Konu: GYM yapmasını bilmeyen adamlar. GYM Bot / Refuse RP  (Okunma sayısı 749 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2026 18:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Thiago_Pachanga @Peniax007 , Valdrin_Dragusha @bursasporlu16
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vengadores Kulübü
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih ve saat videoda gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton GYM'de bu iki şahısla karşılaştık. Kendileri aktif olarak GYM yapmak yerine karakterlerini GYM botuna bırakıp AFK durumundaydı. Bir süre sonra GYM botunun çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacıyla bilgisayar başına geçtiklerinde bizi fark ettiler. Bunun üzerine şahısları yakalayarak şehir dışına götürdük. Ancak şehir dışında gerçekleştirilen rol sırasında Refuse-RP yaparak role uymadılar ve rol akışını bozacak şekilde davranış sergilediler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Video linki bulunmakta.

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):Ücretsiz GYM dersi verilir.      → ↓ ↑ ← → → ↓ ← ↑ ↓ → ↑ ↓ ← → ↓ → ↑

#1 - 05.08.2026 18:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.08.2026 18:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.08.2026 18:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 05.08.2026 18:13
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 05.08.2026 18:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 06.08.2026 15:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Thiago_Pachanga @Peniax007 , Valdrin_Dragusha @bursasporlu16
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vengadores Kulübü
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih ve saat videoda gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ganton GYM'de bu iki şahısla karşılaştık. Kendileri aktif olarak GYM yapmak yerine karakterlerini GYM botuna bırakıp AFK durumundaydı. Bir süre sonra GYM botunun çalışıp çalışmadığını kontrol etmek amacıyla bilgisayar başına geçtiklerinde bizi fark ettiler. Bunun üzerine şahısları yakalayarak şehir dışına götürdük. Ancak şehir dışında gerçekleştirilen rol sırasında Refuse-RP yaparak role uymadılar ve rol akışını bozacak şekilde davranış sergilediler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Video linki bulunmakta.

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):Ücretsiz GYM dersi verilir.      → ↓ ↑ ← → → ↓ ← ↑ ↓ → ↑ ↓ ← → ↓ → ↑

Loglarda varsa kontrol edilebilir gym botu neymiş ilk defa duyuyorum bu sahnede telefon izleyerek gym atıyordum zaten bittiği an kaçıyorum,  her saat 5kere spor hakkı veriyor buda sonuncusuydu geldiğinizde son 1 seti kalmıştı zaten videoda görüldüğü gibi Pachanga karakterinin etrafını sarmıştınız bende kaçtım, ardından bütün rollere uyduk. Şehir dışına çıktığımızdaysa gözümüz kapalı ve sürekli sürükle bırak atıyorsunuz sürekli bi chat kirliliği var, sürekli İspanyolca konuşuyorsunuz, isim vermeden emote atıyorsunuz. Chati takip etmek zorlaşıyor ve gözümüz kapalı, yürüyüp yürümediğimiz anlaşılmıyor, sürüklediğinizi  bile bilmiyoruz. Nerdeyse 1 saate yakın gözümüz bağlıydı.

saat 20.40'dan- 21.30'a kadar gözlerimiz kapalıydı.

Saçma bir şikayet olmuş, sonuçlanabilir.

#7 - 06.08.2026 15:27
Ne Gym botu dostum? Köylü aklıyla şikayet açmayın.

