Konu: Rafayel Moses - Gamespeed J ESP  (Okunma sayısı 313 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2025 01:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafayel_Moses @hapy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: j esp kullanıyor arkadaş, nasıl soktuğu hakkında fikrimiz yok fakat chatte görüldüğü gibi Gamespeedin 25 olarak ayarlandı yazıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yazık oldu. Cordizelli savaşına dahil olmaması için IC anlaşma bile yapılmıştı. OOC kine kapılıp anlık gafletle kendi hileli ssini paylaşmış...  Silah aktarımı için log kontrolü talep ediyoruz, teşekkürler.

#1 - 21.11.2025 02:06
Selamlar, Samrole.asi yani J tuşuna basarak wallhack açan hileden bahsediyorsak eğer bu sunucuya sokulamayacak hilelerde en başı çekendir. Duyurular üzerinden de bu konudan söz etmişlerdir. Screenshot üzerinde oynamalar yapıp bu tarz bir komplo uygulanmış ama hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Videoyu silmeseydim keşke, boşuna yazı yazmak ile uğraşmazdım.

orjinal ss burada;

« Son Düzenleme: 21.11.2025 02:49 hapY »

#2 - 21.11.2025 02:16
Selamlar, Samrole.asi yani J tuşuna basarak wallhack açan hileden bahsediyorsak eğer bu sunucuya sokulamayacak hilelerde en başı çekendir. Duyurular üzerinden de bu konudan söz etmişlerdir. Screenshot üzerinde oynamalar yapıp bu tarz bir komplo uygulanmış ama hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Videoyu silmeseydim keşke, boşuna yazı yazmak ile uğraşmazdım.
tmm

#3 - 21.11.2025 02:54
edit yapmış bir de kıyamam ğpaoerklfgpoaerfg vendettayla kavga ettiniz mi doğru söyle bu ssi dikkatsiz paylaştığı için

#4 - 21.11.2025 02:58
Sen marvela geçiş yap kardeşim orada işe başla şu attığın sse ben bile inandım forumu nasıl editlemeyi basardın anlamıyorum. Samrolün sunucuya girmediğini tüm vice biliyor. Yanık mare  :D

#5 - 26.11.2025 22:13
Merhaba, şikayet detaylı bir şekilde incelendi.

Karakter yasaklanacak.