Konu: Oyuncu Şikayeti = Ryan_Reagan (Yaralı Kural İhlali)  (Okunma sayısı 208 defa)

#0 - 08.03.2020 00:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan_Reagan @tonyc
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Shotta_Young @winchren
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/03/2020 - 23:40 civarı
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Şahısla barikat önünde tartıştık,arkadaşı 2 kişi yumruklamamıza rağmen + olarak polisin biber gazlarına rağmen bir anda mix yaparak 4 arkadaşını çağırdı ve bizi orda düşürdü.Neyse hapise girdik hapistete OOC kin yaptığı için silahı gitti PD ye.Bize 4 saat beklemesi gerekirken saldırdı,bizde rol bozulmaması adına ona saldırarak karşılık verdi.Adminin yanında ooc üslübunu bozdu ve bana hakaret felan etti ancak ss ini almadım.Heavnly şahit olaya hakaretlere canlı olarak şahit oldu.Sonuç olarak Yaralı Kural İhlali ve + Olarak OOC kin tutmada ceza almasını istiyorum.Arkadaşa güvenli bölge olup bilmediğimiz için SS te sorduk cevap vermedi bu  yüzden ilk başta biz güvenli bölge diye saldırmadık bilginize.

https://i.hizliresim.com/IWS0P3.png

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Ek açıklamalar(varsa):
Heavnly admin olaya şahit oldu,onuda buraya yetkili şahit olarak yazıyorum.

#1 - 08.03.2020 00:31
Sahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 08.03.2020 00:42
Tonyc arkadaşım şikayet açtığı ve ihlal fazla olduğu için uzun süreceğinden şikayette rolü olan birisi olduğum için kendi gözümden yazıyorum.

Mixing? Olay barımızın önünde çıkıyor ve zaten olay önümüzde oluyor.

Olayın başına dönersek size açılacak olan şikayette de göreceksiniz ki olay sizin takıldığınız barda çıkıyor. Siz reklamda bize sataşıyorsunuz ve ve gelip konuşuyoruz. Hemen barmenin pm ile çağırmasıyla Ryan karakterine civciv diye sesleniyorsunuz ve Ryan karakteri sizin karakterinizi umursamıyor. Bara dönüyoruz ve oraya gelip Ryan'ı gözümün önünde sıkıştırıyorsunuz, adam sizi yatırıyor ve yediremeyip sürekli /do dan muhabbet yapmaya çalışıyorsunuz. Orada olan pd'ler kimdi hatırlamıyorum fakat şikayeti görürlerse yazarlar. Birlik değilsiniz ki birlik olmadan gelip hood onaylı birliğin bir barında üst kademedeki adama sataşmaya çalışıyorsunuz, başlı başına kural ihlalidir bu.

Adam 4 saat beklemeden saldırdı demişsiniz fakat 3v1 işinize geleceği için rolü devam ettirip yatırıp şikayet açmışsınız. Harbiden size yarayan şeylere seslerinizi çıkarmazken, yaramayan her konuda şikayet açmanız açıkçası komik. OOC kin? Kaç gündür bu sunucudasınız? Karakterlerinizin çoğu 3-4 seviye ilk defa görüyoruz, ayrıca sizin barınızda takılan Chuck Pill'de benim tamirhaneme gelip hurda satıyor. İş yaptığımız adamın arkadaşına OOC kin mi besleyeceğiz? Yada OOC kinimiz olan adam ile rol mü yapacağız?

Güvenli bölgeye gel, ağzına geleni söyle bu illegal sayılmasın, sistemsel olarak karakterin yatınca da "GBİ" diye /do dan spamla. Yok öyle şey...

Ayrıca hakkınızda açılan şikayete Mixing konusu da eklenecektir, bu konuda kanıtı buraya attığınız için teşekkür ederim.

#3 - 08.03.2020 00:54
kardeşler, rol yaptığımız yer işlettiğim mekanın önü.
çağırdığım, ki hepsi olay yerindeydi, adamlar bu mekanda aktif olarak çalışan insanlar
elinizde yaralandığıma, ki yaralanmadım, dair hiçbir ekran görüntüsü bulmuyor
ooc kin tutabilmem için karakterlerinizin önce şehirde yer edinmesi gerekiyor (?:D)
sizin mantığınızla hareket edecek olursak, benim karakterim yumruk yedi fakat sizin karakterleriniz sistemsel olarak yaralandı, buna rağmen nasıl bu tarzda bir role devam edebiliyorsunuz?
madem kendini haklı haklı çıkarmaya çalışıyorsun, neden mixing yaptığın kanıtını şikayete atıyorsun
ah be kardeşim

#4 - 08.03.2020 00:58
Şunu söylemek isterim 5 aydır sunucudayım 10 level karakterim yasaklı, herhangi bir mixing ortada yok arkadaş bahçeyi bilmediği için ona göstrmtek amaçlı yazdım. Şikeyle herhangi bir alakan olmamasına rağmen atladığın için ayrı ceza almanı talep ediyorum. Mixing kralı sizsiniz zaten ona lafım yok ama arkadaş yaralıya düşüp 4 saat kuralını ihlal etmese biz ona saldır maya aktık Heavnly şahit bu konuya ilgin olmayan şikayete atladığın için ceza almanı talep ediyorum.

#5 - 08.03.2020 01:02
Pm ile çağırıyorsun yazmış bide utanmadan ya. Çocuk rp de yeni olduğu için hapishaneyi gösteyodum ona. Üstelik bahçede sövmedim herifi? :D

#6 - 08.03.2020 01:03
Dövmedim pardon.

#7 - 08.03.2020 01:05
tarafımdan başka bir savunma gelmeyecek, verilecek karar sonrası arkadaşlardan daha nazik ve anlayışlı olmalarını istiyorum sadece.
Şunu söylemek isterim 5 aydır sunucudayım 10 level karakterim yasaklı, herhangi bir mixing ortada yok arkadaş bahçeyi bilmediği için ona göstrmtek amaçlı yazdım. Şikeyle herhangi bir alakan olmamasına rağmen atladığın için ayrı ceza almanı talep ediyorum. Mixing kralı sizsiniz zaten ona lafım yok ama arkadaş yaralıya düşüp 4 saat kuralını ihlal etmese biz ona saldır maya aktık Heavnly şahit bu konuya ilgin olmayan şikayete atladığın için ceza almanı talep ediyorum.
"Mixing kralı sizsiniz zaten." ?

#8 - 08.03.2020 01:07
Aynen aynenn bi anda lucas cartelli felan kuşlar haber uçurdu beni geldi yerdeyken tehdit etti betona gömerim kafanı diye. Hepsi loglarda var yüklü ceza almanızı talep ediyorum.

#9 - 08.03.2020 01:08
Üst postta başka bir savunma gelmeyeceği belirtildi, savunma da yapıldığına göre konuyu tartışmaya yönelmemesi için kilitliyorum. İncelenecek.