Konu: Silahımın haksız yere el konulması  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.10.2025 23:06
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı:  Bazı VCPD üyeleri
Olaya dahil olan şahit(ler): N/A
Tarih ve saat: 23.10.2025 22:39

İhlal edilen kural: Aradım bulamadım, kısaca mülkümün haksız yere aranması ve silahıma el konulması.
Olayı açıklayın: OOC jailim yeni bitmiş, hoodum olan Seville'ye gidiyorum. Birlik arabası olan Savanna'ya biniyorum, ardından arka koltuğa Donald Bronx adlı arkadaş oturuyor. (Rolde ittifağız, bundan yana sorun yok) Ben ana yol üzerinde seyir halindeyken kasabaya giriş taraflarında arka taraftan silah sesleri geliyor, Ganton ile savaş halinde olduğumuz için onlar sanıp gazlıyorum. Karşı taraf avantaja girmemesi için FPS'imi düşürecek bir hareket yapmadım, kameramı vb. gibi şeyleri oynatmadım. (FPS'im biraz sıkıntılı, sistemim düşük, Arkama bakmadım)Sonra ise arabayı patlattılar ve o zaman PD olduklarını gördüm, ayrı olarak herhangi bir şekilde dur ihtarı yapılmadı. Sonra arkamda oturan Donald Bronx adlı arkadaşı yaralıyorlar, beni gözaltına gönderiyorlar. Ardından göz altında iken ne zaman salacaksınız gibisinden roller yaparken bir anda benim mülkümün arandığını söylüyorlar. Asıl olay burada başlıyor, nedenini sorduğumda CCTV kayıtlarında Uzi marka silahım ile ateş açtığım dile getiriliyor. Asıl sorun burada, ben silahımı iki kez ateşledim o da savaşta olduğumuz Ganton birliğine karşılık vermek amacıyla, bu ateş açtığım zaman ise oyun içinde maskem takılıydı. Herhangi bir şekilde silahı üstümde tutmuyorum, haliylede maskeli bir şekilde CCTV kayıtlarında kimliğimin tepsiti imkansız. Bunun ya oyun bugu yada bile isteye yapılan birşey olduğunu düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Diğer açıklamalar: Güzel güzel rollerimi döndürüyorum, maske kullanım hakkı alıyorum para kazanıp Uzi alıyorum, savunma için ateş açıyorum maskeli bir şekilde, ve silahım gidiyor. Umarım bu haksız davranışda silahımın iadesi yapılır, şahısların ceza almasına gerek yok çünkü kimin aradığını bilmiyorum. Sorun sadece silahımın el koyulması.
« Son Düzenleme: 23.10.2025 23:27 crxmlox »

#1 - 24.10.2025 01:27
Selam dost, iyi roller dilerim kanıt aşağıda.

#2 - 24.10.2025 07:25
Selam dost, iyi roller dilerim kanıt aşağıda.

İşte dostum bu esnada maskeliydim artı olarak benim bildiğim CCTV değişti isim yazmıyordu hani?

#3 - 24.10.2025 16:00
Bir şeyi eklemeyi unutmuşum Donald Bronx adlı arkadaş aranıyormuş onun arandığını bilmiyordum, kısacası kurunun yanında yaşta yandı.

#4 - 24.10.2025 16:02
Merhaba, mülk aramasını gerçekleştiren SWAT takımının lideri olarak, mülk araması sırasında ele geçirilen silah adına savunmayı ben yapacağım.

21.10.2025 tarihinde Idlewood bölgesinde, UZI model silahla CCTV kameralarının bulunduğu yerde ateş açıyorsun. Haliyle sistem otomatik olarak senin ismini ve görüntünü bize veriyor. Zaten yukarıda Chris Roy karakteri gerekli CCTV kanıtını iletmiş. O sırada maskeli mi ateş açtın yoksa maskesiz mi, bilmiyorum; ancak maskeli sıksaydın, sistem senin ismini bize vermezdi.

Buna ek olarak, 1.23C sebebiyle, yani silah bulundurduğun gerekçesiyle VCPD ekipleri tarafından mülk ve sorgu işlemleri için gözaltına alınıyorsun. O sırada devriye memurları, senin adına mülk araması için talep oluşturuyorlar. Silah şüphelisi olarak gözaltına alındığın için biz de SWAT takımı olarak arama talebini karşıladık ve mülk aramasını gerçekleştirdik. Silahını 1453 numaralı ev içerisinde bulduk.

Buraya kadar OOC / IC hiçbir ihlalimiz olmadı. Tüm silah şüphelileri tutuklandığında mülk araması gerçekleştirilir; bu, şahsa özel bir durum değildi.

SWAT rolü yapan oyuncular ve tarafımca daha fazla ileti ya da savunma paylaşılmayacaktır. Yukarıda konuyu en basit ve sade hâliyle açıkladım.

#5 - 24.10.2025 16:16
Dostum kıyak bir savunma yapmışsın, ben zaten silahımın gitmesine laf yapmıyorum. Sorun İdlewood bölgesinde maskeli şekilde silahı ateşledim, zaten bunun bug olduğunu yukarıda belirttim. Maskem vardı bundan eminim. Silahı sadece 2 kere ateşledim. Birincisi Ganton birliğine savunma amacıyla, ikinciside bahsi geçen İdlewood içindi. Bug olduğunu söylüyorum, sırf maskem takılı mı değil mi diye emin olmak için emote verdim. Yani sorun sizde yada bende değil, sunucunun bugundan kaynaklı.

#6 - 24.10.2025 16:19
Dostum kıyak bir savunma yapmışsın, ben zaten silahımın gitmesine laf yapmıyorum. Sorun İdlewood bölgesinde maskeli şekilde silahı ateşledim, zaten bunun bug olduğunu yukarıda belirttim. Maskem vardı bundan eminim. Silahı sadece 2 kere ateşledim. Birincisi Ganton birliğine savunma amacıyla, ikinciside bahsi geçen İdlewood içindi. Bug olduğunu söylüyorum, sırf maskem takılı mı değil mi diye emin olmak için emote verdim. Yani sorun sizde yada bende değil, sunucunun bugundan kaynaklı.
Maskeli olduğuna dair bir kanıt atarsan her şey daha net olur, CCTV'e düşen her durum için aranma kaydı açıyoruz. Maskeli olsaydın CCTV'e düşmezdin muhtemelen. İyi günler, iyi roller dilerim sana.

#7 - 24.10.2025 17:05
Böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. İnan bilseydim SS'leri atardım.

#8 - 26.10.2025 11:31
Maskeli bir şekilde ateş ettiğinize dair bir kanıt göremedim. Savunma da yeterli görünüyor. Kilitliyorum.