Öncelik olarak bisiklet sesini duymak için belirli bir mesafe yoktur yukarıdan bizi dinlediğini orada olan bütün ekipçe gördük esp camhunt olduğunu idda ediyorsun hepimiz mi kullanıyoruz? Saçmalık kişinin rol ortasında pm atması bile ihlal yaptığının kanıtıdır kişi aktif rol ortamında nerden gördün? diye karşı tarafa pm atamaz bu kural ihlaline girer. Kişinin bizi takip ettiğini zaten biliyoruz kişi aralıksız 10 dakkadır bizi takip ediyor köprüye çıktığını da gördük köprüden bizi dinlediğini de kişinin attığı kanıt yetersizliğidir sadece köprünün üstünde olduğunun kanıtını alıp chatimizi oraya kopyalamış realistik bakmak istiyorsan kısık sesli konuşan insanı köprünün üstünden nasıl dinleyebildiğinide açıklayabilirsin diye düşünüyorum aramızda nerden baksan dağlar kadar mesafe var ordan konuştuğumuzu köprünün üstünde duyup sonra bunu gelip şikayete sunuyorsan tamamiyle senin hatan her alta chatlogu düşen adama şikayet açamazssın Cullenz adlı kişi camhunt kullanıyor olsaydı karakteri boş alana yumruk atardı animasyonlarda öyle birşey göremiyoruz. Attığın Sslere bakarsak seni görmemek imkansız

arkamızdansın farkında mısın bilmiyorum ama köprüye çıktığını göremeyecek kadar salak değiliz şikayetin kanıt yetersizliğinden red almasını talep ediyorum kişinin "ESP"nin ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum aynı şekilde "CamHuntun"da başka birisi olsa şikayet açmazlar biz birliğimizi arşivimizden çıkardığımız için rol yaptığımız için belli ki hata arıyor farkındayız sorun değil kişinin ve kişi topluluklarının realistik açısından bakarsanız ihlal yaptığını söylemek saçma olur eğer oyuncuların rollere "Realistik"bakmasını istiyorsanız tabi iyi forumlar diliyorum.