Konu: [03.07.2020 - Toplu] Birden Fazla Kural İhlali [Ağırlıklı DM]  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.07.2020 01:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sharquay_Pasquela @aka VENOM  @gralbaşla- Steven Rayford @Recks- Joseph_Burns

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2020 : 00:36 04.07.2020: 01:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamlara zaten fear-rp uyguluyorum, kişilik olarak üstün olduklarını zaten görüyorum, onlar 4 kisi biz 2 kişiyiz, Fear-Rp uyguluyorum fakat pompalı ile çekip bana saldırıyorlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: DM - ROLÜ BALTALAMA

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Sokakta aramızda rol yaparken, gelip vuruyorlar, bir değil iki değil!

#1 - 04.07.2020 01:40
Üstüne üstlük, Kagawa birliği ile anlaşmalı rolde, 20,000' kan parası verildiğinde düşmanlık olmayacağını söylendi, 20,000$ paramı verdim halen aynı, bu da IC kandırma ya giriyor.

#2 - 04.07.2020 01:45
aka VENOM susturulduğu için onun yazdığı savunmayı buraya bırakacağım.
-----------------------------------------------
aka VENOM: Öncelikle herkese selam, susturulduğum için arkadaşlarım ve kendim adıma savunmamı arkadaşıma attırmak durumunda kaldım. DM demişsin, hoş demişsin fakat keşke olayın öncesini de anlatsaydın güzel kardeşim. Murray karakteri (yani ZemZem) brawl rollerimizin sonucunda olayı silaha çevirip sokağımızı basmışlardı (oluşum şikayetleri incelenebilir, gerekli kanıtlar orada duruyor arşivde). Baskında sokağımızın önde gelen isimlerinde Andre karakteri kafasından vurularak CK oldu (gerekli roller Grape Street birlik tanıtımımda mevcut). Olaya Kagawa girdi ve bir süreliğine ateşkes imzaladık, bunu kabul etmemin sebebi sadece sokağı toparlayıp silahlandırana kadar ortalığı sakinleştirmekti. Yararlı da oldu, silahlanana kadar Ganton birliğini IC olarak oyalamıştık. Kagawa şehirden ayrıldı ve bizim durmamız için hiç bir sebep kalmamıştı. Andre karakteri ve Sharquay karakterinin hikayesi neredeyse aynı, çünkü çocukluk arkadaşılar. Yani olayın bir geçmişi bulunuyor, gerekli görülürse rol görüntülerini en ince detayına kadar atabilirim.
Ayrıca IC kandırmaya giriyor muhabbetine evinde seslice kahkaha attım diyebilirim, IC kandırmak nasıl oluyor ya?

#3 - 04.07.2020 01:51
aka VENOM susturulduğu için onun yazdığı savunmayı buraya bırakacağım.
-----------------------------------------------
aka VENOM: Öncelikle herkese selam, susturulduğum için arkadaşlarım ve kendim adıma savunmamı arkadaşıma attırmak durumunda kaldım. DM demişsin, hoş demişsin fakat keşke olayın öncesini de anlatsaydın güzel kardeşim. Murray karakteri (yani ZemZem) brawl rollerimizin sonucunda olayı silaha çevirip sokağımızı basmışlardı (oluşum şikayetleri incelenebilir, gerekli kanıtlar orada duruyor arşivde). Baskında sokağımızın önde gelen isimlerinde Andre karakteri kafasından vurularak CK oldu (gerekli roller Grape Street birlik tanıtımımda mevcut). Olaya Kagawa girdi ve bir süreliğine ateşkes imzaladık, bunu kabul etmemin sebebi sadece sokağı toparlayıp silahlandırana kadar ortalığı sakinleştirmekti. Yararlı da oldu, silahlanana kadar Ganton birliğini IC olarak oyalamıştık. Kagawa şehirden ayrıldı ve bizim durmamız için hiç bir sebep kalmamıştı. Andre karakteri ve Sharquay karakterinin hikayesi neredeyse aynı, çünkü çocukluk arkadaşılar. Yani olayın bir geçmişi bulunuyor, gerekli görülürse rol görüntülerini en ince detayına kadar atabilirim.
Ayrıca IC kandırmaya giriyor muhabbetine evinde seslice kahkaha attım diyebilirim, IC kandırmak nasıl oluyor ya?

Merhaba

IC Kandırma olayına gelelim, ıc kandırma şöyle adlandırılır. Örn: Sen birine uyuşturucu verip, o adamda sana parasını vermediyse IC kandırmaya girer ve sunucu politiklarında yasak ve senin yaptığın şey ile aynı, sana 20.000$ veriyorum, düşmanlık sona bulunsun diye, sende kabül ediyorsun, ardından param ile birlikte tekrardan bana saldırıyorsun, Kardeşini CK' ben etmedim, DeShawn_Walton' adlı kişi etti, bütün kanıtları tanıtımımda var, evde kahkaha atman bizi zerre kadar ilgendirmiyor.

#4 - 04.07.2020 01:54
aka Venom' şu anda susturulması her halde ona ceza olarak işlememiş, umarım daha ağır bir ceza işlenilir.

