Tonyc arkadaşım şikayet açtığı ve ihlal fazla olduğu için uzun süreceğinden şikayette rolü olan birisi olduğum için kendi gözümden yazıyorum.
Mixing? Olay barımızın önünde çıkıyor ve zaten olay önümüzde oluyor.
Olayın başına dönersek size açılacak olan şikayette de göreceksiniz ki olay sizin takıldığınız barda çıkıyor. Siz reklamda bize sataşıyorsunuz ve ve gelip konuşuyoruz. Hemen barmenin pm ile çağırmasıyla Ryan karakterine civciv diye sesleniyorsunuz ve Ryan karakteri sizin karakterinizi umursamıyor. Bara dönüyoruz ve oraya gelip Ryan'ı gözümün önünde sıkıştırıyorsunuz, adam sizi yatırıyor ve yediremeyip sürekli /do dan muhabbet yapmaya çalışıyorsunuz. Orada olan pd'ler kimdi hatırlamıyorum fakat şikayeti görürlerse yazarlar. Birlik değilsiniz ki birlik olmadan gelip hood onaylı birliğin bir barında üst kademedeki adama sataşmaya çalışıyorsunuz, başlı başına kural ihlalidir bu.
Adam 4 saat beklemeden saldırdı demişsiniz fakat 3v1 işinize geleceği için rolü devam ettirip yatırıp şikayet açmışsınız. Harbiden size yarayan şeylere seslerinizi çıkarmazken, yaramayan her konuda şikayet açmanız açıkçası komik. OOC kin? Kaç gündür bu sunucudasınız? Karakterlerinizin çoğu 3-4 seviye ilk defa görüyoruz, ayrıca sizin barınızda takılan Chuck Pill'de benim tamirhaneme gelip hurda satıyor. İş yaptığımız adamın arkadaşına OOC kin mi besleyeceğiz? Yada OOC kinimiz olan adam ile rol mü yapacağız?
Güvenli bölgeye gel, ağzına geleni söyle bu illegal sayılmasın, sistemsel olarak karakterin yatınca da "GBİ" diye /do dan spamla. Yok öyle şey...
Ayrıca hakkınızda açılan şikayete Mixing konusu da eklenecektir, bu konuda kanıtı buraya attığınız için teşekkür ederim.