Öncelikle gerekli açıklamayı
@nimphelos da yapmış. Recolt Dyson karakteri henüz gelişim aşamasındaymış, tam olarak bu nedenle sadece uyaracağım. Buna ek olarak
@nimphelos, gerekli uyarıları sunucu içerisinde de kendisine yapıp hatalarını gidermesine yardımcı olun lütfen. Devamında cezaya sebebiyet verecektir. Teşekkür ederim.
@EMEVEN, aynı şey sizin için geçerli değil. Silah emoteu için sorun yok, kişiler yanınızdayken vermişsiniz, ateş etme emoteu isteğe bağlıdır. Yine de ateş etmek için yeterli sebebinizin olmadığını söyleyebilirim. Atışma/brawl sonucu çekilmiş silah. 10 gün içerisinde illegal role girmemeniz gerekiyordu. Aynı şekilde 10 gün içerisinde size de herhangi bir şekilde agresif rol sergilenemez.
Tüm bunların sebebine Recolt Dyson adlı arkadaşımız sebep olmuş. Gerek
@EMEVEN'in daha sonrasında size karşılık vermesi, gerek silah çekmesi. Öncesinde Recolt Dyson kişileri kışkırtmış, sonrasında
@EMEVEN de dahil olmuş. Burada hatalı, evet. Hatasını da anladığını düşünüyorum ve sizin de anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum, cezalandırmaya gitmiyorum. İleriki rollerde daha dikkatli olacağını düşünüyorum. Her şey rol bilgisi zayıf arkadaşımız Recolt Dyson yüzünden olmuş, tekrar söyleyeyim.