Rolü birde benim açımdan dinleyin isterseniz; Bunların oraya dönerken yanlışıkla bunlara çarptım çarpma rolünede uydum üstüne benimle kavga edip beni düşürdüler ne yapmamı bekliyorlar? Yaralı rolüne de uydum biraz geride 911'e ihbar çağrısı attım Kavga - İdlewood şeklinde
memurlar ile ilgili bir iletişimim bulunmadı ve ihbar attığımdan dolayı on ekip bunların mahalleyi bastı tabi oyunda ünlülükle ilgisi yok.
ilk dayağın neden rolünü çekmemişler? çünkü kendileri de suçlu olacağından. çekip yüklememişler benim tarafıma oynuyorlar
Kavgayı orta yerde yapmamak için kendi tasarladığım ringe davet ettim ayrıca, adamlar gelmiş studiomun bulunduğu yere onaylı hood kurmuş ne yapayım onaylı hood diye studioma da mı girmiyim başka zaman OOC kin tutarak benimle role de girmiyorlar zaten artık bana bayağı sövdüler ben bir şey diyip ss almadım emotesiz vurdular ben emoteli vurdum
http://prntscr.com/sa9iy0 IC Bir rol üzerinden ooc yansıtıp küfür ediyorlar
ayrıca emote vermeden demişler yalan söylüyorlar lütfen loglar incelensin
./me kişiye kaskıyla kafa atar ardından yumruklarla girişir bir süre sonra dirsek darbeleri ile kişiye girişir şeklinde de emote verdim karşı taraf hiç bir şekilde emote vermedi
desert eagle silahla da hiç bir şekilde vurulmadım canım azdı hep düşürdüler beni.