Konu: Emily_Victoria  (Okunma sayısı 171 defa)

#10 - 30.12.2023 16:15
Dostum, aciliyetim olduğu için OOC olarak çıkmak istediğimi belirttim. Ardından role yansıtıp, kapıyı aç gitmek istiyorum diyorum çünkü seninle karakter bir şeyler yaşamak istemiyor çıkmam gerektiği içinde bunu role döküyorum ama sen anlamıyorsun. Sonra polisi arıyorum izin verirsin çıkmama diye ona rağmen bıçaklıyorsun falan filan. CK izni vermiyorum, kalbime bıçak saplıyorsun. Yaptığın shoplarıda kanıtlamakla gerçekten uğraşmayacağım, ceza verebilirler sıkıntı yok. Nelerin nasıl yaşandığını biliyorum, rolün başında dünyanın en iyi rol yapanı gibi takılıp senin istemediğin ERP rolünde nasılda çirkefleşiyorsun onu görmüş olduk. :)

Yapacağın şey basitti, sakince çıkmak istiyorum diyecektin. Bağırıp imdat, yardım edin falan diye bağırdın. Saçma rolünü buradan yaptın zaten, ben kapıyı açmak için bahane arıyorum.. azıcık sakin rol sergilesen kapı açılacak.. Polisi aramıyorsun, her şeyin lafta bir şeyi kanıtla.. CK izni vermiyorum diyorsun "/do Müdahale edilmezse 14.40'da ck" yazıyorsun. Bende durumu kötüleştirmek için ve CK olman için saldırıyorum karakterine, "Shop yapıyorsun ama kanıtlamayacağım" diyorsun zaten sen bir şeyi kanıtlayamazsın. Shop falan olmadığı için, kafanda kurmuşsun yaşıyorsun..

#11 - 30.12.2023 16:17
"ERP rolünde nasılda çirkefleşiyorsun onu görmüş olduk. :)" Ne dediğinin farkında değilsin bence, rolde karakterimi sakin olmaya çalıştıkça bastırmaya çalış. Agresif rol yap, sonra böyle bir kılıf uydur...  Ayrıca konunun erp ile alakası?!
« Son Düzenleme: 30.12.2023 16:24 sledgehammer »

#12 - 30.12.2023 16:29

"Zamanın çalınıyor mu?"
"Çalınıyorsa devam edicem"

Ayrıca 2. satırda ki NON RP kapsamından sayılabilir, arkadaş umarım kendi sunucusunda da bu şekilde oynamaz. Oyunculara iyi örnek olmayacaktır.

#13 - 30.12.2023 16:40
Son olarak shop dediği yeride atayım;

#14 - 03.01.2024 18:47
Karakter Refuse RP kapsamında cezalandırılacak.