Konu: [19.11.2025 - Maskeli_23416 & Maskeli_16824] Sunucu Etkinliği Baltalama  (Okunma sayısı 501 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 20.11.2025 20:30

ROL İLE ALAKALI DİĞER GÖRÜNTÜLER
Spoiler: GösterGizle

Alıntı

Alıntı

Alıntı

Alıntı

#11 - 20.11.2025 20:43
Alıntı yapılan: Ryu

Sosyal rp ve etkinlik rolü yapmayı düşünerek bu birliği açtınız, anlıyorum. Fakat bunun yerine legal bir birlik açmayı düşünebilirdiniz. Birliğiniz illegal bir rol birliği ve çoğu zaman kısmen böyle rollere rastlayacak.
İllegal bir birliğin sürekli olarak illegal rol yapması gerekiyor diye bir kural mı var? Bakın üçüncü defa söylüyorum şikayet, şikayet olmaktan çıktı.

Bugün açılan Logan Night Club sunucu etkinliği olarak açıldı, aktif rol ortamı oluşturmak için sunucunun legal yüzü olan Malibu birliğinin yönetimi tarafından desteklendi ve OOC olarak forum & discord üzerinden duyuruldu. Yukarıda bahsi geçen iki maskeli karakter bu etkinliği baltaladı, bu kadar. Yapmış olduğunuz rolden şikayetçi değilim, şikayetçi olduğum konu etkinlik baltalama.

Alıntı yapılan: Coal
Öncelikle uslübuna dikkat etmen gerektiğini söylemeliyim, sen bu sunucunun bir yetkililisin. Böyle konuşmanı doğru bulamadım, oyunu bu kadar dışa vurmanıza gerek yok. Savunmaya gelecek olursak ben pek bir ihlal göremedim, sizin dediğiniz gibi oluyorsa hiç işyerlerinde çatışma dönmesin, yasaklansın. Gayette güzel rolüyle beraber yapılmış. Her şey tanıtımımızda mevcut.
Üslubum ile alakalı seni neyin rahatsız ettiğini veya üslubum ile alakalı neyin yanlış olduğunu anlamış değilim, yaptığınız rolün linkini zaten paylaştınız bunu tekrar ve tekrar buraya atmanızı gerektirecek bir durum yok.

#12 - 20.11.2025 20:53
Savunma kabul edildi, sunucu taraflı herhangi bir etkinlik başvurusu yapılmadığı için etkinlik statüsünde yer almıyor ve bu nedeniyle güvenli bölge ihlali sayılmıyor.
« Son Düzenleme: 20.11.2025 21:19 Daphne »