 0.50 hız da izlersen göreceksin, şimdi yalana gerek yok görüyoruz üç tane vurduğunu ve sonradan ne oluyorsa yok oluyorsun, zaten video da ki kişi de düşüyor.

yetkili kararı.