Konu: 24.04.2020 [ @Rockefeller , Antonio Rosetti] İllegal kural ihlali / OOC kandırma  (Okunma sayısı 472 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2020 21:02
Şahitliğimi Onaylıyorum.[/b]

#11 - 26.04.2020 03:29

Edit: Şimdi fark ettim ekteki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi karakteriniz Costello-Petrucci arasındaki savaşa katılıp illegal rolünü yapıyor, altına da istediğiniz kural ihlalini bırakacağım.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşım geceden beri aynı açıklamayı yapıyorum. Ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Bunun cevabını zaten bir üst postumda verdim. Bir daha veriyorum iyi izle:

Alıntı
Oluşum şikayetinde detaylıca anlattım tekrar anlatıyorum, Ignazio karakterine beni mekana bırakmasını söyledim, mekan önüne geldiğimizde önümüzü kesip bizi vurup kaçırdınız. Sonra alıkoyma rolleri yapıldı ve bizi gelip kurtardılar. Sonra köprü altında yaralı rolümü yapmak üzere kenara çekilip sizle hiçbir role girişmedim. Rolün gidişatına göre davranmak zorundaydım çünkü. Bu rolleri, öne sürdüğünüz suçlamadan ötürü, "levelim yetmiyor ben bu rollere giremem" tarzında yapmak istemeseydim refuse rp'den şikayet açacağınıza adım gibi emindim, crash almama rağmen /q çekti suçlamasını yaptığınız gibi. Önce /q çektin, sonra levelin yetmemesine rağmen illegal role girdin, sonra alt karakterinle illegal birliğe dahil oldun....amaçsızca açılmış bir oyuncu şikayeti olduğunu düşünüyorum bunun. sıradaki suçlamanız ne olacak çok merak ediyorum. Özal suikastini de benden bilirsiniz şimdi.

Anladın mı şimdi? Türkçe anlamıyorsan farklı dillerde deneyelim?

Alıntı
I told you in detail about the formation complaint, I am telling you again, I told the character of Ignazio to leave me to the place, when we came in front of the venue, you cut us out and hit us. Then the detention roles were played and they came and saved us. Then I stepped aside to do my role as a wounded under the bridge and I did not take any role with you. Because I had to act according to the course of the role. I was sure that if I did not want to do these roles in the style of "I am not enough, I cannot enter these roles" because of the accusation that you have put forward, I am confident that you will complain about refuse rp, as I did the accusation of / q even though I received a crash. You took / q first, then you entered the illegal role even though the level was not enough, then you got involved in the illegal union with your sub-character .... I think this is a complaint of an aimlessly opened player. I am very curious about what will be your next accusation. You can know the assassination of Özal from me now.

Alıntı
في شكوى التشكيل ، شرحت ذلك بالتفصيل ، وأخبره مرة أخرى ، أخبرت شخصية إغنازيو أن تتركني إلى المكان ، عندما أتينا أمام المكان ، قمت بقصنا وضربنا وتفوتنا. ثم لعبت أدوار الاعتقال وجاءوا وأنقذونا. ثم تنحيت جانبا لأؤدي دوري كجريح تحت الجسر ولم أتخذ أي دور معك. لأنني اضطررت إلى التصرف وفقًا لمسار الدور. كنت متأكدًا من أنني إذا لم أرغب في القيام بهذه الأدوار بأسلوب "أنا لست كافيًا ، لا يمكنني إدخال هذه الأدوار" بسبب الاتهام الذي قدمته ، فأنا واثق من أنك ستشتكي من رفض rp ، كما فعلت اتهام / q على الرغم من أنني تلقيت تحطمًا. لقد أخذت / q أولاً ، ثم دخلت الدور غير القانوني على الرغم من أن المستوى لم يكن كافيًا ، ثم تورطت في الاتحاد غير القانوني مع شخصيتك الفرعية .... أعتقد أن هذه شكوى من لاعب تم فتحه بلا هدف. أنا فضولي جدا بشأن ما سيكون اتهامك المقبل. يمكنك معرفة اغتيال اوزال مني الآن.

Alıntı
En la queja de la formación, lo expliqué en detalle, lo cuento nuevamente, le dije al personaje de Ignazio que me dejara en el lugar, cuando llegamos frente al lugar, nos cortaste, nos golpeaste y fallaste. Luego se jugaron los roles de detención y vinieron y nos salvaron. Luego me hice a un lado para hacer mi papel de herido debajo del puente y no tomé ningún papel contigo. Porque tuve que actuar de acuerdo con el curso del papel. Debido a la acusación de que presentó estos roles, estaba seguro de que me gustaría presentar una queja por parte de rechazar rp si no quería hacerlo al estilo de "No puedo ingresar a estos roles", ya que usted hizo la acusación de / q a pesar de que recibí un bloqueo. Primero tomaste / q, luego entraste en el rol ilegal a pesar de que el nivel no era suficiente, luego te involucraste en la unión ilegal con tu sub-personaje ... Creo que esta es una queja de un jugador que se abrió sin rumbo. Tengo mucha curiosidad acerca de cuál será su próxima acusación. Puedes saber el asesinato de Özal por mí ahora.

