Konu: Kotyenka Pinky - Retard RP  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.08.2022 15:33
Merhabalar, önceki jaillerin tarihlerine bakıp konuşmalısın. Polise vereceğim demek Retarded RP değil diye düşünüyorum. Arkadaşlar yaptıkları rolde win alamayınca sinirlenip 2 gün sonra şikayet açmış sanırım. Kararı bekleyelim.
"Şehrin sahibi" gibi cümleler kullanmak Retarted RP'ye girer diye düşünüyorum. Ayrıca geçmişte aldığın cezaların tarihi önemsiz, sebepleri daha önemli. Tarhilerine bakacak olursakta yakın tarihte aldığın cezalar var. Troll karakter olduğunu sadece bize sergilediğin rolden değil, geçmiş cezalarından da anlayabiliriz.
Troll karakterim yok, bazen azıttığım zamanlar oldu. O zamanlarda jail yedim zaten. Senin rol yaptığın insanların bi kaç ssi var bende troll arıyorsan atabilirim forum özeline.

#11 - 27.08.2022 15:50
Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay.

Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuz
Non RP bir sürüşle 1 level oyuncuya çarpıyorsun, ben de peşinden geliyorum. Peşinden gelirken yine kaza yapıyorsun ben de sana çarpıyorum. Bunun sonucu aramızda birkaç hakaret sözcüğü geçiyor beni peşliyorsun ve bana çarpıyorsun.

Ehliyet görevi yapan oyuncuya dokunmadan geçiyorum, İGS deki motorcu pingden dolayı önümde göründüğü için kaza yaptım. Onunlada pm den konuştuk. Seni ilgilendirmeyen olaylara dahil olma. Kimseye çarpmadım senkronizasyon hatasından dolayı olan bir şey yüzünden bana çarptın, sonra bende seni kovaladım önüne kırıp polis çağırıp tutanak tutucaz bekle dedim. Alay edip gittin. Olay bundan ibaret. Kendi haklı olduğun yerleri anlatıyorsun sadece, acelem var hızlı sürüyorum sadece bu? Benim arabam 130 basıyor seninki 189 alay ede ede kaçmıyorsun bile dur diyorum takmıyorsun, o araçla sana ne yapabilirim en fazla? Eğer sorunun varsa farklı şikayet aç, başka bir konuya atlama.
Üslubunu düzelt, Vice forumundasın. Şikayete ekleme yapıyorum. Toksiklik ve agresiflik yapacağın bir platformda değilsin.

#12 - 27.08.2022 15:51
Kotyenka ile bir kaza gerçekleştiriyoruz, burada sorun yok. Bunun sonucu beni takip etmeye başladı ve arabama çarptı. Benzer bir olay.

Videonun öncesinde bana çarpıyorsun bende seni kovalıyorum aracın handı gereği anında duramıyorum. Bana ilk çarpan sensin rolüne girmiyorsun birşey yapmıyorsun haklı gibi bunu atıyorsun. Gece gece sinirlerimi bozdunuz
Non RP bir sürüşle 1 level oyuncuya çarpıyorsun, ben de peşinden geliyorum. Peşinden gelirken yine kaza yapıyorsun ben de sana çarpıyorum. Bunun sonucu aramızda birkaç hakaret sözcüğü geçiyor beni peşliyorsun ve bana çarpıyorsun.

Ehliyet görevi yapan oyuncuya dokunmadan geçiyorum, İGS deki motorcu pingden dolayı önümde göründüğü için kaza yaptım. Onunlada pm den konuştuk. Seni ilgilendirmeyen olaylara dahil olma. Kimseye çarpmadım senkronizasyon hatasından dolayı olan bir şey yüzünden bana çarptın, sonra bende seni kovaladım önüne kırıp polis çağırıp tutanak tutucaz bekle dedim. Alay edip gittin. Olay bundan ibaret. Kendi haklı olduğun yerleri anlatıyorsun sadece, acelem var hızlı sürüyorum sadece bu? Benim arabam 130 basıyor seninki 189 alay ede ede kaçmıyorsun bile dur diyorum takmıyorsun, o araçla sana ne yapabilirim en fazla? Eğer sorunun varsa farklı şikayet aç, başka bir konuya atlama.
Üslubunu düzelt, Vice forumundasın. Şikayete ekleme yapıyorum. Toksiklik ve agresiflik yapacağın bir platformda değilsin.
Uslubum gayet düzgün, seni ilgilendirmeyen bir konuya giriyorsun. Sorunun varsa şikayet aç dedim burası tartışma alanı değil, başkasının şikayetine farklı bi şikayet ekleme diyorum.

#13 - 27.08.2022 17:07
Acısı olan gocunuyor bu arkadaşlarada şikayet açtığım için adımı gören gelip yazıyor. Motor falan ezmedim, zaten oraya geldiğim rolde bana işkence yaptınız.
 Üstünden iki hafta geçmiş birşeyi pişirip önümüze koymayın.

Bana açtığın şikayette ben ceza falan almadım ki birader bu nasıl bir kafa? Hangover kafası mı  :garip:

#14 - 27.08.2022 17:14
Acısı olan gocunuyor bu arkadaşlarada şikayet açtığım için adımı gören gelip yazıyor. Motor falan ezmedim, zaten oraya geldiğim rolde bana işkence yaptınız.
 Üstünden iki hafta geçmiş birşeyi pişirip önümüze koymayın.

Bana açtığın şikayette ben ceza falan almadım ki birader bu nasıl bir kafa? Hangover kafası mı  :garip:
Arkadaşın aldı, sizinle ilgisi olmayan bir şikayete neden salça oluyorsunuz ona gıcık oldu. İki hafta önce bi rol yaşadık daha sizinle role girmedim, şikayet açsana o zaman? Buraya tartışma yaratmak için geldiğin belli. Sana cevap vermiyicem.

#15 - 28.08.2022 17:16
İncelendi.

İlk başta değineceğimiz nokta oyuncu şikayetleri kurallarında yer alan alakasız yorum atan vatandaşlar. Kirk_Thidwell ve Theodore_Underwood karakterleri bu kapsamda oyun içi ceza alacaklar. Sizi alakadar etmeyen, şahit kısmına yazılmadığınız şikayetlere yorum atmayın. Eğer bir şikayetiniz varsa oyuncu şikayetine başvurun.

"Troll karakter yönetiyorum" kafasında ilerleyip esaretiniz sırasında "kardesim, bu şehrin sahibi benim. var mı bir sey diyecegin?" tarzında bir rol yapmanız tamamen korku rolünden kopmuş, bu sebeple Fear RP kapsamında ceza alacaksınız.