Merhaba,
Öncelikle, /q atmadım veya isteyerek bağlantımı kesmedim. Bize ateş açan kişiler silahlarını kullanmaya başladıkları anda, kullandığım effect modu nedeniyle oyunum çöktü (crash yedim). Araca isabet eden mermilerin oluşturduğu efektler ile silahtan çıkan efektler modlarla çakıştığı için oyundan düştüm.
Ayrıca, polis aracını hiç görmedim. Dikkatim tamamen bize ateş açan kişilerin bulunduğu araçtaydı. Polis memurlarının da belirttiği üzere, kendileri o sırada oldukça uzaktaymış. Bu nedenle polisten kaçmak amacıyla bilinçli olarak bağlantımı koparmam söz konusu değildir.
Üzerimde herhangi bir silah da bulunmuyordu. Dolayısıyla o anda oyundan düşmeseydim ve polis yanıma gelseydi, benim açımdan herhangi bir sorun yaşanmayacaktı. Eğer polisten kaçmak amacıyla bağlantıyı kestiğim düşünülüyorsa, bunun doğru olmadığını özellikle belirtmek isterim.
Oyundan düştükten hemen sonra effect modunu kaldırıp tekrar giriş yaptım. Yaklaşık 2-3 dakika içerisinde oyuna geri döndüm; ancak olay yerinde kimse kalmamıştı.
Savunmam bu şekildedir. Takdiri yetkili ekibe bırakıyorum, sonuçlandırılabilir.