Konu: DM - Kane Wilkerson  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.09.2024 18:07
Onaylı Hood'mu burası dostum? Ben legalim ve legallerle böylemi rol gerçekleştiriyorsunuz?

Legalle alakasını anlamadım, sen legalsin diye kurşun geçirmez biri olduğunu mu sanıyorsun?

#11 - 14.09.2024 18:07
Ben gerçek hayatta çete üyesi değilim dostum ben kimseyi vurmuyorum. Fazla ileti neden attığını anlayamadım, hepsini tek iletide yazsan daha iyi değil mi?
Bunadamı sen karar veriyorsun dostum? Hem IC hem OOC?

#12 - 14.09.2024 18:08
Onaylı Hood'mu burası dostum? Ben legalim ve legallerle böylemi rol gerçekleştiriyorsunuz?

Legalle alakasını anlamadım, sen legalsin diye kurşun geçirmez biri olduğunu mu sanıyorsun?
Sence oradan öylemi duruyorum? Tekrar diyorum. Sonuçlanabilir.

#13 - 14.09.2024 18:10
Arkadaşların videoda göründüğü üzere bile neden sıktığını anlamıyor :D Sözlü uyarabilirsin direkt silah çekip sıkıyorsun. Gun RP sunucusu değil burası.

Sen rol yapacağın kişiyle aynı zamanda pmden de mi konuşuyorsun? Kurtulmaya çalışmakla alakası yok, ben R20 olmasam bile biz soygun rolündeyiz ve seninde oraya gelip bizimle dalga geçer gibi rol yapman, o kadar uyarıya rağmen gitmemen senin dm diye adlandırdığın ama bizim gun-rp dediğimiz şeyle karşı karşıya kalırsın. Seni iki kere uyardığımız videoda da gözüküyor, sonrasında gitmediğinden dolayı ateş açtım ve düştün.
Uyarıyor diyorsunda kanka anlamadığım şey işte sizin Hood'unuz mu oradan sizden başka kimse geçemez mi yanii? gun-rp karşı taraftada silah olunca yapılır. Sivilim ve hiçbirşeyim yok bir münakaşaya girdiğimiz için silah sıkıyorsun ve üste çıkmaya çalışıyorsun. Sonuçlanabilir.

Sen böyle aracını yanımızda durarak bakınırsan, bizde sana laf atarız ne bekliyorsun? Kayıtta herşey ortada zaten bizi yakalatmaman için seni kovuyoruz, sende yanımızda ileri-geri yapıyorsun gerçekten oldukça gerçekçi rol yapıyorsun dosti,  ::)

#14 - 14.09.2024 18:11
Ben gerçek hayatta çete üyesi değilim dostum ben kimseyi vurmuyorum. Fazla ileti neden attığını anlayamadım, hepsini tek iletide yazsan daha iyi değil mi?
Daha kolay ve insanca anlaşabilmemiz için en iyi olanı söyledim, boş sayfa kasmaya gerek yok.  ;)

#15 - 14.09.2024 18:17
Daha kolay ve insanca anlaşabilmemiz için en iyi olanı söyledim, boş sayfa kasmaya gerek yok.  ;)
Dediğim gibi dostum sonuçlanabilir. Yaptığınız rol(DM) saçmaydı.

#16 - 14.09.2024 18:25
Dediğim gibi dostum sonuçlanabilir. Yaptığınız rol(DM) saçmaydı.

Yetkililer doğru tarafı bilirler zaten, sonuçlansın o zaman.

#17 - 14.09.2024 19:15
Şikayet incelendi.

Alıntıladığım Deatmatching ihlalinde kalınlaştırdığım ve altını çizdiğim maddeleri dikkatle okuyun.

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Kurallar bariz bir şekilde net.

Kane Wilkerson DM kapsamında cezalandırılacak.