@tonyc @jesterhaus Bir karaktere etrafta polislerin olduğu bir barikatın önünde hakaret etme gibi bir rol yapmanız yanlış. İşin ucunda çatışma vs. olmasa bile bu gerçekçiliğin suistimalidir. Yani barikata ve çevrenin güvenliğine güvenip karşınızdakini tahrik edemezsiniz. Burada hatalısınız. Fakat Ryan da hatalı.
Şikayetinizin çoğu yerinde "mix yaparak" ve "ooc kinli olduğu için" tarzı cümleler geçiyor. Bu cümleler bir kanıt olmadığı sürece geçersiz sayılmakta. Bu yüzden kanıtınız yoksa lütfen böyle cümlelerle şikayetin anlamını bulandırmayın.
Ryan karakteri başka bir güvenli bölge olan hapishanede de size saldırarak hatalı konuma düşmüş. Fakat yine ilk kavganızda olduğu gibi tahrikler var. Bu da sizin ikinci suistimaliniz, bunu alışkanlık hale getirmeye çok müsaitsiniz bu yüzden bir son verin. Vice Roleplay'de "Burası GB, adama söverim istediğimi yaparım ama bana karşılık veremez." tarzı suistimallere asla yer vermeyeceğiz.
OOC üslup konusunda da yine iki taraf da hatalı. Böylece iddaa ettiğiniz OOC kinin karşılıklı olduğunu görüyoruz.
[23:56:41] Anibal Orgill: BAK BENİ SİNİRLENDİRME
[23:54:52] Ryan Reagan: kardeşim
[23:54:53] Ryan Reagan: benim
[23:54:55] Ryan Reagan: güzel kardeşim
Karakterler emote üzerinden başlayan roller olmadığı sürece, örneğin emote ile silah çekip karnından vurulmadığı sürece sistemsel HP'i bitene kadar ağır yaralı rolü yapmak zorunda değildir. Bu yüzdendir ki brawl rollerinin sonunda iki taraf da sırf iki yumruk yediği için /fall çekmez.
Bu arada arkadaşınıza PM'de "bahçedeyim" demişsiniz ve savunmanız da şu olmuş:
Pm ile çağırıyorsun yazmış bide utanmadan ya. Çocuk rp de yeni olduğu için hapishaneyi gösteyodum ona. Üstelik bahçede sövmedim herifi? 
Böyle bir savunmayı kabul etmiyoruz, mixing mixingtir. Arkadaşınız OOC olarak bilmiyorsa IC olarak da bilmiyor gibi rol yapabilir ve rol ile bahçeyi ona gösterebilirsiniz.
Özetlersek, iki taraf da çok hatalı. Oyundaki IC kavganız bitmiş, b'ye taşımışsınız. /b'deki kavganız bitmiş, foruma taşımışsınız. Bu platformda bu tarz kinlenmeler istemiyoruz. Bu yüzden cezalarınızı vermeden önce oyun içinde iki karakter sahibi ile de OOC olarak konuşacağız. Ek olarak, benzeri bir olay şikayeti ilgilendiren kişiler tarafından tekrar gerçekleştirilirse, iki katı ceza alacaktır.