Konu: Oluşumu olmayıp (Oluşum gibi davranıp) sivil DM atan arkadaşlar  (Okunma sayısı 517 defa)

#20 - 11.05.2023 16:01
@Aledatheboss , @god of vice aka bero , @Tonyalı , @Otto11
Etiketlediğim forum hesapları 8 saat içerisinde savunma yapsın. Bu etiketlediklerim silahlı saldıranlar.
Önceden savunma yaptıysanız, tekrar yapmanıza gerek yok.
Üstte toplu bir şekilde savunmamız yazıyor, DM'lik bir durum yok. Sonuçlanabilir.

#21 - 11.05.2023 16:03

Selamlar, ben arkadaşlarla konuşmaya gittim lakin "İLLEGAL ROL YASAĞI" sebebiyle bana burnunu kırarım, şunu yaparım ederim gibi bir cevap aldım.Sonrasında evimin önüne gittim, banyoya girip geldiğimde bana ateş açılmıştı.
Ayrıca zaten jail yedim lakin eğerki siz gelip sivil birine sıkarsanız o da size çevresini toplayıp karşılık verir. İllegal rol yasağımız var diye geziniyorsunuz o halde ona göre davranın.
« Son Düzenleme: 11.05.2023 16:35 Aledatheboss »

#22 - 11.05.2023 17:18

Selamlar, ben arkadaşlarla konuşmaya gittim lakin "İLLEGAL ROL YASAĞI" sebebiyle bana burnunu kırarım, şunu yaparım ederim gibi bir cevap aldım.Sonrasında evimin önüne gittim, banyoya girip geldiğimde bana ateş açılmıştı.
bune kardo? milletle yaşadığınız sorunları gelipte buraya biz yapmışız gibi atman doğru değil, karakterlerinizin bir olayla veya başka birşeyle alakası yok. Olmayan bir oluşumu ve olmayan bir olayı kullanarak gereksiz işler yapıyorsunuz, artık sonuçlanabilir.

#23 - 11.05.2023 17:32

bune kardo? milletle yaşadığınız sorunları gelipte buraya biz yapmışız gibi atman doğru değil, karakterlerinizin bir olayla veya başka birşeyle alakası yok. Olmayan bir oluşumu ve olmayan bir olayı kullanarak gereksiz işler yapıyorsunuz, artık sonuçlanabilir.
Bryson senin young infantın değil mi cullenz? Bir olayla alakam yoksa sıkmıyacaktınız

#24 - 12.05.2023 17:17
Etiketlediklerim ceza alacak. Eski birlik oyuncusu olmanız ya da aranızda sözlü tartışma olsa bile birbirinize karşı en ufak agresif rol yapamazsınız. Şikayeti açan tarafın agresif role yaptığını iddia ediyorsanız aynı şekilde şikayet oluşturabilirsiniz.

Karakterler ceza alacak.