Konu: Pavel Leonov — Türkçe Terim  (Okunma sayısı 312 defa)

#10 - 15.12.2023 18:05
Video da dağdan atladığınız yeri göremedim de 2 sene önce gözün kapalı onu da yapmışssındır..
Tamamdır patron. Fena laftı gerçekten, şimdi pistten alabiliriz seni.  :(

#11 - 15.12.2023 19:04
Ne anlatıyorsun canım? Sizin yaptığınız rollerin iki katını seneler önce ayıptır söylemesi gözüm kapalı yapıyordum.
Al bu videoyu da odanda akşam yemeği yiyip sampta afk atarken arka planda başa sarıp sarıp izlersin.

Eli silahlı bir adamı vurup, babayım rolü yapan Cordizelli ve saz çocukları olur gibi. Git, kadrona bak. Eli kolu tutmayan sadece hile ordususunuz. Arkanız da admin ekibi olmasa, sunucu da sürdürebileceğiniz bir isim yok. Bir de gelmiş samptan bahsediyorsun, ben kingpin mafia brims'de rol yaparken sen daha oynamıyordun sefabi.  :D :garip:

#12 - 15.12.2023 19:07
Video da dağdan atladığınız yeri göremedim de 2 sene önce gözün kapalı onu da yapmışssındır..
Tamamdır patron. Fena laftı gerçekten, şimdi pistten alabiliriz seni.  :(

Bir daha da öyle, iki kişi esp ile hooda önceden bakmaya gelip gitmeyin. Bizim yurdumuz belli, dmciysen adam gibi gel kapış. @sefa247(bilocan)

#13 - 15.12.2023 20:41
Ne anlatıyorsun canım? Sizin yaptığınız rollerin iki katını seneler önce ayıptır söylemesi gözüm kapalı yapıyordum.
Al bu videoyu da odanda akşam yemeği yiyip sampta afk atarken arka planda başa sarıp sarıp izlersin.

Eli silahlı bir adamı vurup, babayım rolü yapan Cordizelli ve saz çocukları olur gibi. Git, kadrona bak. Eli kolu tutmayan sadece hile ordususunuz. Arkanız da admin ekibi olmasa, sunucu da sürdürebileceğiniz bir isim yok. Bir de gelmiş samptan bahsediyorsun, ben kingpin mafia brims'de rol yaparken sen daha oynamıyordun sefabi.  :D :garip:
@Manifesto Admin ekibini arkamızdan çeker misin acaba? Torpil yapıyormuşsun bize de, yakıştıramadim hiç kral... Arkadaş öyle söylüyor.  :-* :(

#14 - 15.12.2023 20:44

Madem böyle bir laf yedik, boşa gitmiş olmasın. Arkalarında admin ekibi olduğu için o admin olarak verdiğin dayanak gereği seni bu sunucudan yasaklıyorum.  Bahsettiğin dönemden beri biz hala aynıyız ama sen hala yasaklanmamayı öğrenememişsin, üzücü.

@sefa247 başka banlatmak istediklerin olursa DM iletişime geçersin arkanızdayım nasılsa boşa gitmesin.  :-\

Artık buradaki kitlenin yeterince zeki ve IQ'a sahip olduğunu düşünerek yukarıdaki mesajın ironi, olayın provokasyon olduğunun detaylarını vermeye gerek duymuyorum bile.