Konu: Oyun İçi Din ve Siyaset Tartışması  (Okunma sayısı 419 defa)

#10 - 02.07.2023 17:09
Abi senin forum hesabını biraz inceledim çok korkunç duruyorsun misyoner falan mısın? Saygılar.

Sorularına gelecek olursam şahsen ben ya da çevrem oyun içerisinde hiç dinle alakalı bir girişimde rollerine yansıtmakta vb. bulunmadı ben "tanrı" lafı bile görmüyorum kimseden uzun zamandır.

Parti konusuna gelecek olursam bir önceki karakterim vice news nüfuzunu kullanarak polis departmanına ve hükümete karşı muhalefet yapıyordu ama o zamanlarda parti rolleri sunucuda in aktifti belediye vs. hiç bir şey yoktu kendi kendine de söndü gitti zaten karakter. Şuan partili bir sistem var bende in-aktif bir partinin üyesiyim eğer bu tarz roller yavaştan canlanmaya ya da destek verilmeye başlanırsa (maddi/manevi destek) siyasete de girmeyi düşünüyorum. Aktif olarak muhalefet siyaset yapacağız muhalif olacağız etkinlik yapacağız diyen olursa da katılırım aranıza.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 02.07.2023 17:24
@Blozzy aslında insanların çoğu Hristiyanlığı ve mezheplerini bilmemekte. Bunu anlatan rehberler de oldukça kült yazılar. İnsanlara bu dinleri kolayca anlayacağı şekilde anlatmak ve bu davranışların nereden geldiğini, neden böyle yaptıklarını bilgilendirmek, yapılan hareketlerdeki nüansları bastıra bastıra anlatmak (istavroz çıkarılırken üç parmak birleştirilerek çıkarılması gibi) bu tip şeyler insanlara bahsedilirse, zamanla yaptıkça bu inanç kültürünün oturacağı düşüncesindeyim. İstersniz bu konu hakkında iyi bir rehber hazırlayıp paylaşabilirsiniz. Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım.
Evet, bu konu ile alakalı olarak bir yerden haber bekliyorum akabinde Cemaatler-Öğretiler-Davranışlar-Yardımlar-Toplanmalar gibi çeşitli başlıklar hakkında detaylı bilgiler yayınlayacağım. Destek mesajınız için de ayriyetten teşekkürler.

Abi senin forum hesabını biraz inceledim çok korkunç duruyorsun misyoner falan mısın? Saygılar.

Sorularına gelecek olursam şahsen ben ya da çevrem oyun içerisinde hiç dinle alakalı bir girişimde rollerine yansıtmakta vb. bulunmadı ben "tanrı" lafı bile görmüyorum kimseden uzun zamandır.

Parti konusuna gelecek olursam bir önceki karakterim vice news nüfuzunu kullanarak polis departmanına ve hükümete karşı muhalefet yapıyordu ama o zamanlarda parti rolleri sunucuda in aktifti belediye vs. hiç bir şey yoktu kendi kendine de söndü gitti zaten karakter. Şuan partili bir sistem var bende in-aktif bir partinin üyesiyim eğer bu tarz roller yavaştan canlanmaya ya da destek verilmeye başlanırsa (maddi/manevi destek) siyasete de girmeyi düşünüyorum. Aktif olarak muhalefet siyaset yapacağız muhalif olacağız etkinlik yapacağız diyen olursa da katılırım aranıza.
Yo hayır değilim. :) Umursamazlık biraz. Bazı şeyleri de zamana bırakmak lazım, ta ki bizim gibi Tanrı'nın sözcüleri şehire gelene kadar. Göreceğiz nasıl şekillenecek. Saygılar bizden.

Genel olarak bir şey söylemek istiyorum gelen mesajlara istinaden. Anlaşılıyor ki gerek diğer oyuncuların merakı gerek bu ve benzeri roller içerisinde bulunanların(ben dahil) gerekli yardımları oyunculara aktarmamalarından kaynaklı olduğu. Umuyorum ki bu sefer daha farklı bir durum ile karşınızda olacağız.  :manifdog
« Son Düzenleme: 02.07.2023 17:34 Blozzy »
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tunahan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 07.11.2023 02:40
askere gidip, türkiye tablosuyla karşılaşıp, ülkeye dair umutlarımı tamamen bitirmemeden ötürü kimseyle din, siyaset konuşmuyorum. türkiye'de çekilmiyor bu bitirim ikili, birde oyunda hiç çekemem. saygılar.

basit bir örnek
Spoiler: GösterGizle
oktroll, yan sanayi avrupai takılanların, yıl olmuş 2023 oruç tutuyorlar diyenlerin ve kemal bey doğru aday ama halk yanlıştı diyenlerin israili; reisçilerin, islamcıların filistin'i desteklediği, benim ise iki tarafın da amk dediğim savaş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 08.11.2023 21:40
askere gidip, türkiye tablosuyla karşılaşıp, ülkeye dair umutlarımı tamamen bitirmemeden ötürü kimseyle din, siyaset konuşmuyorum. türkiye'de çekilmiyor bu bitirim ikili, birde oyunda hiç çekemem. saygılar.

basit bir örnek
Spoiler: GösterGizle
oktroll, yan sanayi avrupai takılanların, yıl olmuş 2023 oruç tutuyorlar diyenlerin ve kemal bey doğru aday ama halk yanlıştı diyenlerin israili; reisçilerin, islamcıların filistin'i desteklediği, benim ise iki tarafın da amk dediğim savaş.

Ana amacımız Role Play olduğu için ne bileyim, tiye alarak inceden vurabilirsin.  :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 20.03.2025 00:01
K&A

Alıntı
60 gün ve üzeri süreçte aktiflik göstermeyen Genel Sohbet (alt forumlar olan Oyun, Dizi&Film ve müzik ve güncelliğini koruyabilecek konular [Deprem vb.] için geçerli değildir.) konuları, arşive alınarak kilitlenir. Forum üyeleri istedikleri taktirde kendi konularını kilitleyerek arşivletebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok