Konu: Mario_Four-Gate ihlali  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2024 15:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario_Four-@Mirmanu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gate ihlali/Meta/Hood baskın ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSlerde görülen tarih, saatte Mario_Four adlı karakter arka çitten atlayıp içeri girdi, sslerde detaylı bir şekilde görebilirsiniz inan bana şikayet açmayı istemem ama buna zorluyorsunuz başka seçenek bırakmadınız. Dışarda görseniz vurup kaçırsanız sorun değil, şikayet açmam, açamam zaten. Ayrıca öyle vurduktan sonra hemen çıkmakta yakışmamış, insan beklerdi biraz nerde kaçırma rolü? A-h evet gate ihlali olduğundan kaçıramazdın zaten. Sırf savaş için böyle adam çekmekte olmuyor, savaş olması açıkçası pek de umrumda değil ben yine rolümü yaparım ama savaşınızı hakkıyla "hilesiz" yapsanız ben ck olmayada tamamım.
Sen nerde biliyorsun benim hood içinde olduğumu? Arkadan geliyorsun? Hoodun içinde girilebilen yerlerin olması hood ihlali yapabileceğiniz anlamına gelmez, helikopterle gelmedin? Bulletle gelip çitten atlıyorsun 1 değil 2 değil, birisi bisikletle bunny hop yapar biri çitten atlar, birinin tanrısal güçleri olur yanımda belirir falan filan. Bari vurduğunuz zamandan sonra bir /q atmayında. Zevki çıksın be.

Gate ihlalinden ben şikayet açmaktan yoruldum arkadaşlar gate ihlali yapmaktan yorulmadı, helikopterle gelin ben yanınıza gelip beni vurun diyeceğim şöyle düzgünce bir düşüremediniz.
/hasarlar ssi almadım zaten orda ssdeki kişiden başkası düşüremezdi ki chatte zaten düştüğüm belli oluyor.
Yönetim ekibinin artık bir el atması gerek, yoksa savaş da tek işlevi olanlar kimin hilesi daha iyiyse o vuruyor.  :-\

Yapacağınız savunmada; orası sizin hoodunuz olduğunu nereden bilebilirim, oluşum tanıtımını yenilemediniz. Bizim sorunumuz değil.

Buranın yeni hood olduğunu birliğinizdeki herkes biliyor. Madem bilmiyordunuz yerimizi de elinizle atmış gibi bulmanızda garip, h-a?
Kendi içinizdeki adam "bile vurduktan sonra /q atıyorlar" dedi bunun için bir savunmanızın olduğunu sanmıyorum, önceki şikayetlerde de bazıların bisiklet kullanarak girdiğini hepimiz biliyoruz, yalan söylemenin lüzumu yok sonuçta. Doğruları konuşalım artık, ya düzgünce "delikanlıca savaşalım" ya da her iki tarafta savaştan çekilsin ekibi yönetiyorum, dün çıktığımızda hiç biriniz yoktunuz, peşimize esp açık biri takılmış uzaktan motorla kovalıyor falan filan.

Topluca karşı karşıya gelmeyi çok isterim, şöyle düzgün bir şekilde silah patlatalım artık.

İyi forumlar, iyi günler dilerim...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bulletle geldiği belli olsun diye ssleri küçülttüm belli oluyor zaten, kararı yönetim versin artık.

Ek bir açıklama daha; hood baskın ihlali yapıldığını düşünüyorum, tek kişi hood basmak yasak. Belirtmek istedim, saygılarımla...

Spoiler: GösterGizle

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=156846.0

« Son Düzenleme: 16.04.2024 19:44 CALIPSO »

#1 - 16.04.2024 15:26
Selamlar dostum, Gate İhlali(?) üzerine bir şikayet açmışsın ama gate ihlali dışında tüm her şeyden şikayetçi olmuşsun. Yine de senin birkaç sitemine cevap vereceğim, şikayeti ilgilendirmese de aklında soru işareti kalmaması adına.

Alıntı
savaşınızı hakkıyla "hilesiz" yapsanız ben ck olmayada tamamım.
Hile olduğumu düşünüyorsan hile şikayetleri bölümüne yeterli kanıtınla hile şikayeti oluşturabilirsin. Burası bunu dile getirmenin yeri değil.

