iyi forumlar dilerim, engelli adam sandalyesini kalkıyor, fırlatıyor. bu biraz "power gaming." ihlaline giriyor, bir de üstüne üstlük buna "harika rol" demişsin, arkadaşım. bir de şikayetinde random falan atıyorsun, neden şikayetinde random atıyorsun, onu da anlamış değilim?
arkadaşım kafasına sandalye yemiş, senin kahkahana ortak mı olmam gerekiyor, gerçekte bunu yapar mısın? yapmazsın(bence). bana güldü diye saldırmam fakat arkadaşım kafasına sandalye yiyip ve arkadaşıma bu gergin ortamda güldüyse saldırırım, evet. karakter meselesi.
ayriyetten böyle bir emote'u hazırda tutup bekliyorsun, düşünce de DM kuralindan şikayet açıyorsun, yapma ya arkadasim.

/dene konusuna gelirsek seni yere düşürmüyorum, yada herhangi bir şans faktörlük olay yok. sadece çantanı tutuyorum... savunmam bu kadar,
ben bu role değil de daha çok şikayete gülüyorum savunma yazacagım tesekkurler
) Gülmeye devam etmelisin, "Soojin'e tekme tokat saldırır. Kız kavgası" ve "onun tipine güler" gibi emote'leri görünce bende çok gülmüştüm. İyisin iyisin.
istediğin kadar gülebilirsin, emotelerimda herhangi bir ihlal varsa cezamı çekebilirim. yine de bir ihlal yaptıysam üzgünlügümü belirtmek ve özrümü dilerim. özür dilemek erdemliktir. iyi forumlar dilerim, başka bir ileti gelmeyecektir.