Konu: [17.08.2025 - Leon_Schneider] Powergaming(araç sürüş kuralları)  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 17.08.2025 23:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon_Schneider @NightRed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.08.2025  /  22:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Evlerin arasında bulunan toprak geçiş yolundan aracımla ilerliyordum. Yukarıdan yolun olmadığı bir yerden Leon_Shneider geçiş yoluna atladı. Ardından beni görünce durmaksızın dağa aracıyla tırmandı. Kullandığı araç bir sedan olup oyun içi model ise "Sultan". Araç dağa tırmanmaya uygun değil açıkça görüldüğü üzere off-road yapmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Beni gördüğü gibi beklemek yerine dağa tırmandı bir anda, en üst seviyede ceza uygulanmasını talep ediyorum. Bilinçlenmesi açısından iyi olur, çünkü bilerek yapıyor.

#1 - 18.08.2025 03:14
@NightRed 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 18.08.2025 07:20
Bilerek yapmadım kardeşime, bilgisiyarı verdim az bişey oynasın diye 42 Level'im powergaming yapıcak birsi değilim ve bir daha öyle bir şey olmaz.

#3 - 18.08.2025 08:18
Non-RP Driving, role play esnasında araç kullanımının gerçekçi şekilde canlandırılmamasını ifade eder.
Non-RP Driving yapmış kardeşim powergaming sayılmaz bence.

Ve siz rastgale oraya gelirken video kaydına girdiniz oradaki herkes non-rp driving yapıyordu dağdan dağa atlıyordu las colinasda açık ve net
« Son Düzenleme: 18.08.2025 08:30 NightRed »

#4 - 18.08.2025 16:42
Non-RP Driving, role play esnasında araç kullanımının gerçekçi şekilde canlandırılmamasını ifade eder.
Non-RP Driving yapmış kardeşim powergaming sayılmaz bence.

Ve siz rastgale oraya gelirken video kaydına girdiniz oradaki herkes non-rp driving yapıyordu dağdan dağa atlıyordu las colinasda açık ve net

Ben Legal-hotline için oradaydım. Bölgede bulunan evlerde kayıp bir kişiyi aramak için bölgeye girdim. Kişiyi görmeden öncede kayıttaydım ve tek onu ihlal yaparken gördüm. Diğerleri toprak yoldan ve yanından giderken, o dağa doğru uygun olmayan bir araçla, gerçek hayatta yapılması mümkün olmayan bir sürüş yaptı. Yapılan gerçek değiştirilemez kanıtlı.

Kişiye söylem:
Kardeşinize ben karşınıza çıktığında mı bilgisayarı vermeyi karar verdiniz? Ben toprak geçiş yolundayım sizde yolu kullanabilirsiniz. Kanıtlar yeterlidir ve kurallar açıktır.
Açıkça yalan söylüyorsunuz kardeşinize vermediniz bilgisayarın başında siz vardınız. Yetkiliyi kandırıyorsunuz. Legal-Hotline'a geldiniz oraya. Birden fazla kural ihlali var (Bunny-hop, non-rp drive, PG) Uzlaşmacı bir taraf olduğum için bunları katmamıştım ama yetkiliyi kandırma yoluna gitmenizi beklemiyordum.

EK KANIT(TAM HALİ):

Olayın baştan sona anlatımı:
Leon_Schneider İllegal bir birlik üyesi olarak legal-hotline'a gelmiştir. Zıplaya zıplaya aracına koşmuş ve aracına binip ilk başta olay yerinden uzaklaşmış sonrasında ben aramaya devam ederken karşıma çıkmıştır. Off-road sürüşü benimle karşılaştıktan sonra gerçekleşmiş ve PG(powergaming) yaparak dağa aracıyla tırmanmıştır.