Alıntı
Bari vurduğunuz zamandan sonra bir /q atmayında. Zevki çıksın be.
Seni vurduktan yaklaşık 10-15 dakika sonra oyundan çıkış sağladım, çok istiyorsun diye şimdi tekrar girdim.

Şikayetin ana ve tek konusuna gelirsek, gate ihlali diye bir ihlal bulunmuyor. Kurallarda böyle bir şey yok, ki yaptığım şeyde absürt bir şey değil normalde zıplayamayacağım bir yere arabamı çekip üstünden zıplıyorum.

bknz.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=135087.10

Şikayet açarken konudan bağımsız şeyleri yazmana gerek yok, gate ihlalinden açtın gate ihlaliyle birlikte on tane suçlayıcı yazı yazdın. Bok atayım izi kalsın şeklinde şikayet açmayı bırakın, varsa bir ihlal sadece ondan açarsın gereksiz uzatmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 15:43 Mirmanu »

#2 - 16.04.2024 15:33
Tarafımca açıklama gelmeyecek yönetim kararı bekliyoruz.

#3 - 16.04.2024 16:18
Şimdi yeni bir şey daha fark ettim ve sanırım bunun içinde "Metagame mixing" bulunuyor, karakterin alttaki ss'in fotoğrafını çektiğini nereden biliyor?
Hadi gate ihlalini geçtim bu kadar ooc kin fazla.  :)

@itsbard

#4 - 16.04.2024 16:24
Şimdi yeni bir şey daha fark ettim ve sanırım bunun içinde "Metagame mixing" bulunuyor, karakterin alttaki ss'in fotoğrafını çektiğini nereden biliyor?
Hadi gate ihlalini geçtim bu kadar ooc kin fazla.  :)

@itsbard
Aklına bir şeyler geldikçe ekleme yapmaya devam et, ooc kin falanda beslediğimi nereden çıkardın bilmiyorum ama sizi tanımıyorum bile. Savunmamı yaptım ekstra bir iletiye gerek yok.

#5 - 16.04.2024 20:56

Bu kadarıda fazla ama yani bunu ic öğrenmenin ihtimali yok bu kadar ooc kin çok fazla neden böyle yapıyorsunuz anlayamadım ama neyse dikkat et. İyi forumlar.

#6 - 17.04.2024 14:31

Bu kadarıda fazla ama yani bunu ic öğrenmenin ihtimali yok bu kadar ooc kin çok fazla neden böyle yapıyorsunuz anlayamadım ama neyse dikkat et. İyi forumlar.
Şu iletiler kimin ooc kin beslediğini gösteriyor varsa şikayetin yeni bir konu oluşturabilirsin.  Gate ihlali diye uydurduğunuz şikayetin altında boş boş ileti atmaya gerek yok.

#7 - 17.04.2024 23:29
Tek kişi hood basmak powergaming olarak değerlendiriliyor. Bu konuda ceza alacaksınız @Mirmanu
ek olarak yanıtlayabilmeniz ve kanıtları gönderebilmeniz adına soruyorum, mekanınızın önünde fotoğraf çekildiğini nereden biliyordunuz? Bunun kamera kaydını inceleyip bakma rolü yaptıysanız ekran görüntüsünü kırpmadan tam haliyle buradan paylaşıp beni etiketleyin.

#8 - 18.04.2024 00:54
Tek kişi hood basmak powergaming olarak değerlendiriliyor. Bu konuda ceza alacaksınız @Mirmanu
ek olarak yanıtlayabilmeniz ve kanıtları gönderebilmeniz adına soruyorum, mekanınızın önünde fotoğraf çekildiğini nereden biliyordunuz? Bunun kamera kaydını inceleyip bakma rolü yaptıysanız ekran görüntüsünü kırpmadan tam haliyle buradan paylaşıp beni etiketleyin.
Rol ssi bulunmuyor.

#9 - 22.04.2024 01:37
Gate ihlali hakkında bir problem bulunmuyor, powergamingten ceza alacak.