Konu: [12.09.2025] Klahamp_Nazzurov - Maskeli_15772 - Schneizel_Wilhelm  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2025 04:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klahamp Nazzurov @lavidalocax - Maskeli_15772 @? - Schneizel Wilhelm @BurakYalım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.09.2025 - 03:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming
Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Bug Abuse
Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 3 sularında normal bir şekilde Market Caddesi üzerinde devriyedeyken maskeli şahısı gördüm ve motoru durdurmak istedim, durmayıp kaçmaya başladılar ve sonucunda kovalamaca başladı. Chinatown bölgelerine vardıklarında hiçbir şekilde IC yollar ile bildirmemelerine rağmen çatıdan Schneizel Wilhelm adlı karakter bir anda ateş etmeye başladı, burada oyun dışı ses kanallarından iletişim kurularak Metagaming ihlali yapıldığını düşünüyorum. Bug-Abuse şikayetine gelecek olursak motor sürücüsü Klahamp Nazzurov adlı karakteri AK-47 model silahı motora binerken eline alıp oyunun açığını kullanarak görünmemesini sağlıyor, daha sonrasında motordan inerek bana ateş açtıyor videoda görüldüğü üzere.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Schneizel'in ateş ettiğinin kanıtı:
Spoiler: GösterGizle

Kovalamacanın başladığı bölüm (Klahamp için Bug Abuse - Silahın görünmediği yerin kanıtı):

Kovalamacanın devam ettiği, vurulup sistemsel düştüğüm bölüm:

Ek açıklamalar(varsa): Maskeli_15772 ID'li karaktere sahip olan oyuncunun, şikayeti oluşturduğum sırada aktif olan bir yetkili bulunmadığı için karakter ismini ve forum hesabını bulamadım. Bu nedenle etiketleme yapılamadı.

#1 - 12.09.2025 17:20
İyi günler, iyi forumlar.

Şu an aktif olarak bir birlikle savaş halinde olduğumuz için çatıda bekliyordum. Sürekli karşı birlik helikopter ile bölgemize geliyordu, bu yüzden etrafa bakınıyordum defans amaçlı. Aşağıda birlik arkadaşımın çatıştığını görünce ateş ettim.

#2 - 12.09.2025 17:24
İyi günler, iyi forumlar.

Şu an aktif olarak bir birlikle savaş halinde olduğumuz için çatıda bekliyordum. Sürekli karşı birlik helikopter ile bölgemize geliyordu, bu yüzden etrafa bakınıyordum defans amaçlı. Aşağıda birlik arkadaşımın çatıştığını görünce ateş ettim.

Arkadaşım gerekli savunmayı yapmış aynı şeyleri tekrar etmenin bir anlamı yok. Artı olarak olayla bir alakam bile yok, tek suçum motorun arkasında oturmaksa yetkililer gerekli cezayı verir. İyi forumlar
« Son Düzenleme: 12.09.2025 17:26 hapY »

#3 - 13.09.2025 12:33
Şikayet incelendi.

Schneizel_Wilhelm karakteri için herhangi bir ihlal unsuru tespit edilmedi.

K&A