Arkadaşlar şov yapmayı bırakın lütfen, olay yerine üç araçla silahlarınızla geldiniz fear ihlali yaptığımı söylüyorsunuz fearımı yaptım ellerimi kaldırdım sonra polis geldi polise sizi ihbar etmedim attığınız kanıta da bakarsanız görüyorsunuz rolümü yapmışım kasaba halkı rahatsız oldu vs, dağ başı mı burası demişim burada bir ihlal göremiyorum kanıt yetersiz/geçersiz? Admin de aynı görüşte hala niye bu konuyu sakız gibi uzatıyorsunuz, bu platformlarda şov yapmayı bırakın kardeşim üslubunuzdan da şikayetçiyim. İhlal varsa zaten admin gereğini yapar, hala admine iyi bak falan diyorsunuz bırakında herkes işini yapsın değil mi? Keşke attığınız yazı kadar kanıt atsaymışsınız..Şikayet sonuçlandırılabilir, savunmam bu kadar.
Alıntı yapılan: ryderbaskan - 01.02.2023 13:36Arkadaşlar şov yapmayı bırakın lütfen, olay yerine üç araçla silahlarınızla geldiniz fear ihlali yaptığımı söylüyorsunuz fearımı yaptım ellerimi kaldırdım sonra polis geldi polise sizi ihbar etmedim attığınız kanıta da bakarsanız görüyorsunuz rolümü yapmışım kasaba halkı rahatsız oldu vs, dağ başı mı burası demişim burada bir ihlal göremiyorum kanıt yetersiz/geçersiz? Admin de aynı görüşte hala niye bu konuyu sakız gibi uzatıyorsunuz, bu platformlarda şov yapmayı bırakın kardeşim üslubunuzdan da şikayetçiyim. İhlal varsa zaten admin gereğini yapar, hala admine iyi bak falan diyorsunuz bırakında herkes işini yapsın değil mi? Keşke attığınız yazı kadar kanıt atsaymışsınız..Şikayet sonuçlandırılabilir, savunmam bu kadar.Bunların demen zaten kural ihlali güzel dostum, kardeşim. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun?
Alıntı yapılan: RECOLT - 01.02.2023 09:17Buradaki ekran götüntüsü ile bahsettiğiniz olaylarla ilgili bir bağlantı bulunmuyor, yani şu anda yetersiz kanıt. Şikayet ekleyeceğiniz farklı bir ekran görüntüleri varsa gönderip, etiket atabilirsiniz, o süre zarfında @ryderbaskan savunmanıza ekleyecek bir şey varsa ekleyebilirsiniz. Gün içerisinde ekstra olarak ekleyeceğiniz kanıtlar varsa söylediğim gibi şikayete ekleyip, bana etiket atabiilirsiniz. @BigBoss Ek olarak şikayette adı geçmeyen, şahit eklenmeyen ve şikayet edilmeyip ileti atanlar forum uyarı puanı alacak.?Alıntıİllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.
Buradaki ekran götüntüsü ile bahsettiğiniz olaylarla ilgili bir bağlantı bulunmuyor, yani şu anda yetersiz kanıt. Şikayet ekleyeceğiniz farklı bir ekran görüntüleri varsa gönderip, etiket atabilirsiniz, o süre zarfında @ryderbaskan savunmanıza ekleyecek bir şey varsa ekleyebilirsiniz. Gün içerisinde ekstra olarak ekleyeceğiniz kanıtlar varsa söylediğim gibi şikayete ekleyip, bana etiket atabiilirsiniz. @BigBoss Ek olarak şikayette adı geçmeyen, şahit eklenmeyen ve şikayet edilmeyip ileti atanlar forum uyarı puanı alacak.
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.