Konu: Taveon_Bishop ve Sammy_Bouchard [MİXİNG]  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.10.2025 15:06
bu arada sobeit kullanmayı ne iyi biliyormussun sen arkadasım:D masallah hepsini tarif etmissin
bir şikayeti 2 kez açma lutfen, 1 kez açsan yeter. sunucuyu kotuler gibi harekette bulunuyorsun

#11 - 18.10.2025 15:08
. nerde b nerde leftalt nerede? neyin kafasını yaşıyorsun? bir hile kullanacak olsam bunu tonlarca pdnin olduğu yerde mi kullanırım? hiç mi akıl edemiyorsun bunu? adama afk taklidi yapıyor diyorsun ama orada cayır cayır hareket ediyor senin rol içindeki pm'ine cevap vermek zorunda da değil bu insan, kafana göre şikayet açmışsın ballandıra ballandıra şu hile bu mixing şu böyle bu böyle diyorsun sanırım çok biliyorsun ekip başvurusuna katılmalısın:D

#12 - 18.10.2025 15:36
Kendini savunmak yerine bana eleştiri yapmayı tercih etti bu arkadaş, burada ki ihlalin mix yapmanız sen o karakterle nasıl anlaştında oraya kaçırmaya geldin? Varsa kanıtın paylaş görelim yoksa sonuçlanmasını bekliyeyim

#13 - 18.10.2025 15:54
bu arada sobeit kullanmayı ne iyi biliyormussun sen arkadasım:D masallah hepsini tarif etmissin
bir şikayeti 2 kez açma lutfen, 1 kez açsan yeter. sunucuyu kotuler gibi harekette bulunuyorsun
Sunucuyu kötülemek? Açtığım iki şikayet farklı buraya hile şikayeti açamıyoruz, burada ki ihlalin mix hiç bir anlaşma yapmadan oyunda anlaşıp kaçırıyorsun adamı o birlik dcsinde sesten biraz çıkında rol yapmayı deneyin

#14 - 18.10.2025 16:04
Sunucuyu kötülemek? Açtığım iki şikayet farklı buraya hile şikayeti açamıyoruz, burada ki ihlalin mix hiç bir anlaşma yapmadan oyunda anlaşıp kaçırıyorsun adamı o birlik dcsinde sesten biraz çıkında rol yapmayı deneyin
Allah Allah sen üstüne m4 alıp üstüne swat yazınca rolcü olduğunu mu sanıyorsun :d kaç gündür kin kusuyosun kimse seni ciddiye bile almıyor bomboş bi çarsın kuzen git ötede havla yapamayacağın rolleri yapıyoruz fazla nefret hayranlık yapar sen de o yoldasın

#15 - 18.10.2025 16:06
Arkadaşlar olayları saptırmayın, birliğiniz veya rolünüz ile hiç ilgilenmiyorum. Şikayete mantıklı bir savunma bekledim sadece siz “biz çok iyi rol yapıyoruz, hayatın boyunca yapamayacağın rol” bla bla kendinizi övüyorsunuz en son glenparktaki birlik hakkında böyle söylemiştiniz bir gecede bütün üyeler hile kullanınca kapanmıştı.

Eğer bittiyse savunmalar bekleyelim rica ediyorum.

#16 - 18.10.2025 16:09
Yuca sen çok kindar ve çok fazla hateri olan bir insansın ama ben kin gütmem arkadaş çevremdesin, bir avuç adam birlik açtık bizim hoodu mesken belledin gelene geçene şikayet açıyorsun. Benim birlik discordumda arkadaşın olabilir, discorcumdan ssler atabilir bunlar normal şeyler birlik dcmi sana da attım sese gelip sohbet edebilirdin, çoluk çocukla uğraşamam gibisinden konuşup gelmedin. Yani benim discordumdan arkadaşın aracılığıyla ss çıkarınca derin devlet falan olmuyorsun dostum, gizli saklı bir şey yok. İFM discordunda da her birliğe bir admin atanması hakkında öneri sundum, sence gizli bir şeyler yapacak olsak (mixing) bunu birlik dcsinden mi yaparız?
Ayrıca pd rolü yaptığın karakterle daha önce illegal roller yaptığını biliyorum, bence önce herkes kendisine baksın tadımızı kaçırmayalım. Ne tesadüfse sürekli Yuca bey şikayet açıyor (?) sorsan sunucuda bir tek siz ihlal yapıyorsunuz der.

Senden ricam şikayet vs. açarken birliğimi asılsız şeylerle itham etmemen, ben seni ediyor muyum? Gereksiz yere drama çıkarmayalım.

#17 - 18.10.2025 16:12
Şikayet incelendi.

Taveon_Bishop karakteri Ortak Nezaket & Mixing ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Sammy_Bouchard karakteri Mixing ihlali nedeniyle cezalandırılacak.

Paylaşılan kanıtlar doğrultusunda, PD ekibinin rolüne karşılık hiçbir tepki verilmediği ve devamında ise, Sammy karakterinin anlamsız bir şekilde bölgeye gelmesi üzerine Taveon karakterini oradan kaçırması rol mantığı dışında kalmakta. Yapılan savunmaların yetersizliği göz önünde bulunduruldu ve şikayet sonuçlandırıldı. PD veya hile şikayetlerinizi, uygun kategorilerde oluşturabilirsiniz.