Konu: Birden fazla kişi - birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2026 18:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @gangup @RACON

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kriminal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
illegal kural ihlali, dm, emotesiz işlem, copbait, retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendrick Stanton ile sahaya çıktık, kendisi beyaz bir premierin sokaklarda polislere ateş açtığını söyledi, yanımıza gelen sivil bir karakter ise bize beyaz bir premierin kendisine ateş açtığını söyledi, idlewood tarafında saha kontrolü yaparken videoda gözüken karakterler geldi ve olin karakteri emote vermeden herhangi bir sebebi olmadan ateş etmeye başladı. (dm)

Leon karakteri ise sürekli olarak silahlı çatışma ihbarı veriyor, polisleri ihbar noktasına çekiyor ama yine videoda gözükeceği üzere kendisi olin pierce ile aynı arabada maskeli şekilde takılıyor. (copbait, retarted rp)

Olin karakteri sivil olmasına rağmen silah kullanıyor, polislere ateş açıyor. (illegal kural ihlali)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olin pierce emotesiz işlem, illegal kural ihlali ve dm
Leon Khavar ihbar vermesine rağmen olin karakteri ile aynı arabada maskeli

Olin pierce sivil

Leon ihbar

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.06.2026 19:06
Merhabalar ben kendi adıma savunmamı yapıp çekileceğim aradan. Öncelikle kendi ekran görüntünde de görüldüğü üzere ben saat 18:08'de bir ihbar atıyorum evet. Tabi öncesinde normal bir şekilde motorumla ilerliyordum, ilerledikten sonra şahısların maskeli bir şekilde aracıyla durup artık göz korkutmak amaçlı mı anlamadığım şekilde random sıkıyordu Skate Park tarafında, benim yanımdan geçip gittiklerinden sonra ben de normal bir şekilde ve Sivil rolüme dayalı 911'den ihbar attım. Daha sonrasında Pizzacı'nın orada şahısları tekrardan gördüm, şahıslar bu sefer gasp etme peşindelerdi. Aracından inip silahını doğrultup araca bindirdi, maske takma emotesi attığından dolayı da maskemi taktım. Yani sonuç olarak şahısların elinde silah var, doğal olarak fear rp yapmam gerekiyordu ve yapmasam daha suç olacaktı bu. Ben neyse rolümü yaptım ve şahısların aracında beni indirene kadar durdum. Tabi tam araçtayken telefonumu kırma rolü yapmadan önce direkt telefonumdan bir ihbar daha attım. Sonrasında tabi normal bir şekilde telefonumu kırma rolü yaptılar. Biraz dolaştıklarından sonra polise sıkmalarını düşünmüyordum? Açıkca söylemem gerekirse şahıslar biraz gariplerdi, biri sol arkaya oturmuş ve kaçırdıkları kişiyide yani beni öne oturtmuşlardı?? Yine sesimi çıkarmadım, sonuçta rol bu dedim. Baktım biraz tur attıktan sonra sizin yanınıza gelerek Uzi marka silah ile sıkmaya başladılar. Biraz ilerlediklerinden sonra beni kiralamaya bıraktılar ve basıp gittiler. Bu adamlarla alakam yoktur, ss veya video var mı gibisinden soracak olursanız cidden o zaman aklıma gelmedi almak, çünkü bana karşı OOC toksik troll bir kitle var onlardan biridir, normal kaçırma rolü yapıyorlardır diye hiç aklıma gelmedi. Eğer harici bir yanlışım olduysa cidden özür dilerim arkadaşlar ben karakterimi korumak adına rolümü yaptım.

#2 - 22.06.2026 19:16
Selam. Leon karakterinin anlattığı her şey doğru. Hızlı gelişen bir rol olduğu için ekran kaydı ya da fotoğraf almadık. Sistemim kötü, bunu birden fazla kez dile getirdim. Leon karakteri ile bir süre rol yaptık, ihbarı attığında ise telefonunu kırmak için çok geçti, ama gene de kırdık. Aynı ekip bizi daha önce de kovalamıştı, peşimize takılacağını biliyorduk. Bir süre önce CCTV bulunan bir bölgede ateş ettiğim için aranmamın olduğunun da farkındaydım. Bu yüzden erken davranarak ateş ettim. Emotesiz ateş için bir savunmam yok, haklısınız.

Sivil olduğumu eklemişsin, ona da değineceğim. Olin karakterini ranker olarak canlandırıyorum. Daha önce Neighborhood Piru oluşumunda Infant rolündeydi. Ama rol gereği geri çekildi, bir anda her şeyi boşladı ve daha sonrasında faaliyet bölgesinden ayrıldı. Bu yüzden sistemsel bir oluşumu yok. Birkaç gün içinde tekrar rol yapmayı planladığım için Idlewood bölgesindeydim. Olin karakteri para sıkıntıları çekiyor, kolay kazanca ihtiyacı var, aklına gelen ilk şey de gasp. Sistemsel bir oluşumum olmasa bile illegal rol yapıyorum, kuralların el verdiği kadar. Ateş ettiğim kişiler bir oluşum üyesi değil, polis. Bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Farklı bir suçlama yöneltilirse savunma ileteceğim, iyi günler.

#3 - 22.06.2026 19:27

#4 - 22.06.2026 20:02
Olin_Pierce karakteri hatalı emote ve illegal kural ihlalinden cezalandırılacak.
Leon Khavar karakteri için savunma geçerli.