Konu: [17.08.2025 - Leon_Schneider] Powergaming(araç sürüş kuralları)  (Okunma sayısı 384 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2025 23:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon_Schneider @NightRed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2025  /  22:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evlerin arasında bulunan toprak geçiş yolundan aracımla ilerliyordum. Yukarıdan yolun olmadığı bir yerden Leon_Shneider geçiş yoluna atladı. Ardından beni görünce durmaksızın dağa aracıyla tırmandı. Kullandığı araç bir sedan olup oyun içi model ise "Sultan". Araç dağa tırmanmaya uygun değil açıkça görüldüğü üzere off-road yapmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Beni gördüğü gibi beklemek yerine dağa tırmandı bir anda, en üst seviyede ceza uygulanmasını talep ediyorum. Bilinçlenmesi açısından iyi olur, çünkü bilerek yapıyor.

#1 - 18.08.2025 03:14
@NightRed 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 18.08.2025 07:20
Bilerek yapmadım kardeşime, bilgisiyarı verdim az bişey oynasın diye 42 Level'im powergaming yapıcak birsi değilim ve bir daha öyle bir şey olmaz.

#3 - 18.08.2025 08:18
Non-RP Driving, role play esnasında araç kullanımının gerçekçi şekilde canlandırılmamasını ifade eder.
Non-RP Driving yapmış kardeşim powergaming sayılmaz bence.

Ve siz rastgale oraya gelirken video kaydına girdiniz oradaki herkes non-rp driving yapıyordu dağdan dağa atlıyordu las colinasda açık ve net
« Son Düzenleme: 18.08.2025 08:30 NightRed »

#4 - 18.08.2025 17:28
Evet, @baboli167 birlikten bir arkadaşım ve onun söylediklerinede katılıyorum. Sonuçta kendimi üstün göstericek bir davranış sergilemedim ve karşı tarafında alehine ondan üstün görünecek birşey veya bir rol bozmadım. Bence maruz görünebilecek şeyler, sonuçta şikayetçi tarafla rol içinde bile değilim uzaktan beni izleyen ve bir hatamı yakalama peşinde olan robot tarzı gibi birşey düşünebilirsiniz

#5 - 18.08.2025 17:45
Bilerek yapmadım kardeşime, bilgisiyarı verdim az bişey oynasın diye 42 Level'im powergaming yapıcak birsi değilim ve bir daha öyle bir şey olmaz.

Yetkiliyi kandırmaktan işlem görmesini talep ediyorum. Video ve ek açıklamayla birlikte kardeşinin değil kendisinin bilgisayar başında olduğu ortada.

Evet, @baboli167 birlikten bir arkadaşım ve onun söylediklerinede katılıyorum. Sonuçta kendimi üstün göstericek bir davranış sergilemedim ve karşı tarafında alehine ondan üstün görünecek birşey veya bir rol bozmadım. Bence maruz görünebilecek şeyler, sonuçta şikayetçi tarafla rol içinde bile değilim uzaktan beni izleyen ve bir hatamı yakalama peşinde olan robot tarzı gibi birşey düşünebilirsiniz

Yanıtta görüleceği üzere "sergilemedim, bozmadım" gibi kelimeler kullanmaktadır. Kendisi yapmıştır.

#6 - 18.08.2025 17:51
Hayır bunu kabullenmediğin için kolay yönden olayın direk kendisinden bir savunma yaptım, uzatılıcak birşey bulamadıgım için.

#7 - 22.08.2025 06:15
Leon_Schneider karakterini Araç Sürüş Kuralları nedeniyle uyarıyoruz, tekrarında işlem görecek.