Kurallarda belirtildiği üzere bu ihlal PG'ye girmektedir. Kardeşine verme durumunun söz konusu olduğu bir senaryoda kardeşi oyunu bilmiyor ise legal-hotline'a neden gelsin? Açıkça bir yalandır kardeş konusu. Kişi kim olursa kurallara uymak zorundadır, yalan söylemenin veya seviyenin bir önemi yoktur. Kişinin geçmişini incelediğimizde ise pek bir temiz geçmiş olmadığı da ortadadır.
« Son Düzenleme: 18.08.2025 16:46 viozeys »

#5 - 18.08.2025 17:05
Şikayetle alakam yok fakat şunları eklemek istedim, Bunny hop birden fazlacasına zıplandıgında geçerlidir adam 1 kere araçların arasında kalmış ve o arada zıplamış. Olmayan şeyleri oldu gibi anlatıp kişinin suçlu bir profil oldugunu öne çıkartmaya çalışıyorsun, ve ooc bir kinin oldugu şuradan belli kişiyle Aktif bir rolde değilsin bir rolde yaşamıyorsun senin alehine birşey yok, açıkcası şuan bu açıklamayı yapmamdada benim alehime birşey yok fakat birlikten bir arkadaşım oldugundan dolayı bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum. Eğer bir sorun görülebilirse yönetici bu yorumumu silebilir. Teşekkürler... 

(Hotline sonuçta birbirimizle etkinlik yapmak ve eğlenmek adına yapılan şeylerdir, her ufak birşeyde direk şikayet açıp oyuncuları oyundan sogutmak için yapılan birşey olmadıgını düşünüyorum. ) :(

00:33'de kişi direklerin içinden geçme modu kullanıyor gibi, tabiki tam anlaşılmamış o yüzden birşey diyemiyorum.

Kolay gelsin. :sampanya:

Kurallara göre sadece şikayet açan, şikayette adı geçenler mesaj gönderebilir. Siz değil, dediğiniz şey gerçek değil ve kimseye kin duymuyorum. Aktif bir roldeyiz, bir kişiyi arıyoruz hotline var. Birden fazla kez bunny hop yaptı aracına giderken. Önünde araç varsa üzerinden zıplamazsın, etrafından dolaşırsın. Benim bir direğe çarpmamak için sürekli fren yapıp etrafından arabayla geçtiğim gibi, yalan suçlamalar veya farklı yöne çekmeler bir şey ifade etmez.

Bir daha mesaj göndermemenizi ve kuralların bilincinde olmaya davet ediyorum. @baboli167

#6 - 18.08.2025 17:28
Evet, @baboli167 birlikten bir arkadaşım ve onun söylediklerinede katılıyorum. Sonuçta kendimi üstün göstericek bir davranış sergilemedim ve karşı tarafında alehine ondan üstün görünecek birşey veya bir rol bozmadım. Bence maruz görünebilecek şeyler, sonuçta şikayetçi tarafla rol içinde bile değilim uzaktan beni izleyen ve bir hatamı yakalama peşinde olan robot tarzı gibi birşey düşünebilirsiniz

#7 - 18.08.2025 17:45
Bilerek yapmadım kardeşime, bilgisiyarı verdim az bişey oynasın diye 42 Level'im powergaming yapıcak birsi değilim ve bir daha öyle bir şey olmaz.

Yetkiliyi kandırmaktan işlem görmesini talep ediyorum. Video ve ek açıklamayla birlikte kardeşinin değil kendisinin bilgisayar başında olduğu ortada.

Evet, @baboli167 birlikten bir arkadaşım ve onun söylediklerinede katılıyorum. Sonuçta kendimi üstün göstericek bir davranış sergilemedim ve karşı tarafında alehine ondan üstün görünecek birşey veya bir rol bozmadım. Bence maruz görünebilecek şeyler, sonuçta şikayetçi tarafla rol içinde bile değilim uzaktan beni izleyen ve bir hatamı yakalama peşinde olan robot tarzı gibi birşey düşünebilirsiniz

Yanıtta görüleceği üzere "sergilemedim, bozmadım" gibi kelimeler kullanmaktadır. Kendisi yapmıştır.

#8 - 18.08.2025 17:51
Hayır bunu kabullenmediğin için kolay yönden olayın direk kendisinden bir savunma yaptım, uzatılıcak birşey bulamadıgım için.

#9 - 22.08.2025 06:15
Leon_Schneider karakterini Araç Sürüş Kuralları nedeniyle uyarıyoruz, tekrarında işlem görecek.