Komik kardeşim. Hayatında nerde gördün bu olayı? Seni bırakan adama sebepsizce saldırmak, saçma bir role girmek.. Her neyse, seni yolda kalmış durumdayken alıp bıraktığım yere nasıl oluyorsa vahiy yoluyla iletilen bir bilgi ile biris geliyor. "Artık ne dedin seslide bilemiyorum. (KANKA GEL ŞUNU DÖVEK) dediğim gibi bilemiyorum." ardından saçma bir şekilde bana saldırmaya başlıyosunuz. Komik kardeşim, afk atıp level yükselteceğine rolünü geliştirmeni tavsiye ederim.
IC olarak zaten kendisiyle iletişim halindeydim ki kendisine yol boyunca ters yöne gittiğin andan itibaren konum attım, ayrı olarak seni bırakan bir adama sebepsizce saldırma durumu yok, beni farklı bir yere atıyorsun sana ters dememe rağmen s*kerim tersini diye cevap veriyorsun, ki ne olursa olsun ortak nezaket kurallarını ihlal edecek bir sebebin olamaz.
Yechiel karakterine sürekli attığım konumlar ve ters yön dememe rağmen küfürle cevap verip ortamı germen:
Kimse kimseyi tanımadan yoldan alıp farklı bir yere bırakıp küfür edemez gerçek hayatta, yönetimden destek alıp rolünü geliştirmeni tavsiye ederim, savunmanı yaptıysan şikayet sonuçlanabilir güzel insan, iyi roller iyi forumlar