Konu: [03.05.2020] Naisy Hopswell  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2020 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naisy Hopswell @AlediaN
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm Kingpin Mafia üyeleri. (Idlewood Uyuşturucu Şebekesi)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2020, 18:30 ve ilerleyen saatler.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birden fazla ihlal yaptığı için yapıştırmadım. (Non-RP, Fear-RP, Retarted-RP)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 18:44'de bulunduğumuz birliğin discord kanalından, Kofi Dixon'a klip çekileceği ve bunların rol dahilinde yapılacağı mesajı atıldı. Rol dahilinde ilerleyen bir şekilde klip çekimi yaparken, Naisy Hopswell birliğimizde bulunan iki kişiye motoruyla çarptı ve devamında kavga çıktı, kızlar Naisy'i dövdü. Naisy daha sonrasında motoruna binip, kızlardan birini tekrar çağırmaya başladı, /gel ringe gideceğiz, bin motora vs/ ve PM üzerinden de rahatsız ediyordu. O sıra ben yan karakterim olan Orville Bunkley karakterindeydim ve Naisy'i bir kere daha ben dövdüm. Yine yaralı rolü yapmadı ve IC chatten hüü yazıp hiç bir şey olmamış gibi devam etti. İlerleyen zamanlarda Hassan Mahlik karakterime geçtim, Naisy hala bizden birilerine saldırmaya devam etti. Desert Eagle silahla vurmama rağmen, yaralı rolüne devam etmedi ve polisi çağırdı. Polislerle birlik arasında arbede çıktı ve ben RAGE ATARAK polisleri silahları vurdum. Her şekilde rolüme devam ettim, daha sonra kişiden bana /kanka, seninle birlikte kaç kişi tutuklandı:D/ tarzı PM aldım. Yine RAGE atarak "ya siktirme kankanı herşeyin anasını siktin" diye PM karşılığı verdim bu RAGE sonrasında gereken cezayı alabilirim. Birisiyle beraber kardeş rolü(kardeşi pdde) yapıyor, büyük ihtimalle PD'de ki arkadaşına söyleyip 30 kişilik bir ekibi mahalleye yığdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
ilk yediği dayak: GösterGizle
dayaktan sonra darlamaya devam etmesi: GösterGizle

iki dakika sonra benimle dövüşmesi: GösterGizle

polislerin baskını: GösterGizle
delil sayılır mı bilmiyorum, yaptığı rollerin logları: GösterGizle
[19:12:58] (( [224] Naisy Hopswell: IC bir durum gelmeden ihbar vermiştim zaten ))
[19:25:25] Naisy Hopswell: İhbar ben verdim
[19:22:32] Naisy Hopswell: Bunuda al tacizden.
[19:22:17] Naisy Hopswell: Şu kızı da alin.
[19:20:11] Naisy Hopswell (bağırır): Bu zencileride alın, lütfen.
[19:16:39] Naisy Hopswell: Gerek yok.
[19:16:46] Naisy Hopswell: O iki kızı birde şu yeşilli adamı alın.
[19:16:48] Naisy Hopswell: Beni darp etti.
pmden yazdığına rage attığım: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Attığım RAGE sonrası hiç bir şekilde kişinin şahsına küfür etmedim.
Edit: Anlattığım tüm olaylar hood onaylı bölgemizde gerçekleşti.

« Son Düzenleme: 03.05.2020 20:36 Iraqwood Soldier »

#1 - 03.05.2020 20:51
Şahitliğimi onaylıyorum. Trolleyerek sürekli gelip saldırdı emote vermeden ve polisleri bir şekilde çekti, tüm departmanı nasıl çekti sırf bir kavga için anlayamadım orasını da. Bir de tutuklanma olayları yaşanırken PM üzerinden sürekli gülücük falan atıyordu. Trollüyor birliğimizi, net. Bundan da zevk alıyor.

