Konu: Şikayetler ve çok geç bakılması  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 27.11.2023 16:12
Şikayetler çok önemli konulardır lakin şikayetlere bakan yetkili sayısı çok az. Hileden açılan şikayetlere haftalarca bakılmıyor, adam hileyi kullanarak oynamaya devam ediyor ve birçok kişinin oyununu baltalamaya devam ediyor o şikayet sonuçlanana kadar. Aynı şekilde diğer oyuncu şikayetleri, şikayet o kadar geç sonuçlanıyor ki şikayetin varlığını bile unutuyoruz.

Bu şikayet sisteminin hızlandırılması gerekiyor, daha fazla yetkili bakabilir. Şikayetlerden sorumlu 4 yetkili olsa ve bunların her biri günde en az 5 şikayete baksa hiçbir problem kalmaz diye düşünüyorum.

Hem şikayet açan, hem şikayet açılan oyuncular "Şu şikayet sonuçlansa da artık rahatça role devam edebilsek" diye düşünüyor çünkü adam ceza yiyebilir, rol yapmaya başlasa bir anda ceza yiyip jaile gidebilir bu yüzden bir paranoyaklık ile geziyor sürekli şikayet sonuçlandı mı sonuçlanacak mı gibisinden. Şikayeti açan taraf ise şikayetin sonuçlanmasını bekliyor günlerce, ona göre rol planı çizecek belki kendine.

Yetkililer robot değil, bunun bilincinde açtım bu konuyu. Sadece Şikayetlerden sorumlu kişilerin sayısı arttırılabilir. Forumun en aktif yeri Şikayetler neredeyse, bu kadar delay olmaması gerekiyor.
100
5
Like
5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci, Asil, Luciano, keremzzrss, baran2344,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci, Asil, Luciano, keremzzrss, baran2344,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.11.2023 21:38
Cok haklı bir konu, açtığım hile şikayeti %100 deliller ile kanıtlansada hala sonuçlanmadı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.11.2023 22:06
Çok doğru, şikayetler konusunda bir şeyler yapılması lazım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.11.2023 22:24
Adminlik ve supportluk zaman gerektiren bir yetkidir. Okul, iş, şu bu...bunların hiçbiri geçerli sebep değil. Eğer zamanın yoksa yetkini bırakıp, oyuncu konumuna geçip rolünü yapmalısın. Eğlencene bakmalısın.

Örneğin işe giden, akşam 7-8'de evde olan birisi yönetim ekibinde yer almamalı. Okulu yüzünden vakit ayıramayan biri yönetim ekibinde yer almamalı. Sınav senesinde olan, ne bileyim dershaneye giden birisi yönetim ekibinde olmamalı. Uzun lafın kısası bu oyuna ayıracağın vaktin yoksa, oyuncuya ve sunucuya bir faydan olmaz. Yetkini bırakman hem bizim için, hem de senin için iyi olacaktır.

Naçizane görüşüm bu kadardır.
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Asil,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 28.11.2023 03:29
Adminlik ve supportluk zaman gerektiren bir yetkidir. Okul, iş, şu bu...bunların hiçbiri geçerli sebep değil. Eğer zamanın yoksa yetkini bırakıp, oyuncu konumuna geçip rolünü yapmalısın. Eğlencene bakmalısın.

Örneğin işe giden, akşam 7-8'de evde olan birisi yönetim ekibinde yer almamalı. Okulu yüzünden vakit ayıramayan biri yönetim ekibinde yer almamalı. Sınav senesinde olan, ne bileyim dershaneye giden birisi yönetim ekibinde olmamalı. Uzun lafın kısası bu oyuna ayıracağın vaktin yoksa, oyuncuya ve sunucuya bir faydan olmaz. Yetkini bırakman hem bizim için, hem de senin için iyi olacaktır.

Naçizane görüşüm bu kadardır.
:o
« Son Düzenleme: 01.12.2023 05:05 Asil »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok