Konu: Uygunsuz Oyuncu Profili - Juan Shaabaz  (Okunma sayısı 578 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 14.12.2025 22:22
Sonuçlanabilir, arkadaşın pek çok ihlali var göz önünde bulundurulursa sevinirim. Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecek, çünkü arkadaş durmuyor. Durmadan yalanlar söylemeye devam ediyor.

#21 - 15.12.2025 00:05
Sizin bana açtığınız hile şikayetinde discord kanıt niteliği tanıyorda burada niye taşımıyor? Size börek bize çörek mi? Shiwaz'ın sen olduğunu burada ikimizde biliyoruz, oyunda arkadaştan isim, soyisim, adres, yaş, gibi bilgilerde istememişim. Oraya yazdığım şey " Asarız keseriz takılıyor ", burada tehdit görebiliyor musunuz? Fakat adminler chatin tamamını okursa arkadaşın benden adres istediğini görebilirler. Daha ileti gelmeyecek, umutta boş konuşmaya devam etmezse sonuçlanabilir.

Bizim attığımız discord kanıtını sen forumda evet bu benim diyerek kabul ettin zaten. Ayrıca o discord ssinin yanında oyunda 2 ayrı povdan videoda sunduk. Sen şuan elindeki herhangi bir in-game ss olmadan yalnızca discorddan aldığın bir ss ile savunma yapıyorsun. Savunma yaptığın discord hesabının sana yazdığı tarih ile bizim sana açtığımız şikayetteki ooc tehditlerin arasında epey uzun bir süre var. Kendini şu şikayette bile aklamaya çalışman komik. İnsanları ooc tehdit edip birde bunu savunuyorsun. Herşey ortada.

Sste benimle ilgili ''adres isteyip gelemeyen abiniz'' diyorsun fakat senden hiçbir zaman adres istemediğimide biliyorsun. Birkaç edit izleyip oyunda yaptığın çete rollerini oocde yaptığını düşünerek insanlara tehditler savuruyorsun. Platformda uzun süredir bulunuyorum ve bu tür olaylarla hiç anılmadım. Ekibimin tamamının yaş ortalamasını gayet iyi biliyorsun. Bu tarz olaylarla uğraşacak ne vakite ne de karaktere sahibiz. İşim olmaz. İşten eve gelip yarım saat belki 1 saat oturup eğlenelim diye sunucuya giriyoruz. Girdiğimiz bu yarım saatlik süre zarfı içerisinde oyun oynadığımızın farkında olarak hareket ediyoruz. Senin gibi sağı solu ooc tehdit etmiyoruz. Biz senin ooc tehditlerini ( discorddan değil direkt pmden yazıyorsun adama ) üstte sunmuşuz. Daha neyi savunmaya çalışıyorsun?

#22 - 15.12.2025 01:14
Ss'i okursan tehdit veya ooc bilgi istemek gibi durum söz konusu değil sonuçlanabilir.

#23 - 24.12.2025 03:35
Şikayet incelemede.

#24 - 24.12.2025 13:00
Şikayet incelendi.

İki taraflı karşılıklı OOC anlaşmazlığınız bulunuyor, atılan ss'te de iki taraflı laf dalaşı var yine, o yüzden uyarı verilecek. Tekrar bu gibi durumlarda ağır yaptırımlar alabilirsiniz. İki tarafta birbiriyle OOC olarak muhattap olmak zorunda değil, Ama tekrar bu gibi durumlarda ağır yaptırım uygulanacak. Şikayet kapatıldı.