0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: aragon - 31.03.2020 17:25Hayır, "Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var." gibi bir düşünce olamaz kardeşim. Birliğiniz "Kapatıldığı" için böyle bir şey yok.(Kapatılmak):Kapatmak eylemine konu olmak.(bir kuruluş vb.) ortadan kaldırılmak ya da çalışması durdurulmak."Üç gazete kapatıldı"Konuya vakıf olarak söylüyorum daha geçen gün Manifestonun sunucusunda bir adminle konuştum birliğimiz askıda olsa bile bizim birlikte yaptığımız kirli işlere şahit olduğunuz için CK'larınız hala bizim elimizde, ufak bir bilgilendirme yapayım dedim.
Hayır, "Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var." gibi bir düşünce olamaz kardeşim. Birliğiniz "Kapatıldığı" için böyle bir şey yok.(Kapatılmak):Kapatmak eylemine konu olmak.(bir kuruluş vb.) ortadan kaldırılmak ya da çalışması durdurulmak."Üç gazete kapatıldı"
Polemiğe girip uzatmaya devam ediyorsunuz. Ek notlarda bana iftira atmışsınız ancak olayı büyütüp, savaş alanına çeviren sizsiniz.