Konu: barrylex quit.  (Okunma sayısı 542 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 07.11.2022 16:35
Attığım ss'de ki kişiler, olay, yer ve zaman aynı sonuçta q atmış ama ss'i arkadaş bana attığı için tarih kısmı yok arkadaşın q attığı çok net ortada zaten
aynı şeyi söylemeye devam ediyorsun dostum sana diyorum ki bana kırpılmamış bir ss at kabul edeceğim ihlalimi sanırım elinde yeterli bir kanıt yok. Sonuçlanabilir.
@Justice

#21 - 07.11.2022 16:38
@WulqueN SS'lerin kırpılmamış, tam halini göndermek için 12 saatiniz bulunuyor, başka kimsenin ileti atmasına gerek yok.
Legitz ile Wulquen'in attığı ekran görüntüleri bir birleriyle uyuşuyor, (yer, mekan)daha da fazla açıklaması olamaz, net bir şekilde ceza alması gerek.

#22 - 07.11.2022 16:42
olaya şahit eklenmemiş ama şikayete yazan kişilerin ceza almasını istiyorum. Eğer bir sorun görüyorsanız kendiniz açabilirsiniz dostlar şikayet hepinize tek tek laf yetiştiremem diyeceklerimi dedim.

#23 - 07.11.2022 18:19

Gördüğünüz gibi her şey açık ve net ortada, yönetimi kandırmaya teşebbüsde eklenebilir arkadaş kendisinde lag olduğunu söylüyordu, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.11.2022 18:43 Legitz »

#24 - 07.11.2022 19:18
-- ekleme & şikayet sonuçlandırması.

Zlatko karakterinin /q attığının farkındayız ve incelemesini de bundan önce gerçekleştirmiştim, sadece yönetimi kandırmaya yönelik bir davranışı olacak mı, olmayacak mı öğrenmek için sizden ekran görüntüsünün tam halini istedim.

Kişi bağlantı kopardığı ve yönetimi kandırmaya çalıştığı için cezalandırılacak.