Konu: [1.02.2023] Rafael Araujo  (Okunma sayısı 272 defa)

#10 - 01.02.2023 14:01
Arkadaşlar şov yapmayı bırakın lütfen, olay yerine üç araçla silahlarınızla geldiniz fear ihlali yaptığımı söylüyorsunuz fearımı yaptım ellerimi kaldırdım sonra polis geldi polise sizi ihbar etmedim attığınız kanıta da bakarsanız görüyorsunuz rolümü yapmışım kasaba halkı rahatsız oldu vs, dağ başı mı burası demişim burada bir ihlal göremiyorum kanıt yetersiz/geçersiz? Admin de aynı görüşte hala niye bu konuyu sakız gibi uzatıyorsunuz, bu platformlarda şov yapmayı bırakın kardeşim üslubunuzdan da şikayetçiyim. İhlal varsa zaten admin gereğini yapar, hala admine iyi bak falan diyorsunuz bırakında herkes işini yapsın değil mi? Keşke attığınız yazı kadar kanıt atsaymışsınız..

Şikayet sonuçlandırılabilir, savunmam bu kadar.

Bunların demen zaten kural ihlali güzel dostum, kardeşim. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun?

#11 - 01.02.2023 17:10
Arkadaşlar şov yapmayı bırakın lütfen, olay yerine üç araçla silahlarınızla geldiniz fear ihlali yaptığımı söylüyorsunuz fearımı yaptım ellerimi kaldırdım sonra polis geldi polise sizi ihbar etmedim attığınız kanıta da bakarsanız görüyorsunuz rolümü yapmışım kasaba halkı rahatsız oldu vs, dağ başı mı burası demişim burada bir ihlal göremiyorum kanıt yetersiz/geçersiz? Admin de aynı görüşte hala niye bu konuyu sakız gibi uzatıyorsunuz, bu platformlarda şov yapmayı bırakın kardeşim üslubunuzdan da şikayetçiyim. İhlal varsa zaten admin gereğini yapar, hala admine iyi bak falan diyorsunuz bırakında herkes işini yapsın değil mi? Keşke attığınız yazı kadar kanıt atsaymışsınız..

Şikayet sonuçlandırılabilir, savunmam bu kadar.

Bunların demen zaten kural ihlali güzel dostum, kardeşim. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun?

::)

#12 - 01.02.2023 18:56
Buradaki ekran götüntüsü ile bahsettiğiniz olaylarla ilgili bir bağlantı bulunmuyor, yani şu anda yetersiz kanıt. Şikayet ekleyeceğiniz farklı bir ekran görüntüleri varsa gönderip, etiket atabilirsiniz, o süre zarfında @ryderbaskan savunmanıza ekleyecek bir şey varsa ekleyebilirsiniz. Gün içerisinde ekstra olarak ekleyeceğiniz kanıtlar varsa söylediğim gibi şikayete ekleyip, bana etiket atabiilirsiniz. @BigBoss

Ek olarak şikayette adı geçmeyen, şahit eklenmeyen ve şikayet edilmeyip ileti atanlar forum uyarı puanı alacak.

?

Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Anlatmak istediğimiz fakat sanırım ucu açık olan sorun burası. Altı çizili yerlerde şikayetin ana konusu ile alakalı bildirgeler mevcut. Tarafımızca daha fazla kanıt atılmayacaktır, yeterli olduğunu düşünüyoruz. Şikayet sonuçlanabilir, her karara saygımız sonsuz. Keyifli roller/forumlar. @RECOLT

#13 - 01.02.2023 20:25
İnceleniyor.

#14 - 01.02.2023 23:46
İllegal bir oyuncu olarak polis ortamında "ateş açmayın, dağ başımı burası" vb. cümleler ile kısmen onları ihbar ediyorsunuz ve bu da illegal kural ihlaline giriyor. Rafael karakteri cezalandırılacak.

#15 - 02.02.2023 00:06
Ek olarak rol içerisinde yapılan rolden dolayı VCPD tarafına silah/uyuşturucu ya da herhangi bir şey kaybedildiyse ticket yolu ile iade alabilirsiniz.