Konu: Çıkmaz sokağa girmiş bir şikayet?  (Okunma sayısı 553 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 03.12.2024 00:13
Genel olarak son bir yazı yazağım
ben, kieran illegal karakterler değiliz, bir birliğimiz yok
bize ateş açılıyor ve biz polise ihbar atıyoruz bunun üzerine polisler mahalleye baskın atıyor
karşı taraf sürekli olarak b chatten rolü bölüyorlar ve şikayeti karmakarışık hale getiyorlar
olay bundan ibaret
marshall karakteri zaten kendisi de söylüyor onunla bir bağlantımız yok
silahlarınızı kaybettiniz diye bu kadar çirkef olmaya gerek yok, ateş ediyorsanız silahlarınızın gidebileceğini düşünmelisiniz

#21 - 03.12.2024 00:21
Merhaba, olaya açıklık getirmek istiyorum. Arkadaşlar ile /B üzerinden sohbet ediyorduk. Ping'im vardı ve üstteki mesajlara cevap vermek istemiştim. Ping'den dolayı mesajlar sonradan gitmiş. Arkadaşların silahı gitmiş, bana /b üzerinden silahın parasını istiyoruz muhabbeti yapıldı. Hee aynen dedim. Fakat internet sorunumdan dolayı mesajlar sonradan düştü, Keiran ve Gustavo karakteri ile ıc bir bağlantım bulunmuyor. Tamamen doğaçlama gerçekleşen bir rol. Ayrıekten Travis benim ıc olarak düşmanım zaten
Ping değerlerin gayet normaldi yönetim bunu da görecektir daha fazla ileti atılmasın ve şikayet sonuçlansın sizi karakterinizle baş başa bırakıyorum
olum bak oyun oynuyorsun burda yok karakterinizle baş başa bırakıyorum falan? ne anlatıyosun olum sen kaç yaşındasın da böyle konuşuyosun orda zaten 50 tane adam /b den yazı yazıyordu
Birincisi 23 yaşındayım ve senin OLUN değilim ikincisi karakterinle baş başa bırakıyorum iyiyse de kötüyse de neden bu kadar gerildin :D kötü mü yoksa

#22 - 03.12.2024 00:31
Kimse daha fazla ileti atmasın, adminlerin işi zorlaşmasın.

#23 - 03.12.2024 00:50
şikayette 3. sste herşey açıklanmış zaten, arkadaş ping kolpası falan sıkıyor herşey ortada

#24 - 03.12.2024 01:02
arkadaşlar sohbet yeri değil burası  :D :D

#25 - 03.12.2024 13:37

#26 - 04.12.2024 02:08
bize ateş açılıyor ve biz polise ihbar atıyoruz bunun üzerine polisler mahalleye baskın atıyor
karşı taraf sürekli olarak b chatten rolü bölüyorlar ve şikayeti karmakarışık hale getiyorlar
olay bundan ibaret
silahlarınızı kaybettiniz diye bu kadar çirkef olmaya gerek yok, ateş ediyorsanız silahlarınızın gidebileceğini düşünmelisiniz
çirkefliğin toksikliğin yan adısınız kanka asdfopüasdpof marshall /b üzerinden söylüyor Kieran bizden diyemi soruyorum evet bizden diyor kapa o yüzden olayı şikayet açıklanınca yap açıklamanı

#27 - 04.12.2024 03:48
olay bundan ibaret
çirkefliğin toksikliğin yan adısınız kanka asdfopüasdpof marshall /b üzerinden söylüyor Kieran bizden diyemi soruyorum evet bizden diyor kapa o yüzden olayı şikayet açıklanınca yap açıklamanı
türkler gerçekten okuduğunu anlamıyor

Merhaba, olaya açıklık getirmek istiyorum. Arkadaşlar ile /B üzerinden sohbet ediyorduk. Ping'im vardı ve üstteki mesajlara cevap vermek istemiştim. Ping'den dolayı mesajlar sonradan gitmiş. Arkadaşların silahı gitmiş, bana /b üzerinden silahın parasını istiyoruz muhabbeti yapıldı. Hee aynen dedim. Fakat internet sorunumdan dolayı mesajlar sonradan düştü, Keiran ve Gustavo karakteri ile ıc bir bağlantım bulunmuyor. Tamamen doğaçlama gerçekleşen bir rol. Ayrıekten Travis benim ıc olarak düşmanım zaten

#28 - 04.12.2024 09:41
Olayla ilgili bir bilgim yok marshall bana skkayet acilicagi soylenmemisti

#29 - 05.12.2024 00:46
Şikayeti detaylıca inceledim, iki illegal karakter "sistemsel sivil" bir karaktere ihbar verdiremez. Aksine buna karşı çıkmalıdır. Tüm kanıtları inceledim ve tüm savunmaları detaylıca okudum, kişiler illegal kural ihlalinden ceza alacak.

Ticket açarak silah talebinde bulunabilirsiniz. - keep calm on vice  :sampanya: