Konu: Mahon Collins - OOC ailevi değerlere küfür.  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.09.2025 20:09
İyice bu arkadaşın muhabbeti kuyruğuna basılan kedi olayına dönmeye başladı. Her iletide farklı bir bahanesi var maşallah. Rolde benim olduğumu bilip OOC küfürler eden kişinin OOC KİN olayıyla alakası yokta benim var :)

Birlik liderinin zaten aktif olarak OOC yasaklamalarda hile kullanımı mevcut. Diğer üyeleri zan altında bırakmak istemiyorum ama çoğu unban ile geri dönüş yapmış kişiler sizleri ilk defa görmüyorum. Aktif olarak kullanıyorlarda demiyorum herkes hata yapmıştır elbet ama sen gereğinden fazla saçmalıyorsun artık.

(Kanıtı sana burada sunmak zorunda dahi değilim ki? Sana neresi sansürlü olup olmadığını mı soracağım. Normalde atmazdım bile forumdaki insanlara oynadığın için kanıt niteliğinde esp olmadığının göstermek amaçla attım. Kanıtın yok şikayetin var. ''Aklı yok, fikri var'' ikisi arasında hiç bir fark yok.)

Şikayeti bana açmana rağmen hala ve hala Lawarance ve diğer arkadaşlarıma laf ediyorsun, yaptığın yanlışın farkına var. Umarım Lawarance bu yazıları görmez  :)

#11 - 22.09.2025 10:40
Yeni reşit olmuş insanların tehdidlerine bayılıyorum :) Sanal mafyacılığı oynamaya devam et, lawarance umarım görmez? Bu ne demek görse ne olucak hayırdır ben senin ne ile tehtid ettiğini anlıyorum ama inan hiç farketmez istediğinizi yapabilirsiniz :)

#12 - 22.09.2025 15:53
Yeni reşit olmuş insanların tehdidlerine bayılıyorum :) Sanal mafyacılığı oynamaya devam et, lawarance umarım görmez? Bu ne demek görse ne olucak hayırdır ben senin ne ile tehtid ettiğini anlıyorum ama inan hiç farketmez istediğinizi yapabilirsiniz :)
Tehdit falan ettiğim yok, istediğinizi yapabilirsiniz falan diyorsun sana ne yapabiliriz sanal ortamdan? Bizi başkalarıyla karıştırma oyun için şu girdiğin hallere bak, şikayette birden arkadaşlarıma falan salladın discorddan ona buna yazdırıyorsun kendin yazmayıp, sanal mafyacılığı oynayan sensin. Burası forum ve tekrar diyorum, adminlerin işini zorlaştırmaktan başka yaptığın bir şey yok, şikayet açıyorsan savunmaya karşılık tekrardan savunma gereği duyan kişide sensin. Adminlerin işini zorlaştırdığın için seni kınıyorum.

#13 - 23.09.2025 05:13
Şikayet incelendi.

Mahon_Collins karakteri OOC Küfür kural ihlalinden cezalandırılacak.