Konu: [25.08.2024] Ramon Aguilar Retarted RP- Agresif RP  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.08.2024 18:03
Kaza yapıp insanlara şikayet açmıyorum, güvenli bölgede hiç bir şey olmamış gibi insanlara hakaret edemezsin. Oyunu kuralına göre oynaman gerekiyor.

#11 - 25.08.2024 18:05
Tamamdır kardeşim, tutanak tutma rolü nedir? Beklemek zorunda değilim IC gelişen bir rol. Taciz edene küfür ederim bu da IC. Orada kimseyi vurmadık ya da dövmedik tekrarlıyorum. Sonuçlansın.

#12 - 25.08.2024 18:09
Tamamdır kardeşim, tutanak tutma rolü nedir? Beklemek zorunda değilim IC gelişen bir rol. Taciz edene küfür ederim bu da IC. Orada kimseyi vurmadık ya da dövmedik tekrarlıyorum. Sonuçlansın.
Tutanağın ne anlama geldiğini bilmiyor musun? İnternetten araştırma yapıp öğrenebilirsin. Ben sana demiyorum ki bekle diye, beklemek zorunda değilsin. Fakat güvenli bölgede olduğun için kazadan hiç bir şekilde etkilenmemiş gibi paranı vereyim yol al, üstüne karşıdaki kişiye küfür edemezsin. Gerçekte ehliyetin varmı bilmiyorum, kaza yapmamış olabilirsin fakat böyle davranamazsın. Sen kazadan sonra sıfır tepki olarak para konusunu açıp, üstüne karaktere hakaretler ediyorsun. Güvenli bölgede..

#13 - 25.08.2024 18:13
Tamamdır.

#14 - 27.08.2024 05:51
Ramon Aguiler karakteri cezalandırılacak. Güvenli bölgelerde bu tarz agresif ve kışkırtıcı roller yapamazsınız.