Konu: Douglas Parkinson, Julia Perez  (Okunma sayısı 381 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.04.2026 01:16
mermi ürettiğimiz için atmden para çekip üretime koyup q bastık

#11 - 15.04.2026 16:36
Şahidim, yakışmayan hareketler bunlar. Oyun zevkimizi kaçırıyor.

Şikayetle alakam yok ama oyun (rol) zevkiniz insanların evlerini basıp chatlog'da da görüldüğü üzere "amına koyayım, sikişşş" gibi şeyler yazmaksa siz zaten yanlış oyunu oynuyorsunuz.

#12 - 15.04.2026 16:57

Şikayetle alakam yok ama oyun (rol) zevkiniz insanların evlerini basıp chatlog'da da görüldüğü üzere "amına koyayım, sikişşş" gibi şeyler yazmaksa siz zaten yanlış oyunu oynuyorsunuz.
Spoiler: GösterGizle
Biz sizin geldiğinizi görmedik sizin geldiğiniz için q attığımıza dair kanıt varsa paylaşabilirsiniz herhangi bir şekilde zaten yürüyerek eve gittik.

Nasıl denk geldiyse biz maymuncukla uğraşıp girer girmez 30 sn içerisinde q atmışsınız, bu kadar denk gelme de birbirimizi kandırmayalım dostum savunmanız bu kadarsa yönetici kararını bekleyelim.
Ya canımın içi ben senin maymuncukla uğraştığını nereden bileceğim söyler misin? Girdiğimiz gibi q'yu çektik Douglas ile beraber ki sağa sola öne arkaya bakmadık. Sizin maymuncukla kapıyı açtığınızı düşünsem q falan basmazdım. Asıl olay üçüncü seviye masa birliğinin niye on kişi toplu olarak hood kural ihlalini sürekli yapmasında ve bu kadar dme aç olmasında, milletin hoodunda dikelip röntgenlermiş gibi savaş yapmasında. Bu zihniyeti değiştirecek olan veya yol gösterici olanlar sizlersiniz.

Konuyla alakasız şeyleri yazmışsın
Konuyu özetlediğin için teşekkürler fakat konuyla alakasız şeyler yazıyormuşuz.

#13 - 15.04.2026 21:56

Merhaba Speeder52

Çok güzel söylemişsin şikayetle alakan yok konuyla ilgili bilgin yok hiçbir şeyin yok ama fikrin var  :garip: hiç sorunumuz olmayan birlikler hoodumuzu koştur koştur basmayı biliyordu.Burada algı yaratma çabasına girmeyin /q atmayın yeterli

Arkadaşların bu mağdur edebiyatına geçiş sebebi yiyecekleri cezadan kaynaklanıyor hiç burada kimseye bir şeyler yazdırma çabasına girmeyin oyununuzu kuralına göre oynayın geçin.

#14 - 18.04.2026 02:45
Yetersiz kanıt, video kaydı var ise yeni bir şikayet oluşturun.