Selam. Leon karakterinin anlattığı her şey doğru. Hızlı gelişen bir rol olduğu için ekran kaydı ya da fotoğraf almadık. Sistemim kötü, bunu birden fazla kez dile getirdim. Leon karakteri ile bir süre rol yaptık, ihbarı attığında ise telefonunu kırmak için çok geçti, ama gene de kırdık. Aynı ekip bizi daha önce de kovalamıştı, peşimize takılacağını biliyorduk. Bir süre önce CCTV bulunan bir bölgede ateş ettiğim için aranmamın olduğunun da farkındaydım. Bu yüzden erken davranarak ateş ettim. Emotesiz ateş için bir savunmam yok, haklısınız.
Sivil olduğumu eklemişsin, ona da değineceğim. Olin karakterini ranker olarak canlandırıyorum. Daha önce Neighborhood Piru oluşumunda Infant rolündeydi. Ama rol gereği geri çekildi, bir anda her şeyi boşladı ve daha sonrasında faaliyet bölgesinden ayrıldı. Bu yüzden sistemsel bir oluşumu yok. Birkaç gün içinde tekrar rol yapmayı planladığım için Idlewood bölgesindeydim. Olin karakteri para sıkıntıları çekiyor, kolay kazanca ihtiyacı var, aklına gelen ilk şey de gasp. Sistemsel bir oluşumum olmasa bile illegal rol yapıyorum, kuralların el verdiği kadar. Ateş ettiğim kişiler bir oluşum üyesi değil, polis. Bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Farklı bir suçlama yöneltilirse savunma ileteceğim, iyi günler.