Konu: [02.07.2020 Blake Clayne] 3. Parti Yazılım  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2020 04:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Blake_Clayne @berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jordan_Russel @FletcheRSAMP

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin üçüncü parti yazılım kullandığı videoda bariz belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Alıntı
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=cHG8lGFSWkM&feature=emb_logo

Ek açıklamalar(varsa): Tarih yaklaşık yirmi gün önce, kişiyi daha önce uyardık. Tekrar hile kullandığı durumda hakkında şikayet açılacağını bildirdik. Bugün Roberth ve Loris karakterini videodaki hile ile tekrar vurunca, şikayet açmak zorunda kaldık.

« Son Düzenleme: 02.07.2020 14:14 Atrongg »

#1 - 02.07.2020 05:08
Savunmayı boş vakitimde yaparım

#2 - 02.07.2020 05:25
Merhaba,

Konu başlığınızı lütfen şablona uygun hale getiriniz.

ÖRNEK KONU: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] NON-RP

#3 - 02.07.2020 06:17
Alıntı
Kişinin üçüncü parti yazılım kullandığı videoda bariz belli.

Uzaktan çekilen bir video, full mermi ile girdiğim bir çatışma. Kalan mermi sayım 2 civarı. Mermilerim kaçıyor, videoya yansımıyor. Sıkarken oturuyorum, orada mermilerim kaçıyor ve ayağa kalkarken sıkmaya devam ediyorum, hâla kaçıyor. Hile olsam kaçmazdı. Gerçekten sıkıldım ve bunaldım, ciddiyim. Kimseyle role giresim kalmıyor. Her rolden sonra bir şikayet. Peh.
Soğudum.
Alıntı
Tarih yaklaşık yirmi gün önce, kişiyi daha önce uyardık. Tekrar hile kullandığı durumda hakkında şikayet açılacağını bildirdik.

Ben size hile ile bir defa sıkmadım. Eh, gelmişsiniz hile diyorsunuz. Yirmi gün öncesi olan video'yu şimdi açarak OOC kininizi belli etmiş oldunuz teşekkürler. Bu defa sıktığımda hileysem, neden şimdi ki video değil de yirmi gün önceki video? :ppppppppppp

Alıntı
Bugün Roberth ve Loris karakterini videodaki hile ile tekrar vurunca, şikayet açmak zorunda kaldık.

Bu kadar saat emek vermişim, tüm hesaplarımı toplasak 2500 saat falan eder. Sence hile açacak kadar beyin yoksunu muyum?

Bu şikayetler yüzünden banlanırsam saçma olur, arka arkaya şikayet açıp duruyorlar. OOC kinleri bariz. @FletcheRSAMP 'in bir şikayetinden 1500 dakika jail yedi, o banlanmadı ise benim banlanmam saçma olur. O şikayeti bilenler bilir. :p

Arkadaşlara özelden yazdım, şu düşmanlığın bitmesi için elimden geleni yapıyorum, yapacağım. Hiç kimse ile rol yapasım kalmıyor sayenizde, teşekkürlerimi sunuyorum.
Tekrardan, SOĞUTTUNUZ.

#4 - 03.07.2020 14:20
Ek açıklama;

Öncesinde bir kaç kere hileden ban yedim, ban yerken kullandığımı itiraf ettim ama bu sefer gerçekten kullanmadım.

#5 - 03.07.2020 15:10
Ek açıklama;

Öncesinde bir kaç kere hileden ban yedim, ban yerken kullandığımı itiraf ettim ama bu sefer gerçekten kullanmadım.
tamam

#6 - 03.07.2020 16:31
Yasaklanacak.