Konu: Arina Barrymore  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.09.2023 12:09
Amacın full dm + hile olduğun için alayan bir tip değilsin, o yüzden şunu bırakalım asıl PD ile sorun yaşadım, belki anlarsın. Gidip PD cevabını bekle, ya da varsa tam kanıt sun.

Spoiler: GösterGizle

#11 - 10.09.2023 12:55
Evet bir boş şikayet daha. Arkadaş temiz ağladı, mendil yetiştiremiyoruz. Memleketteki yetmedi ithal etmeye başladık.  O:-)

#12 - 10.09.2023 13:01
Evet bir boş şikayet daha. Arkadaş temiz ağladı, mendil yetiştiremiyoruz. Memleketteki yetmedi ithal etmeye başladık.  O:-)
:manifdog

#13 - 10.09.2023 13:47

Çok konuşuyon, boş konuşma.

Güzel şakaymış tam olarak ne tarafa gülüyoruz??

#14 - 10.09.2023 13:47
Amacın full dm + hile olduğun için alayan bir tip değilsin, o yüzden şunu bırakalım asıl PD ile sorun yaşadım, belki anlarsın. Gidip PD cevabını bekle, ya da varsa tam kanıt sun.

Savunma yapacak olan sensin bana ne pd ile olan sorunundan. Boş iletiler yerine savunmanı yap geç Barbie.

#15 - 11.09.2023 16:06

Savunma yapacak olan sensin bana ne pd ile olan sorunundan. Boş iletiler yerine savunmanı yap geç Barbie.

İlkokul eğitimini aldıysan okuman yazman vardır, o yüzden okumanı tavsiye ediyorum. Savunma zaten yapıldı, madem bu bir şikayet konusu; buraya DM ss lerini atmaktan vazgeç, birde dmci değilim diyorsun, millete sataşıyorsun. 10 şikayet açtın 8 ret, 1 kabul 1'inde de kendini yaktın. Bence uslan, bekle.

#16 - 11.09.2023 17:02
Problem görülmedi, şikayeti açmak için açmayın. Hatalı üsluplar forum üzerinden ceza alacak.