#8 - 06.08.2026 16:52
Öncelikle biz rol dışı spor yaparken ekibin ile yanımıza giriyorsun, kendin de F chatten yaptığın gibi Burada illegal yapmayın, dövmeyin devlet binası diye uyarıyorsun.
Bari PM'den mix yaptığını vb gizle. Kendi aranızda pmleşirken küfürler savuruyorsunuz Bırak şu , bot diye bir yalan uydurmuşsunuz, Yön tuşlarını takip mi edicem senin uyduruk rolüne mi uyucam? Sporum bittikten sonra ve Valdrin karakteri dışarıya çıkınca hepiniz koyun mantığı gibi interioru terk ettiniz. Ben de sizi biraz bekleyip afk "alt+tab" attım, Birlik mesleğide dahil sizin ile o esnada rollemek zorunda değilim. Aradan geçen süre sonrası oyuna döndüğümde kendimi sizin hoodunuzda buldum. Chati yukarıya kaldırında Jerry_Moncrief karakteri beni bayıltmış ve /surukle komutunu kullanarak hooduna kadar sürüklenmiş halde buldum. Kaçırılma rolünüzde birden fazla ortak nezaket ihlali, powergaming, türkçe terim, aşağılayıcı rol vb. tarzında ihlallerde bulundunuz. Bunun için ayrı olarak şikayetimi atacağım. Spor yaparken videodada görüleceği gibi birden fazla F8  tuşuna basıp ss alıyorum. Yaklaşık 12-15 arasında ekran görüntüsü bulunuyor. Videoda bahsettiğim şeyler görülebilir.

Ekran görüntüleri biraz karmaşık fakat her kanıt orada olucaktır. Yaptığınız Ortak nezaket ihlalleri, türkçe terimleri, powergamingler orada olucaktır. Ettiğiniz küfürler ve gözü kararmış ergenler gibi farklı fanteziler uygulayıp pc başında sırıtmanız garip geldi açıkçası, bu kadar kapsamlı bir birlikten bunları beklemezdim. R20 bile eşlik ediyor, üzücü.

#9 - 06.08.2026 17:19
Şikayetle alakası olmayanlar, boş yere burada ötmesin.

Orada onca kişi gelmişiz ve siz hala GYM yapmaya devam ediyorsunuz. Herhalde izlediğin video reklam arasına girince gözün ufaktan monitöre çarpınca fark ettin bizi. GYM hakkınız bittiği halde yapmaya çalışıyordu herhalde bot. Her şey açık bir şekilde videoda gözükmekte. GYM yapan adam aktif olur, AFK değil.

Biz geldikten sonra GYM hakkını bitiriyorsun ve hala o şekil duruyorsun. Attığın SS'e göre 20:25'de  aktif olduğunu söylüyorsun, bu SS'de bir sonraki Payday'e 7 dakika süre kalmış. 30 geçeye kadar GYM yapmaya devam ediyorsun, hakkın bitince düz bir şekilde duruyorsun. Bunlar videoda gözükmekte.

Hali hazırda 7 dakikan varken (1 GYM hakkını tamamlamak 2 dakika 25 saniye) 2 dakikanı ayırıp chate bir şey yazmıyorsun, kök salmış ağaç gibi duruyorsun.

Üstüne-üstlük attığın SS 1024x640 çözünürlüğünde ve oyunda böyle bir çözünürlük yok. Ben bu SS'in herhangi bu tarz şikayet açılma durumunda savunabilmek adına önceden GYM yapmaya başladığı andan itibaren açılmış bir video kaydı olduğunu düşünüyorum, eğer böyle bir durum yoksa da böyle bir çözünürlük oyunda bulunmayacağından bu SS üzerinde bir takım değişiklikler olduğundan şüpheliyim.

Eğer bu tarz bir şeyle samp oynamıyorsan bu çözünürlüğün açıklaması yok.

Attığın video da GYM yaparken bile /gymcalis yazıyorsun, videonun başların bot bir çoğu yeri boş geçmiş. Sonra bir bakıyorsunuz ikinciyi full çekiyor.

Madem video kaydı alıyorsun, aktifsin. O halde niye AFK kalmaya devam ediyorsun rolcü dostum? Videoyu kırpmışsın önceki yerler yok. Ayrıca o boş geçilen yerlerde ne yaptın, hayranlıkla bizi mi seyrediyordun? Neden emote atmadın ya da chate bir şey yazmadın? Kafanı bile çevirmiyorsun...