Umarım yeterli olmuştur çünkü aynı cevabı vermekten sıkılmaya başladım.

Şahitliğimi Onaylıyorum.[/b]

Yani Costello ile kafeye gittim diye illegal role mi girmiş oluyorum? Bu mantıkla Michael'in et aldığı kasapta illegal role giriyor, sigara aldığı kasiyer de, bahşiş bıraktığı vale de.Değil mi?

Gym için de illegal role girme suçlamasıyla şikayet açmanızı öneriyorum. Zira Michael Costello gym bölgesinde gezindi biraz, bence kesin illegal rol yapıyorlar.

#12 - 26.04.2020 03:33
Saçma sapan quotelar atarak olayı saptırma, sivil karakterinle illegal rol yapıp Costello'yla takılıyorsun noktaaaaaaaaaaaa.
Senin gibi beş farklı dilden anlatmayacağım çünkü beş farklı dilden anlatsam sen yine anlamayacaksın, yönetim kararı verecektir.

#13 - 26.04.2020 03:40
Saçma sapan quotelar atarak olayı saptırma, sivil karakterinle illegal rol yapıp Costello'yla takılıyorsun noktaaaaaaaaaaaa.
Senin gibi beş farklı dilden anlatmayacağım çünkü beş farklı dilden anlatsam sen yine anlamayacaksın, yönetim kararı verecektir.

rolde bir kere bile Antonio Rosetti karakterini görmemişsindir burada gelip hayla sallama devam ediyorsun,bu kadar ooc kinin olduğunu belli etme noktaaaaaaaaaaaaaa.

#14 - 26.04.2020 20:32
SS'lerde gördüğüm kadarıyla ve savunma ile anladığım kadarıyla ortada sizin karşı tarafı kaçırmanızda kişinin kaçırdığınız kişi yanında olmasından başka bir durum yok, illegal role girdiğine dair yani çatışma veyahutta birliğe girmek gibi bir durumda söz konusu gözükmüyor. Şikayet red edildi, kuralı detaylıca okumanızı tavsiye ederim.

#15 - 26.04.2020 22:08
SS'lerde gördüğüm kadarıyla ve savunma ile anladığım kadarıyla ortada sizin karşı tarafı kaçırmanızda kişinin kaçırdığınız kişi yanında olmasından başka bir durum yok, illegal role girdiğine dair yani çatışma veyahutta birliğe girmek gibi bir durumda söz konusu gözükmüyor. Şikayet red edildi, kuralı detaylıca okumanızı tavsiye ederim.
@Craft Costello birliğini ( Araştırdım) tanıtmını incelerseniz kişinin illegal rollere katıldığını görebilirsiniz.  Kişi illegal rollere katılmadığını söylüyor OOC olarak. İyi forumlar dilerim. Şikayetin tekrar incelenmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 22:17 Cowboy »

#16 - 26.04.2020 22:35
@Craft Costello birliğini ( Araştırdım) tanıtmını incelerseniz kişinin illegal rollere katıldığını görebilirsiniz.  Kişi illegal rollere katılmadığını söylüyor OOC olarak. İyi forumlar dilerim. Şikayetin tekrar incelenmesini talep ediyorum.

Elimde silah falan görebiliyor musunuz? Yapılan rolün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapmayın derim. OOC o kadar kinlenmişsiniz ki işi gücü bırakıp geçmişten ss bulup yönetici kararı verilen arşivdeki bir konuya cevap atıyorsunuz. Fazla vaktinizi daha faydalı işlerde harcamanızı tavsiye ederim, gençliğinize yazık etmeyin.

#17 - 26.04.2020 22:39

Elimde silah falan görebiliyor musunuz? Yapılan rolün ne olup olmadığını bilmeden yorum yapmayın derim. OOC o kadar kinlenmişsiniz ki işi gücü bırakıp geçmişten ss bulup yönetici kararı verilen arşivdeki bir konuya cevap atıyorsunuz. Fazla vaktinizi daha faydalı işlerde harcamanızı tavsiye ederim, gençliğinize yazık etmeyin.
Bu rolün ne olduğunu bana söyler misin? Düğün eğlencesinde havaya ateş mi açtılar? @dixsept dediği gibi özlü sözlerinizi son sözler kısmına dökün.

#18 - 26.04.2020 22:42
Sanırım kilitlemeyi unutmuşum, tartışırken lütfen ortak nezakete dikkat edin arkadaşlar. Rockefeller ile özel olarak görüştükten sonra dönüş yapacağım. @Rockefeller oyuna girince müsaitlikle bana PM atabilirsin.

#19 - 28.04.2020 05:21
İstemsiz olaylar gelişmesiyle karakter bu tarz bir ortamda bulunduğu için şikayet red edildi, illegal rol yapamayacağını biliyor ve herhangi bir karşı tarafa saldırı durumu olmadığı için ve karşı taraf zarar görmediği için rafa kalktı. Karakteriyle daha fazla illegal role girmesinin yasak olduğu tekrardan belirtildi. Tekrarı halinde ceza alacağını biliyor.