#5 - 04.07.2020 01:58
aka VENOM; Sunucu politikalarını okuyup sonrasında oyuna tekrardan başlaman gerektiğini düşünüyorum.

#6 - 04.07.2020 22:51
Merhabalar, amacım DM değil elbette. Outsider olarak girdiğim birliğin içerisinde en alt kademedeyim ve lider bana ne diyorsa yapmak zorundayım.
Birliğe yeni olarak girmiş ve karakterim olan Steven Rayford'un silah macerası, yani ilk defa birisini kasten yaralamaya hevesliydi. Bunu da fırsat bilip zaten ateş ediyorum. Dediğim gibi arkadaşlar; Outsider bir rütbeye sahiptim birlik içerisinde ve aranız ne geçerse geçsin, bana lider bunu yapacaksın derse yapmam gerekiyor. @ZemZem bir birlik lideri olarak bunu anlaman gerekiyor diye düşünüyorum. Savunmam bu kadar.

#7 - 04.07.2020 23:03
Ayrıca tekrardan merhaba, dikkatimi bir şey çekti. Genellikle ben ne zaman çeteleşme savaşlarına gitsem; sürekli bir şikayet falan açılıyor.
Arkadaşlar, birbirinize şikayet açmaktan vazgeçin. Kini bir tarafa bırakıp oyununuzu oynayın. Ne gereği var birbirinizi oyundan soğutmanın?
Bakın. Bu açılan şikayet benim helper durumluğumu etkiliyor. Haklı olsam bile, ki; bunu admine bırakıyorum. Şikayette adım gözükmesi özellikle etkliyor beni.
Yapmayın arkadaşlar, buna çete savaşı deniliyor. Aranızda kurallara göre çatışırsınız. Benim sicilim tertemiz ve hiç bir şekilde kimseye sebepsiz DM atmadım.
Bu bana açılan 2. veya 3. şikayet. Lütfen yapmayın.
Çete savaşlarından bahsetmem gerekirse eğer, benim anladığım durum şu; birbirinizle yani her iki birlik brawl gerçekleştirmiş ve silaha dönmüş mevzu.
Tamam, silaha döndü ve kan parası verildi. Tekrar gelip ateş etmesi tabii kurallara göre ateş etmesinden bahsediyorum, doğal. Yani birisi ölmüş sonuç olarak burada.
Yani arkadaşlar, diyecek başka bir lafım yok. Outsider'ın lider ne derse onu yapması gerekiyor sonuç olarak. Her yerde bu böyledir.

#8 - 04.07.2020 23:17
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

Alıntı

Ayrıca burada benim ateş etmem için de bir sebep bulunuyor. Sharquay'ın da ateş etmesi için bir sebebi bulunuyor.

Ve silah emotesini görmene rağmen "Kim basabilir oğlum, sizin gibi kirpileri çok çoğalttık. O yüzden bıraktık orayı." diyerek Fear-rp yapmış bulunmuyorsunuz.
"Orası bizimdi zaten serseri." Benim silah emotesini verdiğim gibi kaçman veyahut topuklaması gerekiyordu karakterin.
Siyahi bir çeteleşme her duruma açık gözlerle bakarlar. Bir silah gördüğün zaman vurulacağını anlaması gerekiyor. Ya da orada durup "Kim basabilir oğlum, sizin gibi kirpileri çok çoğalttık. O yüzden bıraktık orayı" bunu dersen de yine ateş edebilir. Tabii bunla beraber yine daha iyi sebebi varsa ateş edebilir.

Ve benim silah emotesini gösterdiğim hâlde yine Fear-rp yapmamaya devam ediyorsunuz.
Sharquay'da bunun üzerine silahını sergiliyor. Fear-rp yapman gerekiyor, fakat; "Ne yani... Gidip eve: Bendemi silahımı göstereyim serseri." demen zaten senin Fear-rp yapmadığını apaçık sergiliyor.

Sana iki adet silah sergiliyoruz; birisi Shotgun, birisi Colt-45. Zaten Shotgun'u gördükten sonra hemen kaçman gerekiyor, ben olsam öyle yapardım. Hadi, bunun üzerine biz yine sana Colt-45 sergiliyoruz. Eee, korkmuyorsan yapabileceğimiz bir şey yok affedersiniz ama. Bizden birisi ölmüş ve Steven Rayford'un lideri olan @aka VENOM bana böyle bir emir verdiyse; ateş etmem gayet doğal arkadaşlar.

#9 - 06.07.2020 10:23
Detaylıca incelendi ve kontroller yapıldı.

Herhangi bir cezai işlem uygulanması gereken bir durum bulunmuyor. Ortada bir DM durumu söz konusu değil bir savaş var. Size yapılan rolü direkt kişisel algılamamak iyi olur.

Ek olarak, Sharquay Pasquela karakteri bir süre inceleme altında olacak. Konuşma tarzı ve yaptığı roller pek anlaşmaya yönelik değil oldukça ofansif. Olamaz mı? elbette olabilir, fakat bu durum herkese karşı böyleyse bu bir toxic anlayışa dönebilir, inceleyeceğiz.