Konu: Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2025 01:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Portellano @Duygusuz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yeichel Laubenstein @DomConstantino

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu kardeş neyine güveniyorsa ortak nezaket kurallarını ihlal edip roleplay hayatı bitirebileceğini iddia ediyor  :-\

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  :-\

#1 - 01.10.2025 01:39
:D Komik kardeşim. Hayatında nerde gördün bu olayı? Seni bırakan adama sebepsizce saldırmak, saçma bir role girmek.. Her neyse, seni yolda kalmış durumdayken alıp bıraktığım yere nasıl oluyorsa vahiy yoluyla iletilen bir bilgi ile biris geliyor. "Artık ne dedin seslide bilemiyorum. (KANKA GEL ŞUNU DÖVEK) dediğim gibi bilemiyorum." ardından saçma bir şekilde bana saldırmaya başlıyosunuz. Komik kardeşim, afk atıp level yükselteceğine rolünü geliştirmeni tavsiye ederim.

#2 - 01.10.2025 01:48
:D Komik kardeşim. Hayatında nerde gördün bu olayı? Seni bırakan adama sebepsizce saldırmak, saçma bir role girmek.. Her neyse, seni yolda kalmış durumdayken alıp bıraktığım yere nasıl oluyorsa vahiy yoluyla iletilen bir bilgi ile biris geliyor. "Artık ne dedin seslide bilemiyorum. (KANKA GEL ŞUNU DÖVEK) dediğim gibi bilemiyorum." ardından saçma bir şekilde bana saldırmaya başlıyosunuz. Komik kardeşim, afk atıp level yükselteceğine rolünü geliştirmeni tavsiye ederim.
IC olarak zaten kendisiyle iletişim halindeydim ki kendisine yol boyunca ters yöne gittiğin andan itibaren konum attım, ayrı olarak seni bırakan bir adama sebepsizce saldırma durumu yok, beni farklı bir yere atıyorsun sana ters dememe rağmen s*kerim tersini diye cevap veriyorsun, ki ne olursa olsun ortak nezaket kurallarını ihlal edecek bir sebebin olamaz.
Yechiel karakterine sürekli attığım konumlar ve ters yön dememe rağmen küfürle cevap verip ortamı germen:

Kimse kimseyi tanımadan yoldan alıp farklı bir yere bırakıp küfür edemez gerçek hayatta, yönetimden destek alıp rolünü geliştirmeni tavsiye ederim, savunmanı yaptıysan şikayet sonuçlanabilir güzel insan, iyi roller iyi forumlar

#3 - 01.10.2025 01:53
Yaptığın, Retarted RP olduğunu değiştirmez. "Sikerler tersi" denilen bir olayın sana bile denmemesine rağmen üstüne alınman, ve saçma bir şekilde brawla girmen. Dediğim gibi Gereksiz saçma bir rol. İyi roller kardeşim.

#4 - 01.10.2025 02:00
Gerekli kanıtlar sunuldu savunma yapıldı iyi roller dilerim şikayet sonuçlanabilir

#5 - 01.10.2025 03:31
Şikayet incelendi.

Samuel_Portellano karakteri Ortak Nezaket kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.