Konu: YKİ - Martel_Rodelheim -Roland_Popelin  (Okunma sayısı 271 defa)

#10 - 07.04.2023 20:26
Shane Anderson'un gerekli beni düşürdüğü kanıt varsa atabilir. Başımda durarak olmuyor. 2 seviye Dustin Turner adlı oyuncu ak ile hileyle beraber sıkarken sorun yok biz yapmadığımız rkyı yapınca sorun var. Siz çok temizsiniz.

#11 - 07.04.2023 20:30
Hasarlar diye bir şey var arkadaşlar o tarih için, yönetimi kandırmanın anlamı yok. Hasar kayıtlarınıza bakarlar.

#12 - 07.04.2023 20:47
Masum ayaklarına yatıyorsun hala. Sunucuya 2 seviye sobeit sokturup silah basıtırp dm attırdın. Yönetim kandırma diyorsun.

#13 - 07.04.2023 21:12
Shane Anderson'un gerekli beni düşürdüğü kanıt varsa atabilir. Başımda durarak olmuyor. 2 seviye Dustin Turner adlı oyuncu ak ile hileyle beraber sıkarken sorun yok biz yapmadığımız rkyı yapınca sorun var. Siz çok temizsiniz.

seni ben vurdum başka soru?  :D
öbür arkadaşıda ben vuruyorum

#14 - 07.04.2023 21:15

Videolu kanıt istiyorum, bu kadar elinde kanıt varsa videon da vardır.

#15 - 07.04.2023 21:17

video

#16 - 07.04.2023 22:37
Öncelikle, 3 şikayettir gördüğüm @raistlinn beni revive'ladı konusuna açıklık getirelim.

Brovat karakterini yasakladıktan sonra, Martel karakteri de; kişi yasaklandıktan sonra hemen revive istedi; iki birlik üyeleride de "X ID'si  DE HİLE AÇIYOR" gibi tarafıma bir sürü /pm attığı için, (kısacası /rapor atıp beklenmediği için) küçük bir refleks olarak kaldırdım diyebiliriz fakat herhangi bir şekilde RK'lı olup/olmadığına dair herhangi bir bilgi vermedim.

@Jiggysaw @MrJoe Savunmalarınızı gerçekleştirin lütfen.

Hileden yasaklanan karakterin adı Mark_Roskovich, arkadaşı düşürdüğümüz zamandan sonra hilesini açıp bize ateş açtı ve bir kaçımızı düşürdü, bizde rapor atıp arkadaşı yasaklattık.

Hayır, adı geçen Mark_Roskovich karakterinin bu şikayette herhangi bir yeri yok, yasaklandığı tarihe baksanız bile bunu anlayabilirsiniz, teşekkürler.

Brovat karakterini izliyordum, sizin olduğunuz konumda değildi, kişinin sizinle bir alakası yok.

Videolu kanıt istiyorum, bu kadar elinde kanıt varsa videon da vardır.

Bende hile kullanan kişi tarafından hasar almadığınıza dair kanıtlar mevcut.(Hem Martel hem Ronald karakterinin) Alacağınız RK ihlali cezasına itirazınız olursa Forum Ticket'tan tarafıma yönetici şikayeti oluşturabilirsiniz.

Sonuç olarak, bahsi geçen iki karakter de Yaralı Kural İhlali'nden cezalandırılacak,

Edit: Şikayete alakasız/kışkırtıcı yorum atan kişiler, uyarı puanı alacaktır.