wandex'in metni: "Kulaktan dolma bilgilerin hükmü burada geçmiyor eğer ciddi bir kanıtın varsa şikayet oluştur, burada isim üzerinden prim kasmaya çalışma dostum. ROLSS kanalında en az 10 tane ss'in red yemiş durumda, insan eleştiri yapmadan kendine bir bakar. Sende oda yok. 🙂"
Kardo benim el yıkama rolüne laf atıyon da senin rollerde ortada ya fazla dalma boyunu aşan işlere, altında kalırsın.
Selamlar kankam nasılsınız, umarım iyisinizdir, Marlon kısaca Wandex, birliğinde R18 rütbe ile görev yapıyordum, durum şudur Marlon günden güne, OOC kin tutmaya devam edicekse rol yapasımız gelmiyor, toplum huzurunu bozuyor, ayrıca Discord kanıt niteliği taşımıyor, kaç tane şikayet açılmış adam için hatta 100 susturulmaya sahip Wandex, için konuşmaya gerek yok kendisi yazamasa bile Discordan sana yazdırıcaktır. Yönetim ekibi bakarsa süper olur +25 oyuncuya sahip, birlik lideri yapıyor bu davranışları. Birliğinden çıktılar diye böyle davranışlar yapamazsın OOC Taşımazsan sevinirim arkadaşlarımdan adına yazdım, bu arada olayla alakam bile yok. İyi geceller, İyi akşamlar, Gereğinin yapılmasını arz ederim, bu arada tatlı bir tartışma geçti, aramızda gene bir sürtüşme istemiyoruz olayın kapanmasını istiyoruz, K&A Atılabillir rahatsızlık için kusura bakmayın iyi geceller.