Konu: Oliver Wydle Fear RP şikayeti.  (Okunma sayısı 694 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 01.04.2020 00:01
Hayır, "Birliğimiz sistemsel olarak askıya alındı ancak rolsel bağlamda bizim elimizde olan bir ölüm fermanınız var." gibi bir düşünce olamaz kardeşim. Birliğiniz "Kapatıldığı" için böyle bir şey yok.

(Kapatılmak):

Kapatmak eylemine konu olmak.

(bir kuruluş vb.) ortadan kaldırılmak ya da çalışması durdurulmak.
"Üç gazete kapatıldı"

Konuya vakıf olarak söylüyorum daha geçen gün Manifestonun sunucusunda bir adminle konuştum birliğimiz askıda olsa bile bizim birlikte yaptığımız kirli işlere şahit olduğunuz için CK'larınız hala bizim elimizde, ufak bir bilgilendirme yapayım dedim.

Şikayetle alakan yok, bir şey yazmanı da gerektirmez ve eğer CKlarımız elinizdeyse gelip edersin. Buradan bunları tartışmaya gerek yok. Şikayyetle alakası olmayan insanlar cevap yazmasın o sırada oyunda bile değildin.

#21 - 01.04.2020 00:03
Polemiğe girip uzatmaya devam ediyorsunuz. Ek notlarda bana iftira atmışsınız ancak olayı büyütüp, savaş alanına çeviren sizsiniz.

#22 - 01.04.2020 00:07
Polemiğe girip uzatmaya devam ediyorsunuz. Ek notlarda bana iftira atmışsınız ancak olayı büyütüp, savaş alanına çeviren sizsiniz.
Şikayeti tek başıma savaş alanına çevirmiyorum, konuyla alakası olmayan kişiler bile yanıt verdiğinden dolayı bunun doğru olmadığını söyledim. Herneyse şikayeti inceleyen adminin işini daha da zorlaştırmamak için daha da yanıt vermeyece çalışacağım. Mermiden korkmayan deli diye tabir edilen arkadaşımızın silahı doğrultmama rağmen kaçması için açtığım bir şikayetti bu. İyi roller..

#23 - 01.04.2020 23:12
Oliver Wydle Fear RP'den ceza alacak, hood onaylı bölge ancak oluşumda değilsiniz.