#2 - 03.05.2020 21:08
Olay esnasında oradaydım, tamamına şahidim. Ek olarak onaylı bir sokak suç oluşumunun bölgesi içerisinde öncesinde brawl'ı yarıda bırakarak koşarak kaçması ardından da dayak yedikten sonra hızlıca olay yerinden kaçmasının gerçekçilikle uzaktan yakından alakası yok. Bunun yanında, gittiği yerde polis çağırması ve ardından bizi kışkırtmak için olay yerine gelmesinin üzerine polislerin basit bir kavga için 5-6 araba olay yerine gelmesi, ki burada karakteriyle aynı soyadda bir polis olması sebebiyle düşündürücü, yine olayın role play sınırları içinde olmadığını gösteriyor. Bunların hepsinin üzerine, polislerle çıkan arbede sonucu, olayın çıktığı yerde bunny'lemesi ise yine kişinin derdinin role play olmadığını apaçık ortaya koymakta. Konuyla alakalı, diyeceklerim bu kadar.

#3 - 03.05.2020 21:48
Rolü birde benim açımdan dinleyin isterseniz; Bunların oraya dönerken yanlışıkla bunlara çarptım çarpma rolünede uydum üstüne benimle kavga edip beni düşürdüler ne yapmamı bekliyorlar? Yaralı rolüne de uydum biraz geride 911'e ihbar çağrısı attım Kavga - İdlewood şeklinde

memurlar ile ilgili bir iletişimim bulunmadı ve ihbar attığımdan dolayı on ekip bunların mahalleyi bastı tabi oyunda ünlülükle ilgisi yok.

ilk dayağın neden rolünü çekmemişler? çünkü kendileri de suçlu olacağından. çekip yüklememişler benim tarafıma oynuyorlar

Kavgayı orta yerde yapmamak için kendi tasarladığım ringe davet ettim ayrıca, adamlar gelmiş studiomun bulunduğu yere onaylı hood kurmuş ne yapayım onaylı hood diye studioma da mı girmiyim başka zaman OOC kin tutarak benimle role de girmiyorlar zaten artık bana bayağı sövdüler ben bir şey diyip ss almadım emotesiz vurdular ben emoteli vurdum

http://prntscr.com/sa9iy0 IC Bir rol üzerinden ooc yansıtıp küfür ediyorlar

ayrıca emote vermeden demişler yalan söylüyorlar lütfen loglar incelensin

./me kişiye kaskıyla kafa atar ardından yumruklarla girişir bir süre sonra dirsek darbeleri ile kişiye girişir şeklinde de emote verdim karşı taraf hiç bir şekilde emote vermedi

desert eagle silahla da hiç bir şekilde vurulmadım canım azdı hep düşürdüler beni.
« Son Düzenleme: 03.05.2020 22:05 AlediaN »

#4 - 03.05.2020 22:15
Rolü birde benim açımdan dinleyin isterseniz; Bunların oraya dönerken yanlışıkla bunlara çarptım çarpma rolünede uydum üstüne benimle kavga edip beni düşürdüler ne yapmamı bekliyorlar? Yaralı rolüne de uydum biraz geride 911'e ihbar çağrısı attım Kavga - İdlewood şeklinde

memurlar ile ilgili bir iletişimim bulunmadı ve ihbar attığımdan dolayı on ekip bunların mahalleyi bastı tabi oyunda ünlülükle ilgisi yok.

ilk dayağın neden rolünü çekmemişler? çünkü kendileri de suçlu olacağından. çekip yüklememişler benim tarafıma oynuyorlar

Kavgayı orta yerde yapmamak için kendi tasarladığım ringe davet ettim ayrıca, adamlar gelmiş studiomun bulunduğu yere onaylı hood kurmuş ne yapayım onaylı hood diye studioma da mı girmiyim başka zaman OOC kin tutarak benimle role de girmiyorlar zaten artık bana bayağı sövdüler ben bir şey diyip ss almadım emotesiz vurdular ben emoteli vurdum

http://prntscr.com/sa9iy0 IC Bir rol üzerinden ooc yansıtıp küfür ediyorlar

ayrıca emote vermeden demişler yalan söylüyorlar lütfen loglar incelensin

./me kişiye kaskıyla kafa atar ardından yumruklarla girişir bir süre sonra dirsek darbeleri ile kişiye girişir şeklinde de emote verdim karşı taraf hiç bir şekilde emote vermedi

desert eagle silahla da hiç bir şekilde vurulmadım canım azdı hep düşürdüler beni.

