Konu: GYM yapmasını bilmeyen adamlar. GYM Bot / Refuse RP  (Okunma sayısı 757 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.08.2026 17:46
Şikayetle alakası olmayanlar, boş yere burada ötmesin.

Orada onca kişi gelmişiz ve siz hala GYM yapmaya devam ediyorsunuz. Herhalde izlediğin video reklam arasına girince gözün ufaktan monitöre çarpınca fark ettin bizi. GYM hakkınız bittiği halde yapmaya çalışıyordu herhalde bot. Her şey açık bir şekilde videoda gözükmekte. GYM yapan adam aktif olur, AFK değil.

Biz geldikten sonra GYM hakkını bitiriyorsun ve hala o şekil duruyorsun. Attığın SS'e göre 20:25'de  aktif olduğunu söylüyorsun, bu SS'de bir sonraki Payday'e 7 dakika süre kalmış. 30 geçeye kadar GYM yapmaya devam ediyorsun, hakkın bitince düz bir şekilde duruyorsun. Bunlar videoda gözükmekte.

Hali hazırda 7 dakikan varken (1 GYM hakkını tamamlamak 2 dakika 25 saniye) 2 dakikanı ayırıp chate bir şey yazmıyorsun, kök salmış ağaç gibi duruyorsun.

Üstüne-üstlük attığın SS 1024x640 çözünürlüğünde ve oyunda böyle bir çözünürlük yok. Ben bu SS'in herhangi bu tarz şikayet açılma durumunda savunabilmek adına önceden GYM yapmaya başladığı andan itibaren açılmış bir video kaydı olduğunu düşünüyorum, eğer böyle bir durum yoksa da böyle bir çözünürlük oyunda bulunmayacağından bu SS üzerinde bir takım değişiklikler olduğundan şüpheliyim.

Eğer bu tarz bir şeyle samp oynamıyorsan bu çözünürlüğün açıklaması yok.

Attığın video da GYM yaparken bile /gymcalis yazıyorsun, videonun başların bot bir çoğu yeri boş geçmiş. Sonra bir bakıyorsunuz ikinciyi full çekiyor.

Madem video kaydı alıyorsun, aktifsin. O halde niye AFK kalmaya devam ediyorsun rolcü dostum? Videoyu kırpmışsın önceki yerler yok. Ayrıca o boş geçilen yerlerde ne yaptın, hayranlıkla bizi mi seyrediyordun? Neden emote atmadın ya da chate bir şey yazmadın? Kafanı bile çevirmiyorsun...

Güzel kardeşim bahsettiğim şeylerin üzerinden bir daha geçmeyeyim. OCC ortamda GYM kasarken sizin ile rol yapmak zorunda değildim. Birlik Mesleği gibi düşünebilirsin.

Bot kullanımı olsa o kadar boş ve hatalı yer mi olur? Laf kalabalığı için açıklama yapma. Hala sana neden cevap vermediğini söylüyorsun. Hepsinden bahsettim.
Spor yaparken yazdıklarını ss alıyorum zaten, oyuna yansıyor. Hala daha bot olduğunu savunuyorsun.

Set bitince karakter otomatik olarak ayağa dikiliyor, gym hakkım olduğunu biliyordum ve bittiğini sanıp tekrar yazdım.
Bu savunmanın bot algısını düşüreceğine umuyorum. Onlarca insan aynı ağızdan birşey söyleyince hangisine cevap vereceğimize şaşırıyoruz. Gözlerimiz bağlı nerede olduğumuzu göremiyoruz ve çoğu emotelerinde isim belirtilmiyor "adamın kafasına tokat atar" tarzında emoteler atıyorsunuz ve sonrasında "Thiago neden tepki vermiyor" tarzında do atıyorsunuz, sinir bozucu bir durum ve düşüncesiz oynadığızın kanıtı.

« Son Düzenleme: 06.08.2026 18:07 Peniax007 »

#11 - 06.08.2026 19:09
OCC ortam  >:(

#12 - 06.08.2026 22:09

Şahıs yönetimde hile kullanıyor ve kullandırtıyor, Multiaccount yapıyor (çoklu hesap kullanımı @coi bunun gibi bir kaç hesap daha kullanmakta)
Log kayıtlarının incelenmesini rica ediyorum. Ve ısrar etmekteyim.

Şahıs meslek botu kullanıyor yaptığı meslek logları incelensin, sürekli aynı rotaları kullanıyor, loglara bakılabilir. Elimde kanıtları mevcut yönetim taktirinde kanıtları kendilerine sunacağım.

#13 - 07.08.2026 00:19
Dostum bu durum burayı alakalar etmez, adam akıllı savunma yapın. Başka yapacak savunmanız yoksa burayı daha da çöplüğe çevirmeyin. Daha da buraya bir şey yazmayacağım her şey ortada. Şikayetin değerli Vice yetkililerinin sonuçlamasını bekleyeceğim.

Esenlikler, Vice'da kalın.  :sampanya:

#14 - 07.08.2026 00:27
Spoiler: GösterGizle

Şahıs yönetimde hile kullanıyor ve kullandırtıyor, Multiaccount yapıyor (çoklu hesap kullanımı @coi bunun gibi bir kaç hesap daha kullanmakta)
Log kayıtlarının incelenmesini rica ediyorum. Ve ısrar etmekteyim.

Şahıs meslek botu kullanıyor yaptığı meslek logları incelensin, sürekli aynı rotaları kullanıyor, loglara bakılabilir. Elimde kanıtları mevcut yönetim taktirinde kanıtları kendilerine sunacağım.

Yani bunu paylaşarak ne elde etmeye çalıştın ne kazanmaya çalıştın tam anlamış değilim fakat loglar incelenebilir.

Geriye baktığımız tüm karakterler ile Bob Calavera - Bob Crush ve şuanda kullanmış olduğum Hector Octavio karakteri ile bir defa bile neredeyse birlik mesleği yapmadım.

Attığın fotoğraflar pek birşeyi ispatlamaz açıkçası bir kaç dosya olması bir şey değiştirmez

#15 - 07.08.2026 00:33
Değişen tek şey birbirinizin hesaplarına girip silah üretmek gibi duruyor..

değil mi Joaquin_Decimus 

#16 - 07.08.2026 01:15
Değişen tek şey birbirinizin hesaplarına girip silah üretmek gibi duruyor..

değil mi Joaquin_Decimus
Varsa öyle bir iddian o zaman çıksın gün yüzüne, bak senin rezilliğin ortada, birde Moderatörsün, birde utanmadan kullanmadım diyorsun, bunu kullanırken neyi amaçladın bilmiyorum, başka kullanıcılarada atarak onlarında faydalanmasını sağlamışsın sanırsam, bir Moderatör için iddealı hareketler.

Bak oradaki ikinci dosya"UPDATED_vehicle_Recordes" senin için biraz araştırmada yaptım, bu cleo gidilen yolları kopyalamak, savelemek için kullanılıyor ve diğer komutların neye yaradığını bilmiyorum ama sen ve arkadaşların iyi bilir, eğer isteyen olursa ona bu resmide at, kullanma kılavuzu olaraktan.  ;)
« Son Düzenleme: 07.08.2026 01:23 TONY_MORGANA »

#17 - 07.08.2026 01:23
Pekala sonuçlanabilir iyi forumlar dilerim

#18 - 22.08.2026 03:25
İnceleniyor.

#19 - 02.09.2026 19:51
Savunma yeterli bulundu. K&A.