Konu: Frank_Abraham Kelford_Tillman / Vurulunca /q çekme  (Okunma sayısı 372 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.10.2022 17:47
Atılan iddaları "Q attığımın kanıtı yok, q attığımın kanıtı varsa savunmayı yaparım." şeklinde savunmak yerine kanıtlarla desteklemeniz gerekiyor. Şikayet gün içerisinde tarafların "gerekli" kanıtları paylaştığı takdirde sonuçlandırılacak.

Aktif bir rolde herhangi bir sebepten ötürü (bug,relog vb. olduğunu düşünsek dahi) /q atmanız gerektiğinde oyuna erişim sağladığınız ilk anda bunu karşı tarafa iletmeli ve rolün devamını getirmelisiniz.
Tekrar belirtmek isterim, Q kanıtı varsa atsın. Benim kanıtım olmamasıyla birlikte karşı tarafın da bir kanıtı olmadığını düşünüyorum. Eğer kanıt atmadıkları taktirde bana herhangi bir işlem uygulanmasını uygun görmüyorum.
« Son Düzenleme: 21.10.2022 17:48 FlamesDios »

#11 - 21.10.2022 21:27
Merhabalar, işlerim olduğu için savunma yapma vaktini şimdi buldum. Öncelikle Caine karakterini yöneten arkadaşımız ona saldırı girişiminde bulunduğumuzu, suikast düzenlediğimizi söylemiş ama ss'lerin ve kanıtların hiç birinde saldırı bulunmuyor. O sırada pingim ile uğraşıyorum ve Frank_Abraham karakterine arabayı durdurmasını ve beklemesini söylüyorum. Aktif rol bölgesinde değiliz ve sizin geldiğinize dair hiç bir bilgim yoktu dediğim gibi pingim bu sıralar çok fazla ve onu düzeltmeye çalışıyorum. Sonrasında videoda gözüktüğü şekilde tekrardan giriş sağlıyorum (Vpn'den bağlanıp) bunu denediğimde ise pingimin daha fazla olduğunu görüyorum. Oyundan 2 saniye içerisinde ayırılıyorum çünkü ping'ten önümü göremez haldeyim. Caine karakterini yöneten arkadaşımız bizi nasıl bulduysa alt+tab attığım sırada gelmiş, oyuna girip q atıp çıktım hatta bunu Frank_Abraham adlı arkadaşıma da discord üzerinden belirttim ss'te gözüktüğü üzere. Sürekli bir şikayet peşinde koşup oyundan soğutma çalışmaları gerçekten yorumsuz. Dediğim gibi olayların döngüsü bu şekilde, üstümdeki silahı bile aracıma bırakamadım sabah girip bıraktım, Sonuçlanabilir İyi forumlar..  https://www.hizliresim.com/t64vreh

#12 - 21.10.2022 21:49
Bize PM'den ulaşıp "role sonra devam edebilir miyiz pingim var." ya da "relog atacağım" tarzı yazsaydınız zaten anlayış gösterirdik. Onun yerine /q çekip gitmeyi tercih ediyorsunuz. Yukarıdaki olaylara da açıklamam şu vurulduğunda oyunda olduğun gözüküyor, sonra /id Frank'de gözükmediğinde gözüküyor. Sonrasında da oyuna son giriş tarihin gözüküyor. Sen R19'sun, vurup köşede mi bırakacağız? On iki tane adam silahlı şehrin her yerini geziyor, polis gelse polisi de vurur yine seni alırız. Akla mantığa sığmıyor seni orada bırakmamız kaldı ki ben "Bunu alın." diyorum.

#13 - 21.10.2022 21:56
Bize PM'den ulaşıp "role sonra devam edebilir miyiz pingim var." ya da "relog atacağım" tarzı yazsaydınız zaten anlayış gösterirdik. Onun yerine /q çekip gitmeyi tercih ediyorsunuz. Yukarıdaki olaylara da açıklamam şu vurulduğunda oyunda olduğun gözüküyor, sonra /id Frank'de gözükmediğinde gözüküyor. Sonrasında da oyuna son giriş tarihin gözüküyor. Sen R19'sun, vurup köşede mi bırakacağız? On iki tane adam silahlı şehrin her yerini geziyor, polis gelse polisi de vurur yine seni alırız. Akla mantığa sığmıyor seni orada bırakmamız kaldı ki ben "Bunu alın." diyorum.
çoğul konuşmamalısın, kaç kere yazmamı istiyorsun? Bana Q'dan şikayet açılmış, Frank_Abraham'n kanıtını göremiyorum.

#14 - 21.10.2022 21:56
Kendi savunmamı yaptım, oyuna giremediğimi ve oyun akışının sağlanamadığını söylüyorum pingten dolayı R19 değilim. Onunla bu problemleri çözebilirsiniz oyuna giriş sağlayabilsem rol devamlılığını sağlardım diyeceğim fakat ortada bir rol dönmedi ve zaten ping yüksekliğimden dolayı oyuna 2.defa giriş yapıyorum ve sanki bağlantım kesilmiş gibi etrafımdaki insanlar hareket etmiyordu savunmam bu kadar.

#15 - 22.10.2022 17:11
İnternetinizde sorun varken oyuna girip role katılmanız sizin hatanız olmuş, silahlısınız ve aktif rol bölgesindesiniz, bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. "Aktif Rol ortamı yoktu" demişsiniz fakat sunucuda her yer aktif rol ortamı. Kelford bunun için /q'dan ceza alacak.

Frank için net bir kanıt yok.

K&A