Selam. Konuyla az çok alakam olduğu için yazma ihtiyacı duydum. Seninle ilgili bir şikayetim yok. Olaya diğer karakterim Lashaya_Bradford ile dahil oldum. Senle çok güzel rol yaptığımızı düşünüyordum, çok eğleniyordum ta ki beni PM kanalıyla "gelsene bi", "bi gel bi gel" ile spamleyip motorunla defalarca önüme gelip yürümemi engelleyene dek. Bununla ilgili bir kanıtım yok, pek SS alan biri değilim. Dediğim gibi şikayetim de yok. Açılmış olan şikayete de ekleyeceğim bir şey de yok. Oklar sana çevrilmişken ekleme yapayım dedim.

Hepimiz burada oyun oynamaya çalışıyoruz, bu yüzden senden sadece bunları yapmamanı rica edeceğim.

İyi oyunlar, bol eğlenceler diliyorum.

#5 - 03.05.2020 22:22
Ayrıca bu "KİNGPİN" birliği çok agresif bir rol sergiliyor dışarıdan gelen insanlara karşı

Motorumla dönüşte bunlara yanlısıkla çarptım diye beni iki kadın darp etti ve bu kadınlarda bu birliktekilerin alt karakteriymiş, birisi yolda bunlara çarpsa silah sıkacak kadar cesurlar. bir trafik - çarpma sebebi ile bana deagle sıktığını belirtiyor agresif rol!

bu kişiler böyle her çarpan kişiye " Gel buraya sen çarptın bana, oradan çıkartıp silahını sık"  olayı oluyor bu
Legal birisi olarak yapmam gereken şeyi yaptım ve ihbar verdim.
« Son Düzenleme: 03.05.2020 22:25 AlediaN »

#6 - 03.05.2020 23:15
Ayrıca bu "KİNGPİN" birliği çok agresif bir rol sergiliyor dışarıdan gelen insanlara karşı

Motorumla dönüşte bunlara yanlısıkla çarptım diye beni iki kadın darp etti ve bu kadınlarda bu birliktekilerin alt karakteriymiş, birisi yolda bunlara çarpsa silah sıkacak kadar cesurlar. bir trafik - çarpma sebebi ile bana deagle sıktığını belirtiyor agresif rol!

bu kişiler böyle her çarpan kişiye " Gel buraya sen çarptın bana, oradan çıkartıp silahını sık"  olayı oluyor bu
Legal birisi olarak yapmam gereken şeyi yaptım ve ihbar verdim.

Alt karakterimle Idlewood mahallesinde takılan bağımlı rolü yapıyorum. Oluşumla bir ilgisi yok ki zaten bugün giriş yaptım bu karaktere. Yaşadığımız IC olayında da silah vesaire sıkılmadı. En azından benle gerçekleştirdiğin rolde. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.

Agresif rol veya yumuşak kalpli rolü yapmak tamamen bana kalmış bir şey bu arada.

Dediğim gibi gayet eğlenceli bir roldü, umarım OOC bir sıkıntı yaşamadan devam ederiz. İyi eğlenceler.

#7 - 04.05.2020 19:14
@AlediaN ghetto bölgesinde bir işletme açmışsın, güzel. Ama bir kendini legal yapıp birde illegal rollere girmen ve sonrasında polise sığınman gerçekten kurallara aykırılığı bir yana tamamen saçmalık. Kadın karakterinle ghetto bölgesinde ki kendini legal olarak anlatırken çetecilerle kavgaya girişmen ne demek? Ceza uygulanacak rollerinize dikkat edin, kuralları hiçe saymayııp realist roller sergileyin.