Merhabalar,
Öncelikle OOC ve IC Karıştırma olayına küçük bir cevap vereyim; OOC de yaşanılan olayları (Gerçek Hayat), IC olaya döndürme (Oyun içi), benim ooc olarak algıladığım herhangi bir şey ortada gözükmüyor, bahsettiğimiz Piazza oluşumu Vice Gazetesinde ve oyun içerisinde dönen bir oluşum kısacası bilinen bir örgüt, arabanızın plakasından öğrenme durumuna da gelirsek Piazzanın açıldığı etkinliklerde her defasında arabanızı gördüğümden dolayı Piazza oluşumundan olduğunuzu sanan Paez sizinle gazete haberi çıkartmak için rol paslıyor, ayrıca arabanızın plakası siz isminize NC attığınız zaman değişmiyor ve ek olarakta Piazza'da olan bir adam değilsiniz bunun şikayetin sebebi ne onu da bilmiyorum amacım sadece birbirimize rol paslamak ve Eduardo Paez'in gazete olayını ortaya çıkartmak, yani anlatmak istediğim de herhangi bir olayı OOC'ye veya IC'ye döndürme gerçekleştirmiyorum, bu da gözüküyor.
Trolling ve Retarted Rp olayına gelirsek burada herhangi bir açıklama yapmama gerek yok herhalde, troll orta da gözükmüyor retardet olayı gözükmüyor. Bu şikayet gereksizce açıldığını düşünüyorum, teşekkürlerimi sunarım